*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Σεπτεμβρίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Ο Θωμάς, το παραλήρημά του και τα περί "αχαριστίας" του...

21 Σεπτεμβρίου
*Καθαρές κουβέντες Θωμά Μίχογλου. Εμείς ούτε απειλούμε, ούτε πιανόμαστε στα χέρια, ούτε βρίζουμε…
Όπου θεωρείς ότι σε αδικήσαμε και θίγεσαι, ιδού τα δικαστήρια! Τον ξέρεις άλλωστε τον δρόμο…
Πρόσεξε μόνο μη σε προλάβουν από μόνες τους οι εξελίξεις… γιατί «μόνοι» σας βγάλατε τα «μάτια» σας!
.....
Κι όσο γι’ αυτό που είπα περί «αχαριστίας» και «αφιλίας», με πήρε χθες στο τηλέφωνο ο κουμπάρος σου Σταύρος Νησόπουλος…!
Που σε πάντρεψε και βάπτισε τα δυο σου παιδιά για να μου πει ότι απόλυτα συμφωνεί μαζί μου. Μπορείς να τον ρωτήσεις κι εσύ κι ο Μωραϊτης και η Ελένη Πολυχρονιάδου…
…….
*Άλλωστε από την ώρα που μιλάς τόσο σκαιότατα εσύ ο ίδιος ως Δήμαρχος  και για τους πιο στενούς συνεργάτες σου…
Μόνος σου αναλαμβάνεις και το τίμημα των επιλογών σου, οπότε ας αφήσουμε και τους Δημότες αν σε κρίνουν! Δεν θα είσαι όμως εσύ πάντα ο αλάνθαστος κι εμείς όλοι οι υπόλοιποι μονίμως οι… φταίχτες…!
……
*Και μη ξεχνάς βέβαια Δήμαρχε Θωμά ότι το 2010 υπέστης βαριά ήττα ακόμη και στα Μάγγανα και καλό είναι να ρωτήσεις και τον πρώην βουλευτή Γιώργο Παυλακάκη, τι άποψη έχει για το «παραλήρημά» σου στην «Ανοιχτή γραμμή» του Xanthi channel.
……
*Κι όσο για τον Χρυσόστομο Κοτόπουλο, από σένα γνώρισα τον πρώην αντιδήμαρχό σου, αλλά εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο άνθρωπος ήρθε ΠΡΩΤΟΣ σε ψήφους και η οικογένεια Κοτόπουλου έχει ένα ΠΕΛΩΡΙΟ και σεβαστό όνομα!  Κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι σωστοί επιχειρηματίες και τους εκτιμώ ιδιαίτερα για την προσφορά τους και στον Τόπειρο αλλά και στην ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη Αβάτου! Με απλά λόγια,  δεν με ενδιαφέρει ποια είναι η δική σου άποψη! Σ’ αυτούς τους ανθρώπους όμως χρωστάς την εκλογή σου, καλώς ή κακώς…
…..
*Κάνε λοιπόν Θωμά τον αγώνα σου, βρες τους καλύτερους και προσωπικό σου δικαίωμα το πώς θα πολιτευτείς από δω και πέρα και πως θα… «σαρώσεις» στις δημοτικές εκλογές του 2019!
......
*Πρώτη φορά πάντως είδα έναν Δήμο να «δουλεύει» …υπερωρίες και να στέλνει στις 10 το βράδυ της… Παρασκευής έγγραφα ακύρωσης αποφάσεων για να στείλει… ορθή επανάληψη!
-Τελικά μάλλον εσύ θα ‘πρεπε να μιλάς για…Δήμο Πρότυπο!
……
*Επίσης φίλτατε Θωμά, όταν θέλεις να πεις κάτι σε μένα, να το λες σε μένα… κι όχι στον… Σταύρο Βλαχόπουλο ή στον Τένη Καμαρίδη.
Όπως το έκανες άλλωστε παραμονές των δημοτικών εκλογών του 2014 που ερχόσουν στα γραφεία του «Μαχητή» με το… κάδρο της γνωστής φωτογραφίας ανά χείρας!
-Και καθόμασταν μέχρι τη 1 τα μεσάνυχτα σαν «μαλ…» με πατέντα να τυπώσουμε για να μοιράσουμε την επομένη επί πλέον φύλλα στα χωριά του Τοπείρου, προκειμένου να φύγει από πάνω σου η «ρετσινιά» των λασπολόγων σου για τον… Χρυσαυγίτη Μίχογλου!
……
*Λασπολόγοι που αφού σου γράψανε «μύρια» όσα και δεν άφησαν τίποτα όρθιο στην οικογένειά σου, πήγες στα δικαστήρια και…..απέσυρες και την μήνυση που είχες καταθέσει σε βάρος τους!
Ξεχνώντας μόνο να αναφωνήσεις το… τώρα ο αγώνας (ξανα)δικαιώνεται!
……

*Αλλά στο ‘πα και χθες Δήμαρχε Τοπείρου. Ας όψεται για όλα ο Στέλιος Μωραϊτης! Κι ο νοών νοείτω…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »