*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Νοεμβρίου

Η άριστη συνεργασία του Δημαρχόπουλου με την Ράνια Αντωνακοπούλου απο τη...φωτογραφία φαίνεται!

28 Νοεμβρίου
Έχετε δει πολλούς Δημάρχους κυρία Σάσα Κιορπέ 
να έχουν τέτοιο θερμό εναγκαλισμό με την Ράνια;
……………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
Απάντησέ μας, όμως, Δήμαρχε:
Γιατί δεν πλήρωνες τους συμβασιούχους του Δήμου σου και ήθελες να τους πετάξεις στον Καιάδα της ανεργίας, εσύ που νοιάζεσαι για τους ανέργους, θα δημιουργούσες στρατιά. Προφανώς για κομματικούς λόγους.
(Από την επιστολή της κ.Σάσα Κιορπέ αποσπασμένης  υπαλλήλου του γραφείο του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Στάθη Γιαννακίδη στο XanthiLeft)
-Προφανώς γιατί παρακολουθείς στη Ξάνθη, μόνο τα φιλικά προς τον κύριο Γιαννακίδη…
……………………
Αυθεντικό 2
Ο Δήμαρχος Ξάνθης στις κινητοποιήσεις των συμβασιούχων του Ξάνθης (μαζί με αυτές των συναδέλφων τους στην Αθήνα) ήταν στην πρώτη γραμμή δίπλα τους. ΕΣΕΙΣ που βρισκόσασταν δεν γνωρίζω… Ή ο κύριος Γιαννακίδης. Πάντως όχι δίπλα μας.
(Από την απάντηση του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλο με… φωτογραφικό ντοκουμέντο μάλιστα)
-Κυρία Κιορπέ, αλήθεια εσείς που ήσασταν όταν έγινε η Πανελλήνια απεργία και κινητοποίηση των συμβασιούχων στην Αθήνα...Σε καμιά εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης;
….
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Νομίζω ότι για να αποσπάσει στο γραφείο του συγκεκριμένους υπαλλήλους ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Στάθης Γιαννακίδης, δεν το έκανε τυχαία…
Ή ήτανε φίλοι του και τον στήριξαν στις εκλογές, είτε γιατί αναγνωρίζει τις ικανότητές τους, να τον βοηθήσουν στη γραμματειακή υποστήριξη του γραφείου του.
-Με τα δεδομένα αυτά, η κυρία Σάσα Κιορπέ με το να υποκαταστήσει τον εργοδότη της, δεν νομίζω ότι του πρόσφερε κάτι θετικό, πλην του να κοινοποιήσει ο ίδιος το σχόλιό της, χωρίς βέβαια να αποκαλύψει ότι επρόκειτο για την… υπάλληλό του!
……
*Και βέβαια δεν ήταν μόνο αυτά που έγραφε στην επιστολή της για τον Δήμαρχο, όσο το ύφος και το ήθος της επιστολής τους…
-Γιατί δεν πλήρωνες… ήθελες να τους πετάξεις στον Καιάδα της ανεργίας… εσύ που νοιάζεσαι…
-Φιλαράκια δηλαδή η Σάσα με τον Δήμαρχο Μπάμπη λόγω Πέπης και Λυκείου Ελληνίδων για να του μιλάει έτσι στον ενικό; Ή αυτό είναι το γενικό στυλ της κυρίας Κιορπέ; Στον βαρύ…ενικό και σε όποιον αρέσει;! Πάλι καλά που δεν έβαλε και… ρε στο τέλος! (Γιατί δεν πλήρωνες… ρε…).
……
*Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, από την άλλη τον «βόλεψε» και τον Δημαρχόπουλο η επίθεση της συγκεκριμένης κυρίας…
-Αφού του έδωσε την ευκαιρία και να της «θυμίσει» ότι αυτός ήταν δίπλα στους συμβασιούχους του Δήμου Ξάνθης στην κινητοποίησή τους στην Αθήνα, αλλά και η ίδια και ο εργοδότης της βουλευτής Ξάνθης, απουσίαζαν!
Επιμένει ο Κώστας Αντωνιάδης για την κατάργηση 
της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Αβδήρων
Αυτήν τη φορά πρώτο-πρώτο  το έβαλε το θέμα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αβδήρων  στη συνεδρίαση της Τετάρτης 29  Νοεμβρίου στις 18.30 για την Νομική  Υπηρεσία του Δήμου Αβδήρων.
Τι αναφέρει το θέμα:
1.Συζήτηση επί του θέματος: «Κατάργηση της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου Αβδήρων» (εισηγητής: Αντωνιάδης Κωνσταντίνος, Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Δημοκρίτεια Κίνηση»)
-Κατά τον επικεφαλής της Δημοκρίτειας Κίνησης  θα πρέπει να καταργηθεί η Νομική Υπηρεσία του Δήμου Αβδήρων η οποία στοιχίζει ετησίως στον Δήμο Αβδήρων 45-50.000 ευρώ και οι υποθέσεις να δίνονται πλέον σε ελεύθερους δικηγόρους που θα στοιχίζουν τα μισά χρήματα.
-Κάτι που ήδη γίνεται στο Δήμου Μύκης αλλά και σε άλλους Δήμους.
«Νέα κατάσταση, νέα καθήκοντα» και νέος γραμματέας για τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ο Σωτήρης Αλεξίου της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης.
Τον Ιάσονα Σχινά Παπαδόπουλο, που παραιτήθηκε από τη θέση του γραμματέα του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία, «διαδέχεται» ο Σωτήρης Αλεξίου, φοιτητής της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης. 
Συγκεκριμένα την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, διεξήχθη στην Αθήνα η 5η Σύνοδος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Με το πέρας των εργασιών, εξελέγη ομόφωνα νέος Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της Οργάνωσης ο Σωτήρης Αλεξίου.
Ο Σωτήρης Αλεξίου, τελειόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης εξελέγη λοιπόν νέος Γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ. Το νέο γραμματέα συνεχάρη και η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με ανάρτηση που αναφέρει: “Συγχαρητήρια στο δικό μας Σωτήρη” αφού για πολλά χρόνια αποτελεί στέλεχος της νεολαίας με έντονη παρουσία στα πολιτικά πράγματα της περιοχής.
…………
Δεν του «βγήκε» του υποψηφίου κοινού Προέδρου ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΔΗΣΟ Γ. Μαυρίδη η προσπάθειά του να «εμπλέξει» κάποιους βιομήχανους της Ξάνθης στις εκλογές του Επιμελητηρίου Ξάνθης…
Και δεν του βγήκε, διότι όπως μαθαίνω τελικά τα ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΡΑΚΗΣ θα κρατήσουν αυστηρή ουδετερότητα στις εκλογές της Κυριακής. Κοινώς, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υποστηρίξουν κανέναν συνδυασμό και υποψήφιο…
………………………
Τουρκία: Συνελήφθη στο Σουδάν ο φερόμενος «χρηματοδότης» 
του δικτύου του Φετουλάχ Γκιουλέν
Οι τουρκικές υπηρεσίες πληροφοριών, σε συνεργασία με τις αντίστοιχες του Σουδάν, συνέλαβαν και μετέφεραν πίσω στην Τουρκία ένας άνδρα που κατηγορείται ότι χρηματοδοτούσε τον Φετουλάχ Γκιουλέν, τον αυτοεξόριστο ιεροκήρυκα στον οποίο η Άγκυρα επιρρίπτει όλες τις ευθύνες για το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ιουλίου του 2016.
Το πρακτορείο Anadolu, επικαλούμενο πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας, μετέδωσε ότι η τουρκική MIT και η σουδανική NISS σε κοινή τους επιχείρηση συνέλαβαν τον Μεμντούχ Τσικμάζ στο Σουδάν και, τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, τον οδήγησαν στην Τουρκία.
Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης αποκαλούν τον Τσικμάζ "χρηματοκιβώτιο" του Γκιουλέν. Πιστεύεται ότι μετέφερε εκατομμύρια δολάρια στο δίκτυο του Γκιουλέν από το Σουδάν, όπου είχε εγκατασταθεί από τον Ιανουάριο του 2016, πρόσθεσε το πρακτορείο.
Ο Γκιουλέν κατηγορείται από την Τουρκία ότι ενορχήστρωσε την απόπειρα πραξικοπήματος του 2016 εναντίον του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ωστόσο ο ίδιος αρνείται κάθε ανάμιξή του.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »