*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Σεπτεμβρίου

See Through Ο νέος αντιδήμαρχος Τοπείρου Σάκης Λουκμακιάς, ο Θ. Κοκκάλας και οι ειδήσεις σε άλλο στυλ...

15 Σεπτεμβρίου

ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ 1. Ε, όχι και να απολογηθεί στον Χατζημεστή και στον Μπάμπη Κυρλίδη για τον «αστείο» τρόπο με τον οποίο υποτίθεται τον «προσκάλεσαν» στην εκδήλωσή τους, ο ιστορικός Πρόεδρος του ΑΟΞ Θόδωρος Κοκκάλας, που όχι μόνο ανέβασε την Ξάνθη στην Α’ Εθνική αλλά έκανε και τις τότε σούπερ μεταγραφές που άφησαν εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ ήταν και αυτός που έδωσε την ομάδα στα στιβαρά χέρια του Χρήστου Πανόπουλου…
-Κρατηθήκαμε τόσες μέρες, αλλά….Έλεος πια!
……
*ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ 2. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης, ο άνθρωπος που από τα αζήτητα τον «πήραν» Αλέξανδρος Κοντός και Χρήστος Πανόπουλος και τον έβγαλαν όχι μόνο Πρόεδρο αλλά τον βάλανε και στην ΕΠΟ, άρχισε να το παίζει μεγάλος και τρανός και να μην εμφανίζεται πλέον ούτε στις εκδηλώσεις των ποδοσφαιρικών συλλόγων της ΕΠΣ Ξάνθης…
-Με απλά λόγια, έλαμψε δια της απουσίας του και από την εκδήλωση της Αναγέννησης Θαλασσιάς το βράδυ της Τετάρτης…
Αλλά θα μου πείτε, πάει πουθενά άλλού; Και από την εκδήλωση των Παλαιμάχων απών ήταν γιατί βρίσκονταν με την Εθνική Ελλάδος (που τα φαντάζονταν τόσα μεγαλεία ο Γ. Πανίδης..), ενώ από τότε που βγήκε ο νέος Πρόεδρος, δεν μιλιέται πλέον, χώρια που δύσκολα σηκώνει το κινητό του…!
-Τι σου κάνουν τελικά τα μεγαλεία…
……
*Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου σχολίασε την άρνηση του Υπουργού Παναγιώτη Κουρουμπλή να παραιτηθεί.
“Οι μη παραιτήσεις υπουργών σε κραυγαλέες περιπτώσεις(π.χ.Κουρουμπλής) στέλνουν στ κοινωνία το μήνυμα: ”Δεν τρέχει κ τίποτα αν είσαι ανίκανος
……
*Να ευλογήσουμε πάλι τα γένια μας; Ότι ήμασταν από τους πρώτους που γράφαμε τι εστί Κουρουμπλής όταν κάποιοι «γαλάζιοι» στην επίσκεψή του στη Ξάνθη… κατέβαιναν και τον υποδέχονταν στα πεζοδρόμια;

39χρονος αποπειράθηκε να διαρρήξει αυτοκίνητο στην Κομοτηνή
Συνελήφθη την 14-9-2017 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής, 39χρονος ημεδαπός, διότι αποπειράθηκε να  διαρρήξει Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε ένα διαρρηκτικό εργαλείο, το οποίο και κατασχέθηκε.

Ο Θόδωρος Κοκκάλας για τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη..
Με ανάρτησή του στο fb ο Θόδωρος Κοκκάλας σχολίασε ως εξής τα τεκτενόμενα στον ΠΑΟΚ στην εποχή του Ιβάν:
Η κακοπροαίρετη κριτική δεν είναι ευχάριστη αλλά δεν κάνει κακό απλά φέρνει μια στενοχώρια.. Το λιβάνισμα όμως ζαλίζει και τα λάθη διαδέχονται το ένα το άλλο. Ο κ.ΣΑΒΒΙΔΗΣ εκτιμώ ότι πρέπει να ‘χει 1-2 συμβούλους στο παρασκήνιο τους οποίους εμπιστεύεται μάλλον ακόμη. Ξεπερνώ τα αγωνιστικά και μεταγραφικά 5 τερματοφύλακες σε 5 χρόνια και φέτος αγόρασε πάλι.... 6 νέους Έλληνες που δεν έπαιξε κανείς τεσπα. Πριν 1,5 χρόνο εμφάνισε τον κ.Βεζυρτζή σαν τον άνθρωπο του ποδοσφαιρικού τμήματος. Πως τον ήξερε? Απ’ την Ρωσία? Προφανώς κάποιος τον πρότεινε… Ο κ.Βεζυρτζης έκανε κάποτε τον μεγάλο μπασκετικό ΠΑΟΚ αλλά με πραξικόπημα έδιωξε τον .κ Παντελάκη που σε τελική ανάλυση ήταν ευεργέτης του όταν έδωσε 40% στον ερασιτέχνη το 79... Συνέπεια του πραξικοπήματος ήταν ο ΠΑΟΚ να οδηγηθεί σε διοικήσεις Σαββίδη (Χάρης), Βουλινού κλπ με όλα δυστυχώς τα τραγικά επακόλουθα. Δεν ξέρω γιατί έφυγε ο κ. Βεζυρτζής μετά ένα μήνα αλλά το θεωρώ θετικό για τον ίδιο.
Μικρά!Μικρά!
*Προς Σάκη Λουκμακιά Όλβιο
Συγχαρητήρια βέβαια που σε διόρισε νέο αντιδήμαρχο στη θέση του Νίκου Κιατίπη ο Δήμαρχος σου, απορώ όμως γιατί με… διέψευδες όταν αποκάλυπτα από την αρχή ότι, «εσύ θα είναι ο αντικαταστάτης του στην καθαριότητα… Ειλικρινά απορώ»…
……
*Χαλάλι σου Σάκη οι αντιδημαρχίες και τα μεγαλεία! Και κοίτα την επόμενη φορά συνοδεύοντας τον Δήμαρχο Τοπείρου στην Ηλιόπετρα, να εκφωνήσεις εσύ τον… χαιρετισμό ευχαριστώντας τον Τούρκο Πρόξενο και τους ακολούθους του.
……
*Με τη φόρα πάντως που έχει πάρει ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου στο διορισμό νέων αντιδημάρχων στο τέλος μόνο η Καρκαλιάνη και ο… Στέλιος Μωραϊτης θα μείνει στην απ’ έξω!
DEB: Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
καταδίκασε τον Πρόεδρο του Κόμματος «Ένωση Κεντρώων» Βασίλη Λεβέντη
Η «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» (EFA), που εκπροσωπείται στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, καταδίκασε τις δηλώσεις κατά την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης ο Πρόεδρος του Κόμματος Ένωση Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.
Την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου του 2017 σχετικά με το θέμα η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ(EFA)αναφέρει:
«Για άλλη μια φόρα θέλουμε να δηλώσουμε ότι, δεν γίνονται σεβαστά τα πολιτικά και αστικά δικαιώματα της Μουσουλμανικής - Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης (η οποία εκπροσωπείται από το μέλος μας το ΚΙΕΦ) στην Ελλάδα.
Αυτή τη φορά, ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος είναι Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου και ο Πρόεδρος του κόμματος «Ένωση Κεντρώων», έκανε ακατάλληλες δηλώσεις για την Μουσουλμανική Μειονότητα της Ελλάδας.
«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να μπει το Μουσουλμανικό Κόμμα στην Βουλή», «Τα συμφέροντα της χώρας μας είναι πάνω από όλα», ή ‘Εάν το Μουσουλμανικό Κόμμα έφτανε  στο 5%, το όριο θα πρέπει να το κάναμε 5%’.
Ούτε το ΚΙΕΦ, ούτε η EFA δεν επιθυμούν μια Ευρώπη όπου δεν κατακρίνονται τέτοια ρατσιστικά σχόλια.
Εμείς επιθυμούμε να δημιουργήσουμε μια Ευρώπη που θα σέβονται τα δικαιώματα των Μειονοτήτων, ανεξαρτήτως θρησκείας ή εθνικής καταγωγής. Εμείς καταδικάζουμε έντονα τις δηλώσεις του κ. Λεβέντη και ευχόμαστε το ΚΙΕΦ να συνεχίσει να εργάζεται και να είναι το παράδειγμα της ενσωμάτωσης και της συνύπαρξης».
ΚΟΜΜΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ

ΣΤΟ 21,1% ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ Η ΑΝΕΡΓΙΑ 
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2017
Στο 21,1% υποχώρησε το ποσοστό ανεργίας το δεύτερο τρίμηνο του 2017, έναντι 23,3% το πρώτο τρίμηνο και 23,1% το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ.
Ο αριθμός των απασχολούμενων ανήλθε σε 3.791.408 άτομα και των ανέργων σε 1.016.571 άτομα. Η απασχόληση αυξήθηκε κατά 3,6% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο και κατά 2,4% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους. Ο αριθμός των ανέργων μειώθηκε κατά 8,8% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο.
Τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας παρατηρούνται στις γυναίκες, στα άτομα ηλικίας 15-19 ετών, στη Δυτική Μακεδονία και στα άτομα που έχουν ολοκληρώσει λίγες τάξεις του Δημοτικού.
Το μεγαλύτερο ποσοστό εργατικού δυναμικού παρατηρείται στους άνδρες, στα άτομα ηλικίας 30-44 ετών, στο Νότιο Αιγαίο, στα άτομα που έχουν ολοκληρώσει μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση και στα άτομα ξένης υπηκοότητας.
Προανάκριση για υπεξαίρεση στην «ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.» 
παρήγγειλε η Εισαγγελία Καβάλας
Τη διενέργεια προανάκρισης διέταξε η Εισαγγελία Καβάλας, μετά από καταγγελίες για υπεξαίρεση στο ταμείο της «ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.» (πρώην Α.Ε.Ν.Α.Κ. Α.Ε.).
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ύψος της υπεξαίρεσης μπορεί να φτάνει ακόμη και τις 100.000 ευρώ, κάτι που θα διαλευκανθεί στη διαδικασία της προανάκρισης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι καταγγελίες στην Εισαγγελία έγιναν από πρόσωπο, που δεν είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της «ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.»!
Εδώ προκύπτει το ερώτημα για ποιον λόγο δεν προχώρησαν σε καταγγελίες τα τωρινά μέλη του Δ.Σ. και δη ο πρόεδρος κ. Ιωσηφίδης, που προσφάτως ανέλαβε τη θέση αυτή και προήλθε από καταγγελία τρίτου προσώπου και πως προστατεύονται τα συμφέροντα της εταιρείας.
Μάλιστα, έπειτα από αυτή την εξέλιξη, το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας, που συγκλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (12/9), ολοκληρώθηκε με μεγάλη ένταση και μάλιστα διακόπηκε, όταν αποχώρησε ο πρόεδρος Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, που επικαλέστηκε φόρτο εργασίας, ενώ για το θέμα παρενέβη και ο εκπρόσωπος του Δήμου Καβάλας, Δήμος Τουλκίδης, που ζήτησε περισσότερες εξηγήσεις για το σοβαρό ζήτημα που ανέκυψε και θα απασχολήσει για αρκετό καιρό την εν λόγω εταιρεία, η οποία είναι εποπτεύουσα αρχή για τον φυσικό πόρο των Λουτρών Ελευθερών.
Δημήτρης Μπουντάς
ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ
………………………..
Τα σκουπίδια στην γειτονιά του Παυλικιάνου
Σκουπίδια «ανακαλύψαμε» στην οδό Δράμας, έξω από το σπίτι και το…καπάκι που έβαλαν Δήμαρχος και Παυλικιάνος, στην γειτονιά του Παυλικιάνου!
Τι κάνει ο Αλέξανδρος; Δεν τα βλέπει;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »