*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Δεκεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Ο Αντώνης Χειμωνίδης έγραψε τραγούδι για την Μάνια Ασλάνογλου....

29 Δεκεμβρίου
*Ένα εορταστικό τριήμερο live εφανίσεών του ανακοίνωσε χθες από το Facebook ο δημοφιλής Ξανθιώτης τραγουδιστής Γιώργος Κουμουλίδης!
-Έτσι λοιπόν σήμερα Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου ο Γιώργος μαζί με τους μουσικούς του, Μάριο Κιοσσέ στα πλήκτρα και Γιάννη Αντωνίου στο σάζι, θα τραγουδήσει στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ στην Ξάνθη!
-Αύριο Σάββατο 30 αλλά και την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, παραμονή πρωτοχρονιάς, ακολουθούν άλλα δυο Live στην ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ», όπου μαζί του εκτός από την ορχήστρα θα είναι και η τραγουδίστρια Δήμητρα Ποργιότη – Αγγέλου, αλλά και ο μπουζουξής του Γιάννης Γαβριηλίδης!
-Ένα μουσικό πρωτοχρονιάτικο τριήμερο για να… «χορτάσετε» Γιώργο Κουμουλίδη!
……
*Εντωμεταξύ, την Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου ανήμερα Χριστουγέννων, ο Γιώργος Κουμουλίδης με τους Μάριο Κιοσσέ και Γιάννη Αντωνίου, διασκέδασαν τον κόσμο που βρέθηκε στο cafe-bar «ΑΙΓΑΙΟΝ» στην Κεραμωτή για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα!
……
*Επιτέλους κυκλοφόρησε στο YOU TUBE το video clip του νέου τραγουδιού της Μάνιας Ασλάνογλου με τίτλο «Πάψε» και μόλις σε μια εβδομάδα ξεπέρασε τα 400 views από τους θαυμαστές της!
-Σήμερα σας αποκαλύπτω και τους συντελεστές του τραγουδιού, με τους οποίους συνεργάστηκε η Μάνια, του οποίου την ενορχήστρωση έκανε ο Ξανθιώτης μουσικός Δημήτρης Σιδέρης ενώ την παραγωγή και τη μίξη του ήχου ο επίσης Ξανθιώτης μουσικός Αντώνης Χειμωνίδης!
-Μάνια καλοτάξιδο και πάντα επιτυχίες!
……
*Η μουσική δραστηριότητα της Μάνιας Ασλάνογλου όμως δεν σταματάει με το τραγούδι της «Πάψε»!...
-Ακολούθησε άλλη μια συνεργασία, αυτή τη φορά, με τον τραγουδιστή Κώστα Χατζόπουλο και το νέο ντουέτο τους με τίτλο «Γίνε φώς μες την ζωή μου» το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα!
-Σε αναμονή λοιπόν!
(σ.σ. Που να δώσει τραγούδι στη Μάνια και ο δικός μας Πάνος Παπαδόπουλος και να τους...αρρωστήσει όλους: Ανασταίνομαι...όταν ερωτεύομαι!)
……
*Στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν του καφέ μπαρ «CASTLE» στη Σταυρούπολη Ξάνθης, θα τραγουδήσει αυτή την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου το βράδυ, παραμονή της πρωτοχρονιάς, ο δημοφιλής showman, τραγουδιστής, μπουζουξής και μουσικοσυνθέτης Νίκος Στογιαννίδης!
-Το live του θα ξεκινήσει στις 23:45 και με τις επιτυχίες του «σεισμός», «το τρακτέρ» και όλα τα άλλα τραγούδια του θα διασκεδάσει τον κόσμο ώστε να αποχαιρετήσουν μαζί το 2017 και να υποδεχθούν το νέο έτος 2018 με αισιοδοξία και χαρά!
……
*Και τέλος, σήμερα Παρασκευή 29 και αύριο Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, ο νεαρός Ξανθιώτης τραγουδιστής Άκης Μακρίδης θα κάνει δυο μοναδικές live εμφανίσεις στην ταβέρνα «Κουρούμπελο» στο Περιστέρι της Αθήνας, μαζί με άλλους καλλιτέχνες και την ορχήστρα του μαγαζιού!

-Στη φωτογραφία ο Άκης με δυο αγαπημένους συναδέλφους του τραγουδιστές τον Γιάννη Βασιλόπουλο και τον Παναγιώτη Φωτόπουλο!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »