*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

16 Δεκεμβρίου

Την "παραίτησή" του στον Δήμαρχο κατέθεσε ο Κίρατζη, ποιόν χαρακτήρισε "μαλ..." ο πρώην Πρύτανης;

16 Δεκεμβρίου
Αλήθειες με την Ζήνα και τον… Λύρατζη χθες από την κεντρική πλατεία!
(5 ώρες περίμεναν ξεπαγιάζοντας να τους βγάλει για 2-3 λεπτά…!)
………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Ως οι πρώτοι Πομακικοί θεσμοί που ιδρύθηκαν επίσημα στην Ελλάδα, από την υπογραφή της Συνθήκης της Λωζάνης και μετά, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον τούρκο Πρόεδρο κ. Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για το πολιτικό του σθένος να αναγνωρίσει στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Ελλάδα (8-9/12/2017) με τον πιο κατηγορηματικό και δημόσιο τρόπο την ύπαρξη των Πομάκων και των Ρωμά στην ελληνική Θράκη.
(Ο Ιμάμ Αχμέτ της εφημερίδας ΖΑΓΑΛΙΣΑ στο ευχαριστήριό του στον Ερντογάν, γιατί αναγνώρισε τους… Έλληνες Πομάκους)
-Ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης κ.Μετέ να δω πότε θα σας αναγνωρίσει!
………………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2 
-Μπορεί να μας εξηγήσει ο Υπουργός Παιδείας κ.Γαβρόγλου πότε θα «ηρεμήσει» το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο από τις «συμπεριφορές» του πρώην Πρύτανη; Οι οποίες δυστυχώς συνεχίζονται;
-Τι συμβαίνει κύριε Τουλουπίδη; Και γιατί η Σύγκλητος δεν παίρνει θέση στις συνεχιζόμενες προκλήσεις Καραμπίνη, που κατά την άποψή μας, μειώνουν και το κύρος του Πανεπιστημίου και δεν το αφήνουν να… ηρεμήσει;
(Από τα ερωτήματα του Πάνου Παπαδόπουλου για την «είσοδο» του Καραμπίνη στην συνεδρίαση της Συγκλήτου…)
-Και γιατί δεν παίρνουν θέση στα παραπάνω γεγονότα οι Σύλλογοι Φοιτητών και οι φοιτητικές παρατάξεις; Είναι κι αυτό ένα ερώτημα…

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Μαθαίνω ότι μπαίνοντας στην συνεδρίαση της Συγκλήτου ο πρώην Πρύτανης κ.Καραμπίνης, αφού χαιρέτισε όλους σχεδόν τους άλλους καθηγητές πλην του Πρυτανεύοντα και στη συνέχεια κάθισε στη θέση του…Πρύτανη!!!
Αποκαλώντας μάλιστα τον μέχρι πρότινος στενό συνεργάτη του αντιπρύτανη κ.Τουλουπίδη… «μαλ…»!!!!
-Αλήθεια ή ψέματα κύριε Πρυτανεύοντα;
……
*Μάλιστα αφού κάθισε στην καρέκλα του Πρύτανη, απευθυνόμενος πάντα στους υπόλοιπους συναδέλφους του, ο κύριος Καραμπίνης επανέλαβε την πάγια θέση του, «Εγώ είμαι ο Πρύτανης…».
......
-Μα αφού κύριε Καραμπίνη κατέθεσες προσφυγή στο ΣτΕ, γιατί δεν κάνεις υπομονή 2-3 μήνες να βγει η απόφαση και συνεχίζεις και προκαλείς, υβρίζοντας μάλιστα τον σημερινό Πρυτανεύοντα;
-Προς τι αυτή η συμπεριφορά; Και που ακούγεται ένας καθηγητής Πανεπιστημίου να χαρακτηρίζει τους συναδέλφους του… «μαλ…»; Μπορείτε κύριε Καραραμπίνη να μας φέρετε κι άλλα τέτοια εξαίσια παραδείγματα Πανεπιστημιακών; Πολλοί θα θέλαμε όλοι μας να μάθουμε…
……
Ευχουπολη Ξάνθης μια εκδήλωση αγάπης και προσφοράς για το Χαμόγελο του παιδιού! Συγχαρητήρια στους συλλόγους αλλά και στον διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαιδευσης και τους συνεργάτες του για την ανταπόκριση τους!!! (O Πασχάλης Λύρατζης στο fb για την εκδήλωση του STAR με απευθείας μετάδοση απο την κεντρική πλατεία της Ξάνθης)
.....
*Οι «δημότες» που «παράτησαν» τα στρώματα στο Άλσος Ευμοίρου για να κάνουν την Κυριακή... σώου ο Μελισσόπουλος με τον Γκόγκο και τα μέλη της Νομαρχιακής, μπορούν αν θέλουν να πάνε στην υπηρεσία και να τα ζητήσουν πίσω… Θα τα χρειαστούν για την «επόμενη» φορά που θα… «καθαρίσουν» κάποια περιοχή της Ξάνθης, αφού ο Δήμος πήγε και καθαρίσει το Άλσος!
Αποκλειστικό. Την παραίτησή του από  Αντιδήμαρχος Δόμησης, 
κατέθεσε στον Δημαρχόπουλο ο Κίρατζη Ερκάν!
Μαθαίνω από πρώτο χέρι ότι την παραίτησή του από τα καθήκοντα του  Αντιδημάρχου Δόμησης, έθεσε στη διάθεση του Δημάρχου Ξάνθης  ο Κίρατζη Ερκάν.
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος παρέλαβε την αίτηση παραίτησης και του είπε, «δώσε μου λίγο χρόνο να το σκεφτώ…».
Ποια ονόματα ακούγονται για την θέση του αντιδήμαρχου Δόμησης; Αυτό του εξαίρετου Μιχάλη Λομβαρδέα (σ.σ. Μακάρι να είχε σαν κι αυτόν άλλους 2-3 ο Δήμαρχος Ξάνθης) ή του Μποζ Ραμαδάν..
Αν και η άποψή μου ήταν και είναι να οριστεί αντιδήμαρχος Τραπεζοκαθισμάτων ο… Αλέκος Κυριακίδης με βοηθό τον Χρήστο Μούρκα!
Το ξέρει το αντικείμενο ο Αλέκον από την περίοδο του Λάκη Στυλιανίδη που ήταν Πρόεδρος της Επιτροπής Προστίμων και τον…κατέγγελνε ο Γιάννης Τσεγγελίδης, γιατί «αυτός έβαζε τα πρόστιμα στα μαγαζιά κι αυτός τα…έσβηνε!»
Κι ο νοών νοείτω….
ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ
Συνεδριάζει την Δευτέρα 18/12 (19.00) το νέο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ξάνθης
Την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου συνεδριάζει το Επιμελητήριο Ξάνθης και ώρα 19:00 με τα εξής θέματα:
1. ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
2. ΕΚΛΟΓΗ ΜΕΛΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
3. ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
Στο πλευρό του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Αργύρη Πατακάκη 
ο Αγροτικός σύλλογος Δράμας
Στο πλευρό του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Αργύρη Πατακάκη τάχθηκε ανοιχτά ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγροτών Δράμας Ιωάννης Κιτσουκάκης με την παρακάτω επιθετική αλλά και προειδοποιητική (για τον Μέτιο) ανακοίνωση.
Ιδού τι ανέφερε:
«Την αμέριστη συμπαράσταση του συλλόγου κτηνοτρόφων Δράμας θα ήθελα να εκφράσω με αυτήν μου την ανάρτηση στο πρόσωπο του Αργύρης Πατακάκης και στον θεσμικό του ρόλο του Αντιπεριφεριαρχη της ΠΕ Δράμας. Ο αυταρχισμός του
Περιφερειάρχη ΑΜΘ δεν θα περάσει. Αν δεν καταλάβει από λόγια ώστε να ανακαλέσει την προσβλητική για τον θεσμό της δημοκρατίας απόφασή του, τον λόγο θα πάρει ο πάντα αδικημένος Δραμινος λαός. Ένα μόνο έχω να εκφράσω, Φωνή λαού οργή Θεού. Έχουμε και συνέχεια».
-Χρήστο Μέτιο, την ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ την έχεις δοκιμάσει ακόμη; Γιατί μάλλον (σου) έρχεται!


Ακάματοι οικόσιτοι….
Τι κι αν ασελγούν,
θωπεύουν και παλινδρομικός εκσπερματώνουν
πάνω στο σώμα σου.
Την ψυχή σου δεν μπορούν με τίποτα να αγγίξουν.
Ακάματοι οικόσιτοι.
Η τοξική νοητικότητά τους ως πρότυπο διαλογισμού,
ίσως.
Από το κενό που τους πνίγει μπορεί
και
γυρεύουν να ζήσουν κολάσεις.
Ω ξειν  αγγέλλειν Καριόκας ότι
Οι ανάσες της Πόλη-Αγοράς είναι εδώ
και θα φέρνουν τον Λόγου τον Νοητό……
Μιχάλης Σπανίδης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »