*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Δεκεμβρίου

Ο Καραμπίνης, ο Τουλουπίδης, η παύση του Κουκουρλή και οι 180.000 ευρώ που ζητάει η Νάσκου...

13 Δεκεμβρίου
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Δημοσίευμα με το οποίο φέρεται ο Αϊχάν Καραγιουσούφ να “αδειάζει” τον Τούρκο Πρόεδρο αναφέροντας πως είναι “ήταν λάθος του Ερντογαν να ζητήσει την αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζανης” διαδίδουν οι ΑΝΕΛ στο διαδίκτυο
Θα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό αν έχει γίνει αυτή η δήλωση αλλά επειδή την διακινούν οι ψεύτες και μυθομανείς ΑΝΕΛ ας κρατάμε μικρό καλάθι
(Ο Πέτρος Ούτσης στο Ηλεκτρονικό Μέσον του)
-Κυρία Χρύσα Ούτση… Κύριε Διαμαντή Σκουλαρίκη…; Μυθομανείς και ψεύτες;
………….…………………..
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Αυτό που ακόμα δε γνωρίζουμε, μαζί με το ερώτημα για τον ακριβή χρόνο παράδοσης του Κολυμβητηρίου μας, είναι πιο θα είναι το τέλος αυτού του κατήφορου που καθημερινά βιώνουμε για μια πόλη που κάποτε είχε την εικόνα μιας αναπτυσσόμενης κοινωνίας και σήμερα με την καθοριστική ευθύνη αυτής της Δημοτικής Αρχής μοιάζει με μια σκοτεινή, ερημωμένη επαρχιακή κωμόπολη…
(Από την ανακοίνωση του Μανώλη Φανουράκη της ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΤΩΝ)
-Αυτό που ακόμη δεν μάθαμε όμως Μανώλη είναι γιατί επί…ένα χρόνο όταν ήσουν αντιδήμαρχος, το...διαχωριστικό που «οραματίστηκες» δεν μπήκε ποτέ στην πισίνα!

ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Ο Τηλέμαχος Αρναούτογλου με την λογίστρια κι όχι ο Πρόεδρος Μιχάλης Λομβαρδέας, εκπροσώπησαν το Δημοτικό Ραδιόφωνο στο θέμα του Προϋπολογισμού για το 2018.
Γεγονός που παραξένεψε ναι μεν πολλούς, όχι όμως τον Δήμαρχο που στην παραταξιακή χωρίς λόγο πρόσβαλε τον Μιχάλη κι ο τελευταίος έθεσε στη διάθεσή του την παραίτησή του…
…..
*Φυσικά ο μόνος που αντέδρασε και πάλι για τις 200.000 ευρώ περίπου επιχορήγησης συν τζάμπα γραφεία, ρεύματα κλπ ήταν ο γιατρός και επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ Ιπποκράτης Καμαρίδης που μαζί με τον Απόστολο Αγκόρτσα, καταψήφισαν τον προϋπολογισμό!
-Τσέπελης, Φανουράκης κλπ τον ψήφισαν με…δυο χέρια!!! Καθότι κολλητός βλέπετε ο Τηλέμαχος…
…..
*Τι θα γίνει τώρα με το θέμα του Λομβαρδέα και το επεισόδιο που είχε με τον Δήμαρχο..
Θα φανεί με την επιστροφή του Δημαρχόπουλου (χθες το βράδυ) από την Αθήνα!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΟΥΛΟΥΠΙΔΗ!
Δεν πτοήθηκαν από το χθεσινό «σώου» του Καραμπίνη 
στη Σύγκλητο και έπαυσαν τον Κουκουρλή!
Απίστευτο επεισόδιο προκάλεσε χθες στη Σύγκλητο του ΔΠΘ ο πρώην Πρύτανης κύριος Καραμπίνης ο οποίος όπως μαθαίνω, έδωσε κυριολεκτικά…σώου, αφού ενώ θεσμικά δεν είχε τέτοιο δικαίωμα, μπήκε στη συνεδρίαση –συζητιότανε η παύση του αντιπρύτανη κ.Κουκουρλή- και αφού χαιρέτισε όλους τους  συγκλητικούς πλην του Πρυτανεύοντα Σταύρου Τουλουπίδη τους είπε, «εγώ είμαι ο πρύτανης άμα δεν το ξέρετε» ζήτησε να τους κάνει….ενημέρωση (!!!)
Φυσικά έγινε ένας μικρός χαμός και ο Πρυτανεύων Σταύρος Τουλουπίδης αρνήθηκε να ικανοποιήσει το αίτημά του αφού προηγουμένως δεν το είχε υποβάλλει άλλωστε.
Και στο ρεζουμέ της χθεσινής αιφνιδιαστικής «εισόδου» του Καραμπίνη στη Σύγκλητο…
Τελικά με ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ των μελών δεν του επετράπη να κάνει την ενημέρωση που ήθελε και στη συνέχεια επίσης με ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ (ένα μόνο μέλος δήλωσε…απών) έπαυσαν τον καθηγητή κ.Κουκουρλή από αντιπρύτανη!!!
-Σημειώνω ότι η ΠΑΥΣΗ Κουκουρλή είχε σχέση με συμπεριφορές αστυνόμευσης της Πανεπιστημιακής Κοινότητας του ΔΠΘ!
Και το σχόλιο της στήλης. ΜΠΡΑΒΟ στον Τουλουπίδη γιατί και δεν «πτοήθηκε» αλλά και γιατί λειτούργησε για μια ακόμη φορά παλικαρίσια!
(σ.σ. Αλήθεια ο Υπουργός  Παιδείας κ.Γαβρόγλου τι λέει για όλα αυτά;)
Αναβλήθηκε λόγω ωραρίου χθες η δίκη με τον Δημήτρη Μπένη, να πληρώσει
ο Λάκης Στυλιανίδης τα επί πλέον 180.000 ευρώ που ζητάει η ΝΑΣΚΟΥ ΑΤΕ!
Αναβλήθηκε για τον Οκτώβριο 2018 χθες το μεσημέρι λόγω ωραρίου στο Τριμελές Πλημ/κείο Ξάνθης η δίκη του Δημήτρη Μπένη με τους Π. Παπαδόπουλο (Μαχητής), Γιάννη Δρεμσίζη (Πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης) και Γ. Χατζηθεοδώρου (Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης), για…»διαρροή» της γνωστής απόφασης της Αποκεντρωμένης που του επέβαλε αργία 6 μηνών από τα καθήκοντα του δημοτικού συμβούλου…
Σημειώνεται ωστόσο ότι χθες ο «Μαχητής» προέβη σε μια ακόμη συγκλονιστική αποκάλυψη! Η εταιρεία ΝΑΣΚΟΥ ΑΤΕ που κατασκεύασε το έργο της πλατείας, με αγωγή της το 2013, απαιτεί από τον Δήμο Ξάνθης 180.000 ευρώ για έργα που έκανε στη θητεία Δημήτρη Μπένη-Λάκη Στυλιανίδη με συμπληρωματική σύμβαση και δεν την πληρώνει ο Δήμος Ξάνθης!!!
-Πρόταση του «Μ». Λεφτά υπάρχουν! Να πληρώσει ο πρώην Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης τα επί πλέον 180.000 ευρώ που ζητάει η ΝΑΣΚΟΥ ΑΤΕ!
(Σ.Σ. Η αγωγή της εργολαβικής εταιρείας συζητήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2017 και θα είχε ενδιαφέρον να έχουμε την άποψη και του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για την συγκεκριμένη αντιδικία…).
Ιλχάν Αχμέτ: Προοδευτικό χαρακτήρα έχει η αλλαγή στη Σαρία
Το θέμα το οποίο φέρνει τις αλλαγές στη Σαρία και που είχε προαναγγείλει ο πρωθυπουργός πριν από περίπου ένα μήνα από το βήμα του αναπτυξιακού συνεδρίου στην Κομοτηνής έθιξε τη Δευτέρα ο βουλευτής Ροδόπης κ. Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος σημείωσε ότι είναι θετικό πως γίνεται μια τέτοια προοδευτική μεταρρύθμιση στην περιοχή μας, όμως εξέφρασε τις ενστάσεις του υπέρ της ισχύος του θρησκευτικού νόμου σε περίπτωση διαφωνίας υπαγωγής των αντιδίκων, αντί της υπερίσχυσης του αστικού δικαίου, όπως προβλέπεται από την διάταξη που εισέρχεται προς συζήτηση.
«Η διάταξη έχει προοδευτικό χαρακτήρα, κινείται σε σωστή κατεύθυνση απλώς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην τήρηση των διεθνών συμφωνιών και των διεθνών συνθηκών που είναι και απαίτηση του άρθρου 28 του Ελληνικού Συντάγματος» σημείωσε χαρακτηριστικά.
.....
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Ο Τηλέμαχος Αρναούτογλου εκπροσώπησε το δημοτικό ραδιόφωνο στη συνεδρίαση της Δευτέρας κι όχι ο Λομβαρδέας!!! Τι άλλο θα δούμε…


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »