*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Σεπτεμβρίου

ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2004-2014! Για το ακίνητο που αγόρασε 260.000 ευρώ ο Θεολόγος; Και θέλετε να ξαναγοράσει ο...Δήμος; Όπως κάνατε με κάποια άλλα;!

21 Σεπτεμβρίου
*Απίστευτο θράσος από τον Τσέπελη του Φύσις και τον πρώην Πρόεδρο της αμαρτωλής ΕΑΠΑΞ Αλέκον Κυριακίδη! Ζητούν από τον σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης να «νομιμοποιήσει» τις δικές τους… αμαρτίες!!! Και να ξαναγοράσει ο Δήμος, ένα ακίνητο που αγόρασε έναντι 260.000 ευρώ επί Θεολόγου-Στυλιανίδη το 2004!!!!
*Μήπως «19» σύμμαχοι, πολεμάτε τον Δήμαρχο Ξάνθης γιατί δεν εξυπηρετεί ΦΑΥΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ του παρελθόντος; 

*Δημαρχόπουλε, μείνε ακλόνητος και μην υποκύπτεις!!! Ο Δήμος δεν είναι «εργολάβος» να (διπλο)αγοράζει ακίνητα και χωράφια όπως έκαναν οι Τσέπελης και Θεολόγος τις εποχές των παχιών αγελάδων! Και θέλουν να επαναλάβουν!

Απίστευτο θράσος από τον Τσέπελη του Φύσις και τον πρώην Πρόεδρο της αμαρτωλής ΕΑΠΑΞ Αλέκον Κυριακίδη! Ζητούν από τον σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης να «νομιμοποιήσει» τις  δικές τους… αμαρτίες, προφασιζόμενοι τα δήθεν συμφέροντα του Δήμου Ξάνθης που ωστόσο πρώτοι και καλύτεροι οι ίδιοι όχι μόνο δεν υπηρέτησαν αλλά… ζημίωσαν με τις πρακτικές και συμπεριφορές τους!!!

ΕΠΙ ΜΙΑ 10ΕΤΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!
Αναφερόμαστε στην αγορά ακινήτου στη Π. Πόλη που αγόρασε το 2004 ο τότε διευθύνων σύμβουλος της «αμαρτωλής» ΕΑΠΑΞ Θεολόγος Καλαϊτζής και το οποίο οι ίδιοι επί δημαρχίας Στυλιανίδη εγκατέλειψαν τελείως, δεν το αξιοποίησαν και επί μια 10ετία κατάφεραν στην ουσία να το καταντήσουν… ερείπιο, αφού σε καμιά συντήρηση δεν προέβησαν!!!! Κι όχι μόνον αυτό, αλλά  έρχονται υποκριτικά τώρα οι ίδιοι και ζητάνε και τα… ρέστα από τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπολο με το αιτιολογικό ότι… δεν… ξαναγόρασε το ακίνητο που ήδη είχε αγοραστεί 260.000 ευρώ από τον Καλαϊτζή έναντι… 160.000 ευρώ ώστε το… ερείπιο να μείνει στο Δήμο Ξάνθης!
-Να ξοδέψει δηλαδή 420.000 ευρώ!!! Συν τα διπλάσια που χρειάζεται για την ανάπλασή του…! Και να γίνει στην ουσία… εργολάβος!

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «4»ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
Αναλυτικότερα: Γραπτό αίτημα για τη συζήτηση του θέματος με το ακίνητο της ΕΑΠΑΞ, που «χάθηκε» σε πλειστηριασμό πρόσφατα, κατέθεσαν 19 Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ξάνθης, γνωρίζοντας ότι σε αυτόν κουμάντο έκανε ο εκκαθαριστής και ουδείς άλλος…
Πρόκειται για 15 συμβούλους από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης –δεν την υπέγραψε μόνο ο Γ. Τσεγγελίδης- αλλά και 4 δημοτικούς συμβούλους από την παράταξη της συμπολίτευσης (Μανώλης Τσέπελης, Αλέκος Κυριακίδης, Μπογιάρ Αχμέτ Σελαϊντίν και Ειρήνη Πυρνάρη)!
(σ.σ. Οι δυο πρώτοι αποτελούν το βασικό κομμάτι του παλιού κατεστημένου στο Δήμο Ξάνθης, ο τρίτος απλά υπέγραψε και η 4η συνδέεται στενά με τον Θεολόγο…)

ΤΙ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ 19 ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
Στην επιστολή τους οι 19 δημοτικοί σύμβουλοι ζητούν να συζητηθεί το θέμα του ακινήτου, για ποιο λόγο ο Δήμος «έχασε»  το ακίνητο της Παλιάς Πόλης σε πλειστηριασμό(σ.σ. Δηλαδή δεν το ξαναπλήρωσε…), σε αξία χαμηλότερη από αυτή της αγοράς και ποιες ήταν οι συνθήκες που επικράτησαν! (σ.σ. Απορία πάντως υπάρχει πως στον πλειστηριασμό δεν παρέστησαν τα ασφαλιστικά ταμεία και η Εφορία όπου έχει τεράστιες οφειλές η ΕΑΠΑΞ…).
Σύμφωνα με τον κανονισμό, λόγω του αριθμού των υπογραφών, το θέμα πρόκειται να συζητηθεί στην προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την ερχόμενη Δευτέρα ή Τετάρτη.

ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΕΙΠΙΟ "ΣΚΑΝΔΑΛΟ"...

 Ο «Μ» που στο συγκεκριμένο θέμα τάσσεται και φανατικά μάλιστα, στο πλευρό του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου θέτει ευθέως τα παρακάτω καυτά ερώτημά στους «εγκέφαλους» της συγκεκριμένης ερώτησης κι όχι σ’ αυτούς που υπέγραψαν αγνοώντας ότι με τον τρόπο αυτό, συνειδητά ή ασυνείδητα στηρίζουν όλες εκείνες τις διεφθαρμένες λογικές που επικρατούσαν στην εν λόγω εταιρεία.
1. Συναίνεσαν με υπογραφές Μητρόπολη, Επιμελητήριο και ΔΠΘ να αγοραστεί αυτό το συγκεκριμένο ακίνητο από τον Θεολόγο Καλαϊντζή και μάλιστα αντί 260.000 ευρώ το 2004; Τιμή ιδιαίτερα υψηλή; Ο Δήμαρχος Ξάνθης Λάκης Στυλιανίδης συναίνεσε στην αγορά του; Ή μόνος του ο Θεολόγος ξύπνησε ένα πρωί και αποφάσισε να το… αγοράσει;! Όπως έκανε με το πολυτελές τζιπ με το οποίο έκανε… τουρισμό στην Κρήτη μαζεύοντας τα ενοίκιά του κάθε καλοκαίρι από τις μονές;
2. Έγινε την περίοδο εκείνη εκτίμηση του συγκεκριμένου ακινήτου; Υπάρχει μελέτη από την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης (σ.σ. προϊσταμένη η σύζυγος του κυρίου Καλαϊτζή) για την κατάσταση στην οποία βρίσκονταν το ακίνητο πριν αγοραστεί;  Φταίει ο σημερινός Δήμαρχος ή αυτοί που επί μια 10ετία εγκατέλειψαν το συγκεκριμένο ακίνητο και τώρα πιά είναι σκέτο...ερείπιο;
3. Υπάρχουν εκτιμητές που συνηγόρησαν την περίοδο εκείνη ώστε να αγοραστεί το συγκεκριμένο αντί του υψηλού τιμήματος των 260.000 ευρώ; Ήταν προς το συμφέρον του Δήμου Ξάνθης και του κοινωνικού συνόλου η συγκεκριμένη αγορά ή μήπως εξυπηρετούσε συγκεκριμένους κύκλους;
4. Υπάρχει κύριε  Φανουράκη και κύριε Αλέκο Κυριακίδη απόφαση δημοτικού συμβουλίου που συναινεί στην αγορά του κτιρίου και μάλιστα έναντι τόσο υψηλού τιμήματος; Ή… αποφασίζω εγώ ο Θεολόγος αλλά πληρώνει ο… Δήμος;
5. Υπάρχουν πραγματογνωμοσύνη πριν την αγορά του από Μηχανικούς του Δήμου Ξάνθης που να δικαιολογούν την υψηλή του τιμή και να βεβαιώνουν την στατικότητα του κτιρίου;
6. Κι άντε το αγόρασε ο Θεολόγος Καλαϊτζής που την περίοδο εκείνη σκορπούσε το… χρήμα όπως ήθελε....
Ρωτάμε ευθέως τον τότε Δήμαρχο Ξάνθης Λάκη Στυλιανίδη και τους 4 δημοτικούς συμβούλους Μανώλη Τσέπελη, Αλέξανδρο Κυριακίδη, Μπογιάρ Αχμέτ Σελαϊντίν και Ειρήνη Πυρνάρη που συμπλέουν με τον Φανουράκη και το «σύστημα» που πολεμάει τον Δημαρχόπουλο…
-Γιατί από το 2004-2014 δεν αξιοποιήσατε την αγορά του Θεολόγου Καλαίτζή για το συγκεκριμένο κτίριο κύριε Στυλιανίδη, κύριε Φανουράκη, κύριε Τσέπελη, κύριε Αλέξανδρε Κυριακίδη και θέλετε τώρα να φορτώσετε τις δικές σας αμαρτίες στο σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο; Δεν σας αρκεί που του «φορτώσατε» ένα παράνομο κολυμβητήριο, ένα παράνομο υπόγειο πάρκινγκ, παράνομες παιδικές χαρές, την Αναπτυξιακή κλπ.
7. Μήπως κύριε Φανουράκη και κύριε Αλέξανδρε Κυριακίδη θέλετε ο Δήμος Ξάνθης πλην του συγκεκριμένου ακινήτου που εσείς επί 10 χρόνια αφήσατε ΕΡΕΙΠΙΟ και αναξιοποίητο, να αγοράσει ο Δήμος Ξάνθης και τα… χωράφια που αγόρασε ο Τσέπελης για το ΦΥΣΙΣ και τον… εαυτό του, οραματιζόμενος να γίνει… εργοστασιάρχης διαχείρισης σκουπιδιών;
-Μήπως πολεμάτε τον Δήμαρχο Ξάνθης γιατί δεν εξυπηρετεί ΦΑΥΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ του παρελθόντος;  
-Εμάς μπορεί σε άλλα πράγματα να μας χωρίζουν πολλά με τον σημερινό δήμαρχο…
-Για το συγκεκριμένο όμως θέμα είμαστε κάθετα αντίθετοι με τις λαμογιές του βρώμικου παρελθόντος…
-Δημαρχόπουλε, μείνε ακλόνητος και μην υποκύπτεις!!! Ο Δήμος δεν είναι «εργολάβος» να αγοράζει ακίνητα και χωράφια όπως έκαναν οι Τσέπελης και Θεολόγος τις εποχές των παχιών αγελάδων και της ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ τους! Τελεία και παύλα.
"Μ"
(Σ.Σ. Επί τέλους Εισαγγελείς και ο Επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης για να ελεγχθούν αυτοί που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα και εγκατέλειψαν στη τύχη τους επί μια 10ετία τα συγκεκριμένα ακίνητα ώστε να καταντήσουν ερείπια...Διότι περί ερειπίου πρόκειται πλέον! Επιτέλους κάθαρση...γιατί κάποιοι συνεχίζουν και προκαλούν την τύχη τους)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »