*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Νοεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Μανώλης και Αντώνης Χαριτάκης στις 6/12 στα ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ. Θα γίνει χαμός!

28 Νοεμβρίου
*Αν και λίγο νωρίς, ξεκινάω τη στήλη σήμερα με μια μεγάλη έκπληξη που μας ετοιμάζει η ταβέρνα ΦΑΝΑΡΑΚΙΑ στον πεζόδρομο Γ. Σταύρου 18 στην Ξάνθη.
-Την άλλη Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου ανήμερα της γιορτής του Αγίου Νικολάου, έρχονται κατευθείαν από Κρήτη – Φαναράκια οι τρομεροί Κρητικοί καλλιτέχνες Αντώνης και Μανώλης Χαριτάκης με σούπερ Μαντινάδες Συρτά»!
-Θα γίνει… της Κρήτης!
-Τηλέφωνο για ρεζερβέ: 25410 73606.
……
*Δεύτερη αποκλειστική «έκπληξη» σήμερα από τη στήλη μας!
-Αυτή την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, ο τρομερός Ξανθιώτης τραγουδιστής Γιώργος Κουμουλίδης, επιστρέφει στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ για ένα μοναδικό live!
-Την είδηση, έδωσαν μέσα από το Facebook, τόσο ο Γιώργος, όσο και ο Τάκης Αλεξούδας, χωρίς όμως να αναφέρουν περισσότερες πληροφορίες, αν δηλαδή θα είναι μαζί του και όλη η ορχήστρα του ή και η σύζυγός του Γεωργία Ταστσόγλου… ή αν θα τραγουδήσει «καραόκε» μόνος του συνοδεία DJ!...
-Αναμονή λοιπόν μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή
……
*Συνεχίζω με την Τρίτη αποκλειστικότητα της σημερινής στήλης…
-Στο καφέ Baiser έπιναν τον καφέ τους… υπό βροχή, το Σάββατο το μεσημέρι ο Γιώργος Κουμουλίδης με την σύζυγό του Γεωργία Ταστσόγλου και την κολλητή τους Αφροδίτη!!!
-Οι τρεις τους συζητούσαν τόσο για τα Σαββατιάτικα live στην ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» αλλά και για το «εμβόλιμο» Live αυτή την Παρασκευή στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
……
*Εντωμεταξύ, χαμός έγινε άλλο ένα Σαββατόβραδο (το περασμένο Σάββατο 25 Νοεμβρίου) στο ΚΥΤΤΑΡΟ με την υπέροχη Ελληνική βραδιά «νταουλιού και κεφιού» με την δημοφιλή DJ ΤΖΟ STAV άλλα και τον τρομερό Πόντιο νταουλιστή Κώστα Τσαρμαντίδη!
-Εκεί βρέθηκε και η παρουσιάστρια των βραδιών καραόκε του Ελληνάδικου, Θωμαή Ψάλτη η οποία έβγαζε φωτογραφίες συνεχώς με το κινητό της τόσο τον κόσμο όσο και την κολλητή της TZO STAV!!!
……
*Ιδού και το «αστεράτο» team του bar του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ το Σάββατο το βράδυ!...
-Ο Τάκης Αλεξούδας με τις δυο Χρύσες, την Κρυσταλία αλλά και τον τρομερό barman τον Μιχάλη!
-Ομολογουμένως φέτος ο Τάκης έχει το καλύτερο team στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
……
*Ποδοσφαιρικό αγώνα στη Βούλα Αττικής παρακολούθησε την Κυριακή το απόγευμα ο δημοφιλής Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου, παρέα με τον φίλο του τον Μάρκο!
-Μάλιστα όταν ο Μάκης «ανέβασε» και τη σχετική φωτογραφία στο Facebook, που αναδημοσιεύω σήμερα στη στήλη, δέχθηκε δεκάδες σχόλια, όχι όμως για το νέο επαγγελματικό τουμπερλέκι που αγόρασε πρόσφατα από την Τουρκία, αλλά για την ομοιότητα που έχει η «κόμη» του με αυτή του φίλου του, του Μάρκου και πολλοί ήταν αυτοί που τους παρομοίασαν σαν δίδυμα αδέρφια!

-Μα τέτοια ομοιότητα;;;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »