*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Οκτωβρίου

Όταν Φανουράκης και Πυρνάρη κλείνουν τα "μάτια" στις παράνομα τραπεζάκια του Τσέπελη στην Πλατ. Αντίκα!

11 Οκτωβρίου
Τι αποκαλύπτει μια τυχαία…selfie! Δείτε απο πίσω τα...τραπεζάκια στο δρόμο!
Κυρία Πυρνάρη, κύριε Φανουράκη και κυρία Διαγουμά για πείτε μας… Νόμιμα είναι τα τραπεζάκια του Τσέπελη επάνω στο δρόμο, έξω από το «Πρώτο Σκαλί» που φαίνονται στη...selfie του Δημήτρη Γεωργιάδη με τον Παούνη!!!
………………………
Υπάρχει μείζων λόγος να είμαστε διπλά και τριπλά προσεκτικοί για αυτό που ψηφίζουμε… οι αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου αφορούν το δικαίωμα του συνεταιρίζεσθαι και πως «δεν συνιστούν αρχή συμμόρφωσης οι αποφάσεις..
Η τροπολογία που φέρατε είναι ακόμα χειρότερη από την πρώτη και πρέπει να αποσυρθεί. Άλλως εγώ θα την καταψηφίσω.
(Από την αγόρευση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίνας Κασιμάτη στην τροπολογία για την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης)
-Και την καταψήφισε… Δεν την έπεισε η κυρία Ούτση.
………………………
Κρυμμένοι πίσω από τον τίτλο «επιτροπή ποιότητας» έξι (6) άνθρωποι αποφάσισαν να κλείσουν (ενώ στο παρελθόν για αντίστοιχες παραβάσεις απάλλαξαν ιδιοκτήτες) μαγαζιά της λεγόμενης «παραλίας» ..που έκαναν το έγκλημα να μην διώξουν τους πελάτες τους (όλους εσας) στο ακριβές ωράριο (μιας και περνούσατε τόσο όμορφα που δεν φεύγατε) αλλά με καθυστέρηση πέντε ή δέκα λεπτών (μάλιστα ΚΑΙ εντός της τουριστικής μας αποκριάς) …
(Από την ανακοίνωση καταπέλτης του Κυβερνείου κατά της Επιτροπής Ποιότητας  Δήμου Ξάνθης)
-Εύλογο το παράπονο και η οργή…Τους έγραψαν 25 Φεβρουαρίου 2017, την Παρασκευή δηλαδή της Αποκριάς!!!
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Μάλλον δεν την περίμενε την σκληρή προσωπική επίθεση του Χρήστου Μέτιου ο πρώην θεματικός αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης…
Και λέω μάλλον, γιατί… μάλλον περίμενε τον Μέτιο να τ’ ακούει συνέχεια μια από τον ίδιο και μια από τον Οντέρ και τον Φώτη Καραλίδη και να ΜΗΝ μιλάει!
-Μέχρι που ήρθε η επιστολή της Δημούδη και τον «κατήργησε» εντελώς..
……
*Απαραίτητη ωστόσο διευκρίνιση. Ο Μιχάλης Αμοιρίδης θεωρεί εαυτόν ταυτισμένο αλλά και… «διάδοχο» του Αείμνηστου Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη με τον οποίο μας χώρισε… άβυσσος!
Οπότε με τη λογική αυτή… θα ‘μασταν πρώτα εμείς ανακόλουθοι να τον στηρίξουμε, από την ώρα που διαφωνούσαμε ριζικά με την πολιτική του.
…..
*Την «πάτησε» για τα καλά την πεπονόφλουδα ο δικηγόρος Θωμάς Ξανθόπουλος, αφού ουσιαστικά ο Δήμαρχος αυτόν επέλεξε να βγάλει το «φίδι» από την… τρύπα, για να είμαστε ειλικρινείς! Κι όχι την κυρία Χατζηλιάδου…
-Και καλά βέβαια να πάθει, αφού με μαθηματική ακρίβεια προβλέπω αυτός να βρει τον μπελά του…
Ας πρόσεχε…γιατί τα «δύσκολα» τώρα αρχίζουν.
…..
11-11 το θέμα με τις αμοιβές του δικηγόρου στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τοπείρου το βράδυ της Δευτέρας . Ο Νίκος Κιατίπης δεν μιλάει… αλλά όπως πάνε τα πράγματα, θυμηθείτε ότι σύντομα ο Θωμάς Μίχογλου δεν θα μπορεί να περάσει κανένα θέμα από το δημοτικό συμβούλιο οπότε και αναγκαστικά θα οδηγεί στην έξοδο… Καλές οι μαγκιές, έχουν όμως και το τίμημά τους.
……
«Ευχαριστώ τους φίλους που είναι δίπλα μου στις απειλές τους εκβιασμούς και τις συκοφαντίες που αντιμετωπίζω! Ο Διοικητης μου στην Κύπρο κ.Παν..Κουβαριτακης έλεγε στους αξιωματικούς "προσέξτε αν ακουστεί κανένα μπαμ από την Τουρκία μη γυρίσουν κάποια όπλα προς τα πισω"! Απο τις 9 Μαρτίου δεν μίλησα ούτε έγραψα , η υπομονή έχει όρια αλλά η μεγαλύτερη απαξίωση για κάποιον είναι η αδιαφορία!», σχολίασε χθες στο fb ο πρώην κολλητός της Χρύσας Ούτση, Βασίλειος Περδικίδης.
-Κυρία Ούτση, ποιος τον εκβιάζει και τον απειλεί τον κύριο;  Ποιος;
Υπέρ Γ. Καμίνη ανοιχτά ο Χρήστος Γκαρμπούνης!
Ανοιχτά  υπέρ του Δήμαρχου της Αθήνας Γ. Καμίνη τάχτηκε  χθες με ανάρτησή του στο fb ο γνωστός ορθοπεδικός γιατρός Χρήστος Γκαρμπούνης, σχολιάζοντας τα εξής:
«Η κυβέρνηση δεν θα πέσει απο την καταψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου απο την Ν.Δ. ούτε απο το "παρόν" της ΔΗΣΥ. Στα ανθρώπινα δικαιώματα δεν υπάρχουν πλειοψηφίες και μειοψηφίες και καθήκον της πολιτείας είναι η προστασία τους.
Όσο για την στάση της ΔΗΣΥ, η δήλωση του Γ.Καμίνη ότι "στην σημερινή κοινοβουλευτική μάχη η δημοκρατική παράταξη πρέπει να είναι ενωμένη και να ψηφίσει με βάση τις κοινές μας αξίες", εκφράζει τις αρχές του χώρου για τα ανθρώπινα δικαιώματα χωρίς πολιτικαντισμούς και υποχωρήσεις στα συντηρητικά αντανακλαστικά της ιεραρχίας».
-Ανέστη Αντωνιάδη μήπως σε «αδειάζει» και μάλιστα…μεγαλοπρεπώς;
Τι έγινε, φάγαμε τις φακές;;;
10 Οκτωβρίου και οι τσέπες μας είναι άδειες!!!
Ανεξάντλητο το χιούμορ του υποψήφιου για τον Δήμο Ξάνθης Αναστάσιου Τσορλίδη, χθες ξεπέρασε κάθε όριο μετά το «ανέκδοτο» για την υποψηφιότητα του Σάββα Μελισσόπουλου…
Απολαύστε λοιπόν τι σχολίασε στο fb:
«Δόσεις στην ΔΕΗ, δόσεις στην Ύδρευση, δόσεις στο Φυσικό Αέριο, δόσεις στην εφορία, ΕΝΦΙΑ, τρέχον λογαριασμός ΔΕΗ, τρέχον λογαριασμός Ύδρευσης, τρέχον λογαριασμός Φυσικού Αερίου, Ενοίκιο, Κοινόχρηστα... από φαγητό, μακαρόνια ανεβαίνει φακές κατεβαίνει... καύσιμα στο ΙΧ (έχω να το γεμίσω από το 2012)... για ρουχισμό, έχουμε μείνει με αυτά που πήραμε με το τελευταίο δώρο Χριστουγέννων δλδ 2009 προς 2010... διακοπές, τελευταία φορά το 2006 στο διαγωνισμό της EUROVISION στην Αθήνα... ένα τσιγάρο μας έμεινε που κι αυτό σιγά σιγά θα ανήκει στο παρελθόν... με μισθό στο ΕΚΑΒ το 2007 στα 1650€ με τα νυχτερινά, δέκα χρόνια μετά σε δημόσιο Νοσοκομείο με νυχτερινά στα 850€... τι να πούνε δλδ κι αυτοί που εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα...
Υγεία και πίστη στον Θεό, αυτό με κρατάει για να μην γίνω δολοφόνος πολιτικών
-Ή όπως θα ‘λεγε ο Ξανθόπουλος, δεν… «αμάρτησα» ακόμη, για το… παιδί μου!

Τελικά τζάμπα περιμέναμε πως και πως την αγόρευση της Πυρνάρη!
Πως και πως περιμέναμε όλοι ν απολαύσουμε την δικηγόρο και δημοτική σύμβουλο Ειρήνη Πυρνάρη να κοντράρεται με την Πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Αλεξία Γκιρτζίκη –ήδη κοντραρίστηκε στο δημοτικό συμβούλιο με τον δικηγόρο Δέσποινα Παρτσαλίδου κι έχασε…παταγωδώς!- υπερασπιζόμενη τα συμφέροντα του πελάτης της καφέ μπαρ ΑΕΡΙΚΟ. Την πρόλαβε ωστόσο η Πρόεδρος μετά την «γκάφα» της Αθανασίας Πανταζόγλου να ΜΗΝ έχει βάλει στο φάκελο βασικά έγραφα όπως για παράδειγμα η αυτοψία της Αστυνομίας, ανέβαλε το θέμα και η Ειρήνη δεν άνοιξε τελικά το στόμα της…
-Άντε τώρα να περιμένουμε άλλο έναν μήνα να την απολαύσουμε…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »