*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

12 Νοεμβρίου

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. Τον Στάθη Γιαννακίδη "ετοιμάζει" ο ΣΥΡΙΖΑ ως υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης;

12 Νοεμβρίου
 Τον νυν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Στάθη Γιαννακίδη, εμφανίζει ως υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης με το χρίσμα του κόμματος, η εφημερίδα "Παραπολιτικά"
Προφανώς λόγω της καταγωγής του απο τη Σταυρούπολη, αλλά και επειδή ενδεχομένως θεωρούν οτι είναι μια υποψηφιότητα που θα στηρίξει σθεναρά και ο μειονοτικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσεϊν Ζείμπέκ που τον ανέδειξε ως πολιτικό.
Βεβαίως είναι ακόμη νωρίς και ενδεχομένως τα σενάρια να έχουν σχέση και με τις επόμενες Εθνικές εκλογές, όπου ωστόσο ο ΣΥΡΙΖΑ ελάχιστες ελπίδες έχει να καταλάβει ακόμη και δυο έδρες...είναι εμφανές όμως οτι η "συζήτηση" ξεκίνησε απο τώρα.
Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν διαψεύδουν αλλά και δεν επαληθεύουν το δημοσίευμα, ωστόσο είναι σίγουρο οτι το όνομά του Στάθη Γιαννακίδη "παίζει" για τις δημοτικές εκλογές 2019, μολονότι πολύ εκτιμούν οτι η υποψηφιότητα του γραμματέα Γ. Χατζηθεοδώρου θα ήταν πιο ενωτικη και ενδεδειγμένη λόγω της σκληρής κριτικής που ασκεί ως παραΣΥΡΙΖΑ τόσο στην σημερινή διοίκηση, όσο και στην αντιπολίτευση που χαρακτηρίζει σε μεγάλο βαθμό και 'συνυπεύθυνη" της πορείας του Δήμου Ξάνθης τα τελευταία τουλάχιστον 20-25 χρόνια...!
Βεβαίως η υποψηφιότητα του Στάθη Γιαννακίδη θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και απο τις πολιτικές συνθήκες που θα επικρατούν εκείνη την περίοδο πολιτικά, ωστόσο είναι εμφανές οτι ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης έχει βάλει απο τώρα πρώτιστο στόχο τον Δήμο Ξάνθης και μετά την Περιφέρεια ΑΜΘ.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κατά την κοινή επίσκεψή τους στον σημερινό Δήμαρχο..

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »