*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Δεκεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Τα ερωτήματα στον Μητροπολίτη για το θέμα της Αγριανής...

06 Δεκεμβρίου
Ο πρωτεύων στο Εμπορικό Τμήμα του ΕΒΕ Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο Μωραϊτη, Κώστας Καφετζής, πανηγυρίσει την πρωτιά του με τους ανθρώπους που τον στήριξαν.
…………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως όλους τους επαγγελματίες του εμπορικού τμήματος στις εκλογές που διεξήχθησαν σήμερα στο επιμελητήριο Ξάνθης και με τίμησαν με την ψήφο τους και με κατέταξαν στην πρώτη θέση του Εμπορικού τμήματος!
(Από το ευχαριστήριο του Κώστα Καφφετζή που εκλέχθηκε πρώτος στο Εμπορικό Τμήμα με το ψηφοδέλτιο Μωραϊτη)
-Δυο λόγια βγαλμένα από την καρδιά…
…………………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Τρέξε κόσμε να πάρεις, τ’ αφεντικό τρελάθηκε και τα πουλάει τζάμπα», όπως λέει ένα παλιό λαϊκό στιχάκι.  Παλιό όμως και ουδόλως πραγματικό. Διότι κανείς δεν πουλάει δωρεάν (τζάμπα). Αυτά τα κάνει όπως ήδη αποφάσισε ο χουβαρντάς δήμος Ξάνθης. Που χαρίζει στο πόπολο, γιατί έτσι συμβούλεψε να κάνει ο μυστικοσύμβουλος περί της δημοσιότητας.
(Ο Γιάννης Διαφωνίδης στο «Εμπρός»)
-Πόσα ξέρει ο Γιάννης που δεν ξέρουμε…και φυσικά, (ανα)Ζητείται ο…μυστικοσύμβουλος του Δημάρχου και του Λύρατζη…Εμείς δεν ξέραμε καν ότι υπάρχει!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Ας μου επιτρέψει ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.Παντελεήμων με αφορμή τη δίκη που είχα με τον Απόστολο Αγκόρτσα το μεσημέρι της Δευτέρας στο Εφετείο Θράκης στη Κομοτηνή, να του αναφέρω με κάθε σεβασμό τα παρακάτω αποκαλυπτικά:
Σύμφωνα λοιπόν με την κατάθεση του πρώην Αντιδήμαρχου Δόμησης Απόστολου Αγκόρτσα στο Εφετείο Θράκης, πλην των αγορασθέντέντων από το μοναστήρι, η εκκλησία έχει ΜΙΣΘΩΣΕΙ στην Αγριανή δίπλα στο ποτάμι και άλλα στρέμματα!  Μπορείτε λοιπόν Σεβασμιώτατε να απαντήσετε στην κοινωνία της Ξάνθης:
1. Πλην της αγοράς του 1994, έχετε πουλήσει ή μισθώσει στην Αγριανή άλλα στρέμματα δίπλα στο ποτάμι ώστε να κάνει… επέκταση του οικοπέδου της; Και με τι τίτλους ιδιοκτησίας; Διότι εκεί καπνοχώραφα ήταν κάποτε…
2. Το περιφραγμένο οικόπεδο με το λυόμενο που είναι δίπλα στο βενζινάδικο (δεξιά) σε ποιόν ανήκει Σεβασμιότατε; Μήπως το έχετε μισθώσει κι αυτό στην Αγριανή; Αν ανήκει βέβαια κι αυτό στην εκκλησία, διότι ο κύριος Νησσόπουλος θυμάται ότι δεν ήταν στην αγορά των 10 στρεμμάτων.
3. Αν νοικιάσατε τις συγκεκριμένες εκτάσεις στην οικογένεια Αγκόρτσα για την ΑΓΡΙΑΝΝΗ και πόσα είναι τα στρέμματα;  Επίσης μπορείτε να μας ενημερώστε με τι δημοπρασία το κάνατε, έναντι τίνος τιμήματος και πότε έγινε αυτή; (σ.σ. Διότι και ο Τσέπελης από την εκκλησία πήρε τον χώρο δίπλα στο Σκαλί…)
……
*Και τελικά Σεβασμιότατε, πόσα χρήματα έχει εισπράξει η Μητρόπολη ή η Μονή της Παναγίας από την Αγριανή Α.Ε. μέχρι σήμερα; Διότι ο Απόστολος τελικώς όπως αποκαλύφθηκε, είναι και του… ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!
-Ρωτήστε και τον Γιώργο Κομνηνό για λεπτομέρειες!
ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ: Κύριε Μούρκα στη διάθεσή σας 
για τις παρανομίες του Αγκόρτσα στην Αγριανή.
«Είμαι στη διάθεση τόσο του κυρίου Μούρκα, όσο και του συναδέλφου Νικολάου Τσαρδίδη που υπέγραψε τις ψευδείς βεβαιώσεις για το εργοταξιακό ρεύμα με το οποίο επί χρόνια ρευματοδοτούνταν η άνω των 1.100 τμ ξενοδοχειακή μονάδα της Αγριανής (σ.σ. Κατηγορούμενος με τον Α. Αγκόρτσα  στην υπόθεση που δεν εκδικάστηκε χθες στο Τριμελές).
Όπως είμαι στη διάθεση του κ.Μούρκα και για το θέμα του κόμβου αλλά  και για όλες τις καραμπινάτες παρανομίες που έγιναν στην Αγριανή επί χρόνια με την κάλυψη δυστυχώς και της Πολιτείας. Και δημόσια από την τηλεόραση ή το ραδιόφωνο…»
Με την λιτή αυτή δήλωση ο γνωστός πολιτικός μηχανικός Κώστας Αντωνιάδης απάντησε στα όσα κατέθεσε στο Εφετείο Κομοτηνής ο πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Μούρκας, βγάζοντας… νόμιμες τις… καραμπινάτες παρανομίες του κολλητού του Απόστολου Αγκόρτσα!!!
-Κύριε Μούρκα….περιμένω την απάντησή σας. Κι αν δεν τολμάτε, υπάρχει κι ο ηλεκτρολόγος μηχανολόγος Παράσχος Ευστρατίου να μιλήσετε για τον κόμβο του Orange.

ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ 21ΜΕΛΕΣ ΝΕΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
Στο 21μελές Δ.Σ. εκλέγονται οι τρεις επικεφαλής των τριών συνδυασμών που κατέβηκαν στις εκλογές του Επμελητηρίουι Ξάνθης, Στέλιος Μωραϊτης, Γιάννης Μαυρίδης και Ευάγγελος Βακιρτζής. Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης κατέλαβε την έδρα στο Εμπορικό Τμήμα ενώ ο Γ. Μαυρίδης στο Υπηρεσιών.
Τα υπόλοιπα μέλη του νέου 21μελούς Δ.Σ είναι τα εξής:
Οι υπόλοιποι 18 σύμβουλοι είναι οι Μαριάνθη Μαλλιαρουδάκη, Σπύρος Κάλφας, Παντελής Παντέλος, Εμμανουήλ Χατζησταμάτης, Νίκος Δεληπάλλας, Γιώργος Ρόιδος, Χρήστος Παμπουκίδης, Ελένη Σισμάνη, Βασιλική Ξανθοπούλου, Ροϊδούλα Τσακαγιάννη, Σάκης Ζαϊτίδης, Χατίπ Σερκάν, Κων/νος Καφφετζής, Εμμανουήλ Σπάρταλης, Μολά Ογλού Ισμέτ, Απόστολος Αγκόρτζας (Στ. Μωραϊτη), Π. Ανδρέου, Ουμίτ (Γ. Μαυρίδη).
Σημειώνω ότι το αργότερο μέχρι 15-16 Δεκεμβρίου το νέο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ξάνθης θα συνεδριάσει για να εκλέξει την νέα 7μελή Διοικούσα Επιτροπή του ΕΒΕ Ξάνθης.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΙΡΦΑΝ ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ
Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα των Εκλογών του  Επιμελητηρίου Ξάνθης, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά από καρδιάς, όλους εκείνους που με τίμησαν με την ψήφο τους, όλους τους επιχειρηματίες που προσήλθαν, για να με στηρίξουν, δείχνοντας εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου.
Όλα αυτά τα χρόνια εργαστήκαμε με δύναμη, όραμα, πρόγραμμα και πράξεις για τους συμπολίτες μας. Προσωπικά δηλώνω υπεύθυνα, πως θα παραμείνω το ίδιο ευαισθητοποιημένος αναφορικά με τις ανάγκες αυτών αλλά και των συναδέλφων μου εάν χρειαστεί, με μόνη σκέψη ένα καλύτερο μέλλον για τον επιχειρηματικό κόσμο της Ξάνθης.
Εύχομαι καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία σε όλους τους εκλεγμένους συναδέλφους και μια λαμπρή πορεία στο Εμπορικό Επιμελητήριο της Ξάνθης.
Ξάνθη 05/12/17

ΧΑΤΖΗΓΚΕΝΕ ΙΡΦΑΝ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »