*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Οκτωβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Η 5άδα του Μελισσόπουλου και το ευχαριστήριο του Μέτιου στην Κουντουρά...

20 Οκτωβρίου

…………………
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 1
[…]Απευθύνομαι σε εσάς γιατί γνωρίζω το ενδιαφέρον και την ευαισθησία σας για το Δ.Π.Θ. και σας προσκαλώ να συνεχίσετε να έχετε την ίδια στάση και αγωνία για το Ίδρυμα που έχω την τιμή να Πρυτανεύω.
Τις προσεχείς μέρες θα σας ζητήσω να προγραμματίσετε μια συνάντηση μας, για να ανταλλάξουμε ιδέες και προτάσεις επ’ωφελεία της Θράκης και των κατοίκων της.
(Από την επιστολή του πρυτανεύων Καθηγητή του ΔΠΘ, Σταύρου Τουλουπίδη στους Φορείς)
-Ο νέος Πρύτανης του ΔΠΘ εντυπωσιάζει προς το παρόν με την σεμνότητα και την αμεσότητά του…
…………………….
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ 2
Αξίζει έπαινος στο Δήμο, είπα στον Δήμαρχο Ξάνθης, για το υδροηλεκτρικό, όσο για το κολυμβητήριο, εύχομαι ολόψυχα να ολοκληρωθεί και  θα σου αποδώσει τα εύσημα η κοινωνία της Ξάνθης, όταν θα κάνουμε μαζί την πρώτη βουτιά.
Παράλληλα όμως τον τελευταίο καιρό συζητιέται έντονα κάποιο εγκαταλελειμμένο ακριβοπληρωμένο παλιό ιστορικό κτίριο, στην Παλιά Ξάνθη, όπου σίγουρα κάπου υπάρχουν ευθύνες, ίσως όχι στη σημερινή Διοίκηση..
(Από το άρθρο του Γιώργου Κομνηνού των Ομάδων Κοινωνικής Δράσης στο «Shampoo» του «Μ»)
-Ρώτα τον Δ. Μπένη, τον Τσέπελη και τον Φανουράκη…σίγουρα θα ξέρουν γιατί εγκαταλείφθηκε!
......
ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Μας έχει μπερδέψει τελικά ο Μανώλης Φανουράκης. Μια θέλει τον Στάμο για υποψήφιο, μια λέει μπράβο στον Ζαγναφέρη  και τελικά προσχωρεί στον Σάββα Μελισσόπουλο...Δηλαδή να φύγει ο ένας δάσκαλος για να έρθει ο άλλος;
....
*Χώρα που αν τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβάσει τον σύντροφο George θάχουμε και τρίτο υποψήφιο που θα είναι επίσης...δάσκαλος! 
-Οπότε στο τέλος θα καταλήξουμε στο....Φανουράκη που δίδασκες;
.....
*Κουιζ. Ο Νίκος Ανταμπούφης ως εκπαιδευτικός, με ποιόν δάσκαλο υποψήφιο Δήμαρχο θα κατέβει στο τέλος; Ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος εννοώ...
....
*Μούγκα στη στρούγκα ο Δημήτρης Μπένης για τις νέες αποκαλύψεις μας για την ταμπέλα του...Stop που εκ των υστέρων τοποθέτησε ο Δήμος για να κερδίσουν την αγωγή με την ασφαλιστική εταιρεία οι κολλητοί!
.....
*Ποιός ξέρει τι άλλο θα "ανακαλύψουμε"  στη πορεία... 
....
 Απίστευτο! Ο Μέτιος ευχαρίστησε την Κουντουρά για το περίπτερο της Περιφέρειας στην Έκθεση International French  Travel Market – TOP RESA», ενώ δεν είχε… Περίπτερο!
Αν πράγματι τα πράγματα είναι όπως τα λέει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό συμβούλιο Φώτης Καραλίδης, ότι δηλαδή ενώ η Περιφέρεια δεν είχε περίπτερο στην Έκθεση International French  Travel Market – TOP RESA»,  ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος ευχαρίστησε την Κουντουρά για την…παραχώρηση περιπτέρου, τότε το συγκεκριμένο θέμα εκτός από σοβαρό είναι και αστείο, αλλά και γελοίο!
Και ειδικότερα αν συνοδεύεται κι από μια δαπάνη της τάξεως των 10.000 ευρώ που στοίχισε στην Περιφέρεια η συμμετοχή της στην εν λόγω έκθεση. (σ.σ. Αλήθεια, κύριε Κώστα Αντωνιάδη που δαπανήθηκε το συγκεκριμένο ποσό και ποιοι εκπροσώπησαν την Περιφέρεια;)
Αναλυτικά όλη η ερώτηση έχει ως εξής:
Κομοτηνή 19-10-2017
ΠΡΟΣ
α. Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ
β. Τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ
γ. Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη
Τουρισμού
ΕΠEΡΩΤΗΣΗ
Θέμα: «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΜΘ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ International French 
Travel Market – TOP RESA»
Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου μας λέτε ότι η Περιφέρεια συμμετείχε στην συγκεκριμένη έκθεση και μάλιστα ευχαριστείτε την Υπουργό κ. Κουντουρά για την παραχώρηση περιπτέρου.
Παρακαλώ  να μας δώσετε απολογιστικά στοιχεία για την συγκεκριμένη έκθεση καθώς επίσης να μας επιδείξετε φωτογραφικό υλικό με το περίπτερο που διαθέταμε στην εν λόγω έκθεση, διότι σύμφωνα με πληροφορίες, δεν μας παραχωρήθηκε περίπτερο αλλά ήμασταν φιλοξενούμενοι σε τραπεζάκι του καφέ σε περίπτερο άλλης περιφέρειας.
Επερωτάσθε λοιπόν:
•Γιατί η ΠΑΜΘ ενώ δεν είχε περίπτερο δηλώσατε ότι είχε;
•Ποιοι εκπροσώπησαν την ΠΑΜΘ και ποιο το τελικό κόστος εκπροσώπησης από τα συνολικά 10.000€ της εκτιμώμενης δαπάνης;
Για την Κοινωνική Συμμαχία
Φώτης Καραλίδης
………
Τους «καπάρωσε» τους τρεις πρώτους δημοτικούς συμβούλους ο Σάββας Μελισσόπουλος αν λάβω υπόψη τις φωτογραφίες ή τα σχόλιά τους στο fb οπότε και σας τους αποκαλύπτω:
1.Μάκης Τοπαλίδης
2.Αναστάσιος Τσορλίδης
3.Μανώλης Φανουράκης
-Οπότε αν κλείσει και τον Τσέπελη με την Πυρνάρη είναι «κομπλέ» η 5άδα…από τώρα! Μέχρι σε τουρνουά μπάσκετ μπορεί να συμμετέχει!
………..
Επισκέψεις υπουργών στη Θράκη ενόψει του Συνεδρίου της ΑΜΘ με Τσίπρα, στον Έβρο ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης που θα επισκεφθεί τον νομό Έβρου στις 2-3 Νοεμβρίου, θα είναι ο πρώτος μεταξύ 16 υπουργών, υφυπουργών, αξιωματούχων και υπηρεσιακών παραγόντων που θα επισκεφθούν την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ενόψει της προετοιμασίας του συνεδρίου παραγωγικής ανασυγκρότησης με την παρουσία του Πρωθυπουργού Α.Τσίπρα στις 13-14 Νοέμβριου.
Στην συνεδρίαση του Περιφερειακού συντονιστικού οργάνου της Περιφέρειας Α-ΜΘ του ΣΥΡΙΖΑ, που συνεδρίασε πρόσφατα στην Ξάνθη ,αποφασίστηκε ότι σε κάθε νομό θα γίνουν 4 μεγάλες εκδηλώσεις με συμμετοχή υπουργών, υφυπουργών, αξιωματούχων και υπηρεσιακών παραγόντων, προκειμένου να γίνει διάλογος με την κοινωνία.
......
Μια φωτογραφία....χίλιες λέξεις!

Και με Μητσοτάκη και με Αυγενάκη, αλλά εμένα με λένε…Φανουράκη και…ΞΥΝΙΔάκη!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »