*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Οκτωβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Τι "τρέχει" με την Mairh Papadopoulou-Survival Secret-official;

11 Οκτωβρίου
*Μετά το επιτυχημένο περσινό Live των «Ναδίρ» στην Ταβέρνα τα Φαναράκια, έρχεται η συνέχεια τους, ανανεωμένοι και ορεξάτοι από τις καλοκαιρινές διακοπές τους έτοιμοι να μας διασκεδάσουν και να μας ταξιδέψουν με τα τραγούδια τους...
-Από την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή... «ΝΑΔΙΡ» Live στα «Φαναράκια»!!!!!
-Πεζόδρομος Γ. Σταύρου 18. Τηλέφωνο για κρατήσεις: 25410 73606.
……
*Ο δημοφιλής Ξανθιώτης τραγουδιστής, μουσικοσυνθέτης και στιχουργός, Αντώνης Χειμωνίδης από την Δευτέρα βρίσκεται στο studio για την ηχογράφηση του νέου του τραγουδιού υπό την καθοδήγηση του δάσκαλου, μαέστρου και φίλου του Γιάννη Γκιούρα!
-Ο Αντώνης δεν αποκάλυψε πάντως, στους φίλους του που τον ρωτούσαν στο Facebook, τον τίτλο του νέου του τραγουδιού αφήνοντάς τους σε αγωνία και να τους το παρουσιάσει ως έκπληξη μόλις ολοκληρωθεί η ηχογράφηση!
-Σε αναμονή λοιπόν!
……
*Αποκάλυψη!!!
«Αλήθεια, τι συμβαίνει ανάμεσα στη Μαίρη Παπαδοπούλου και τον Σπύρο Πρετζα;
Ένα νέο ειδύλλιο ξεκινά;…».
-Τα παραπάνω δεν τα γράφω εγώ αλλά δημοσιεύθηκαν χθες, με την ανάλογη φωτογραφία, στο επίσημο profil της του SURVIVAL Secret του «Ε» στο Facebook (Mairh Papadopoulou-Survival Secret-official).
-Λέτε να γεννιέται ένας νέος έρωτας για την δική μας Ξανθιώτισσα παίκτρια του δημοφιλούς τηλεοπτικού παιχνιδιού την Μαίρη;;;
……
*Από την… άλλη, η μικρή θαυμάστρια της Μαίρης Παπαδοπούλου η Μιχαέλα ήθελε η τούρτα γενεθλίων της να έχει γεύση από την αγαπημένη της παίκτρια Μαίρη Παπαδοπούλου του survival secret.
-Έτσι λοιπόν οι γονείς της, της έφτιαξαν τούρτα survival secret με την δικιά μας Μαίρη Παπαδοπούλου και το πάρτυ είχε θέμα, τι άλλο, «survival»!!!
……
*Οι sold out εμφανίσεις τους συνεχίζονται στο «Sani bistro cafe» στη Χρυσούπολη και γι’ αυτό μετά το περασμένο Σάββατο 7 Οκτωβρίου, οι «Πάμε μπουζούκια» θα ξανακάνουν άλλη μια εμφάνιση στο ίδιο μαγαζί της Χρυσούπολης, αυτό το Σάββατο 14 Οκτωβρίου!!!
-Γιώργος Κουμουλίδης, Γεωργία Ταστσόγλου, Μάριος Κιοσσές και ο δημοφιλής μπουζουξής τους Δημοσθένης Μαρινίδης, ο οποίος επέστρεψε στο σχήμα τους, για άλλο ένα Σάββατο στο Sani της Χρυσούπολης!!!
…….
Την Παρασκευή ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Ξάνθης «Θάμυρις» σας περιμένει στα Εγκαίνια του νέου του χώρου, στην πάροδο Ύδρας & Βασ. Κων/νου 58Β!!!

-Στις 19:00 θα γίνει η τελετή των εγκαινίων από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ. Παντελεήμονα ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να τιμήσει με την παρουσία του και να ευλογήσει και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονας! Θα ακολουθήσουν Χαιρετισμοί και Παρουσίαση του Πολιτιστικού προγράμματος των Θαμυρις μέχρι τον Φεβρουάριο! Παραδοσιακοί χοροί από τα Παιδικά Τμήματα του Συλλόγου και στο τέλος θα απολαύσουμε τον Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ σε παραδοσιακά τραγούδια απ’ όλη την Ελλάδα! Και ένας πλούσιος μπουφές από όλες τις Γυναίκες των Θαμυρις!!!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »