*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Οκτωβρίου

See Through Ως εκπρόσωπος της Φώφης στη Ξάνθη ο Κεγκέρογλου...

31 Οκτωβρίου
Στη Ξάνθη βρέθηκε χθες το απόγευμα  ο Γραμματέας της Κ.Ο. Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, παραχωρώντας συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Νατάσσα για την στήριξη της Φώφης Γεννηματά στην αρχηγία του νέου Φορέα της Κεντροαριστεράς. Παρών στη συνέντευξη ήταν και ο συνδικαλιστής της ΣΕΚΑΠ Κώστας Γαβριηλίδης ενώ στην ομιλία του κ.Κεγκέρογλου παρακολούθησαν περίπου 20-25 στελέχη του ΠΑΣΟΚ μεταξύ των οποίων και ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Σωτήρης Στολίδης...
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση «κουβέντα» που ο Γρηγόρης Στογιαννίδης έπιανε την… ομπρέλα για να μην βρέχεται ο ίδιος αλλά και ο… Σγουρίδης, στην κατάθεση Στεφάνου για την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
……
*«Γαρύφαλλα» βέβαια δεν είδα φέτος στην κατάθεση Στεφανιού από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης,  αλλά δεν πειράζει..
Μπορεί να μην είχαν τα λουλουδάδικα, οπότε δικαιολογούνται…
……
*Εξηγήσεις για το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento το Σαββατοκύριακο ζητεί από τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και από τον πρόεδρο της Ν.Δ Κυριάκο Μητσοτάκη, με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Τα όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα Documento σχετικά με τις διασυνδέσεις του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτή του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη, με πρόσωπα που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε εγκληματικά κυκλώματα, προκαλούν κυριολεκτικά σοκ» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει.
«Σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο Λ. Αυγενάκης φέρεται να έχει προχωρήσει σε διάφορες εξυπηρετήσεις-διευκολύνσεις ανθρώπων που εμπλέκονται σε υποθέσεις όπως εκβιασμοί, λαθρεμπόριο χρυσού, απαγωγές, εμπόριο όπλων και πολλά άλλα ακόμα…».
……
*Αναμένουμε από τον Λ. Αυγενάκη αλλά και από τον ίδιο τον πρόεδρο της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται να ανησυχεί για τη δήθεν ανομία που επικρατεί, τις απαραίτητες εξηγήσεις» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
-Για να δούμε λοιπόν πλην της μήνυσης κι ότι παρανόμως τον… «έγραψαν» στις τηλεφωνικές του συνομιλίες, τι άλλο θα μας πει για την ταμπακέρα;

Σύλληψη 33χρονου Αιγύπτιου στη Καβάλα για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη την 27-10-2017 το πρωί, στη Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αιγύπτιος,  διότι κατείχε, μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 19,7 γραμμαρίων, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με ακατέργαστη κάνναβη και 2,5 ναρκωτικά δισκία, τα οποία και κατασχέθηκαν

Τοποθέτηση γραμματοθυρίδων σε όλους τους οικισμούς 
της Δημοτικής Κοινότητας Ευμοίρου Ξάνθης
Ο Δήμος Ξάνθης, σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ Ξάνθης και μετά την έγκριση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, ως Φορέα Παροχής Καθολικής Υπηρεσίας, προχωρά στην τοποθέτηση γραμματοθυρίδων σε όλους τους οικισμούς της Δημοτικής Κοινότητας Ευμοίρου Ξάνθης.
Η τοποθέτηση των γραμματοθυρίδων θα έχει ως αποτέλεσμα την ομαλή διεκπεραίωση της αλληλογραφίας και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πολιτών. 
Στόχος μας είναι η επέκταση του μέτρου και σε άλλες περιοχές όπου κρίνεται  αναγκαίο.
Με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον, δίνουμε άμεσα λύσεις που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες των συμπολιτών μας.
Μετατρέπουμε τους οικισμούς σε σύγχρονες κοινωνίες και αναγνωρίζουμε έμπρακτα την αξία και τη σπουδαιότητά τους.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΦΙΞΕΙΣ!
Συνεχίζονται οι αφίξεις προσφύγων στη χώρα μας, καθώς την Παρασκευή και το Σάββατο το λιμενικό και η FRONTEX εντόπισαν σκάφη ανοιχτά της Λήμνου και της Χίου, που μετέφεραν συνολικά 112 άτομα.
Το μεσημέρι της Παρασκευής ναυαγοσωστικό του λιμενικού που έκανε περιπολία βορειοδυτικά της Λήμνου εντόπισε ύποπτο ταχύπλοο. Στον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι 41 πρόσφυγες ήταν κρυμμένοι στην καμπίνα του σκάφους. Παράλληλα, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί διακινητές.
Το πρωί του Σαββάτου, σκάφος της FRONTEX, που έκανε περιπολία στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής επιχείρησης «ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2017, εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Ερμιόνης Χίου λέμβο με 71 πρόσφυγες. Έπειτα από την ασφαλή περισυλλογή τους, μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Χίου.

«Ρουβίκωνας»: Κυρά εισαγγελέα μου. 
Κάνε όσες έρευνες θες. Δεν θα βγάλεις άκρη.
Δεν εξυπηρετούμε συμφέροντα. Δεν πληρωνόμαστε από κανέναν. Δεν φοβόμαστε τη φυλακή γιατί την έχουμε γνωρίσει. Δεν μας νοιάζει το προσωπικό μας συμφέρον. Δεν μας απασχολεί η δική μας επιβίωση και μόνο. Δεν ζητάμε ψήφο. Δεν ζούμε στον μικρόκοσμο μας. Δεν θέλουμε καριέρα λεφτά και ατομική ανάδειξη.
Είμαστε αυτοί που τους κόψαν' το ρεύμα. Που τους έβγαλαν σε πλειστηριασμό το σπίτι. Που ‘μειναν άνεργοι. Που δεν έχουν να πληρώσουν εισιτήριο. Που τους εκβιάζει ο εργοδότης τους. Που πεθαίνουν σε εργατικό ατύχημα. Που δουλεύουν για 300 ευρώ. Που δεν θα πάρουν σύνταξη ποτέ. Που δεν έχουν να πληρώσουν το νοίκι.
Είμαστε η τάξη που υποφέρει. Γιατί φοβάται ότι άμα εξεγερθεί θα τη δικάσεις εσύ…
Αλλά υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται κάτι περισσότερο από το δικό σου δικαστήριο. Μην τυχόν τους δικάσει η συνείδηση τους και βγούνε λάθος.
Γιώργος Καλαϊτζίδης (μέλος του "Ρουβίκωνα")

Δημοσκόπηση: Με 11,9 μονάδες μπροστά η ΝΔ -30,3% 
έναντι 18,4% του ΣΥΡΙΖΑ
Στην έρευνα της εταιρείας Marc που δημοσιεύτηκε το Σάββατο, στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη συγκεντρώνει 30,3% έναντι μόλις 18,4% του ΣΥΡΙΖΑ.
Η αξιωματική αντιπολίτευση προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 10,4 εκατοστιαίες μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο με την αναγωγή επί των έγκυρων ψηφοδελτίων η διαφορά φτάνει σχεδόν το 12%.
Και τα δυο κόμματα εμφανίζουν οριακές απώλειες σε σχέση με την αντίστοιχη δημοσκόπηση του Σεπτεμβρίου.
Στην τρίτη θέση - με αναγωγή - βρίσκεται η Δημοκρατική Συμπαράταξη, η οποία με 7,1%, αυξάνει τα ποσοστά της και αφήνει στην τέταρτη θέση την Χρυσή Αυγή με 6,7%. Ακολουθεί το ΚΚΕ με 6,7%, ενώ στη Βουλή φαίνεται πως μπαίνει και η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη που είναι ακριβώς στο όριο του 3%. Εκτός Βουλής μένουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,1%, όπως και το Ποτάμι, το οποίο ωστόσο θα συνεργαστεί με τη ΔΗΣΥ στον νέο φορέα της κεντροαριστεράς. Τέλος, η Λαϊκή Ενότητα συγκεντρώνει 1,5%.  Αναποφάσιστοι δηλώνουν το 17,7% των ερωτηθέντων.
Επίσης, οι πολίτες σε συντριπτική πλειοψηφία της τάξης του 65%, εκτιμούν ότι το πλεόνασμα των 800 εκατ. ευρώ πρέπει να κατευθυνθεί σε μείωση φόρων – όπως προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης - αντί μικρών παροχών σε στοχευμένες ομάδες.
Ενα συντριπτικό επίσης ποσοστό, 75,6%, κρίνει ως «αρνητική» την πορεία κυβέρνησης, ενώ πάνω από ένας στους δύο (52,8%) ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει ότι δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση Τσίπρα.

ΚΟΠΑΔΙ 10-15 ΛΥΚΩΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ 4 ΚΥΝΗΓΗΤΙΚΑ 
ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Κοπάδι 10-15 λύκων στην περιοχή της Πασχαλιάς Σταυρούπολης κατασπάραξε κυριολεκτικά 4 κυνηγητικά σκυλιά.
Σύμφωνα με καταγγελία του Κυνηγητικού Συλλόγου Σταυρούπολης:
«ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ..
4 ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΚΟΠΑΔΙ 10-15 ΛΥΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ "ΜΠΑΖΟΥΚΑΣ" ΚΑΙ ΡΕΜΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΝΙΚΟΛΑ..ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΑ 3 ΣΚΥΛΙΑ ΕΝΩ ΤΟ 4ο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΑΚΟΜΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ
ΚΥΝΗΓΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΗΣ ΞΑΝΘΗΣ»
 -«Να μαζευτούν οι ομάδες της περιοχής άμεσα και με συνοπτικές διαδικασίες να δράσει υπάρχει τρόπος ...  Ήδη αργήσαμε!
Λυπάμαι αύριο μπορεί να είναι της δικής μας παρέας!!!!
Δηλαδή μη σού τύχει!!! Σημειώνει ο κυνηγός Kostas Sidiropoulos


Share this

Related Posts

Previous
Next Post »