*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Αυγούστου

Πολύς κόσμος στην καλοκαιρινή γιορτή του Γηροκομείου Ξάνθης. Γλέντι, διασκέδαση και χορός (φώτο)

24 Αυγούστου










        Επί της υποδοχής των προσκεκλημένων ο Πρόεδρος Γιάννης Παπαχρόνης...
      Ο Παναγιώτης Κάρτης της ΔΕΥΑΞ με την σύζυγό του Έλσα...



   Άνετος όπως πάντα, ο Πρόεδρος των  Εφέδρων Αξιωματικών Γιάννης Σπυριδόπουλος




*Πρόταση να κατέβει υποψήφια με το ψηφοδέλτιό του, έκανε στη Φιφή Χατζηστόϊκου ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος κατά την συνάντησή τους. 

Την καθιερωμένη καλοκαιρινή γιορτή του, πραγματοποίησε  το γηροκομείο Ξάνθης την Τετάρτη 23 Αυγούστου στις 7:30 το βράδυ στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος «Μέγας Βασίλειος» στην Ξάνθη.
Οι πόρτες του Γηροκομείου υποδέχτηκαν περίπου 500 φίλους του Ιδρύματος που παραβρέθηκαν προκειμένου να συμβάλλουν σημαντικά στην ψυχολογία των ηλικιωμένων που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του, ενώ από την πλευρά τους οι πολίτες με την μεγάλη συμμετοχή τους, διατράνωσαν για μια ακόμη φορά την στήριξή τους στο έργο της Διοίκησης, αφού υπήρχε και εισιτήριο 10 ευρώ που συνοδεύονταν και απο μενού για τους καλεσμένους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολύ φίλοι του ιδρύματος, μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος με την σύζυγό του, συνοδευόμενος μάλιστα από τον δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Κολλάρο, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ιορδάνης Χατζηευφραιμίδης, ο διευθυντής των Πλαστικών Θράκης Γιάννης Σπυριδόπουλος, o Περιφερειακός σύμβουλος Ξάνθης και αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Ξάνθης Ιρφάν Χατζηγκενέ, η πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σούλα Ιακωβίδου, ο Γιώργος Σαρρής με την σύζυγό του, ο τεχνικός διευθυντής της ΔΕΥΑΞ Παναγιώτης Κάρτης με την σύζυγό του Έλσα, ο εκδότης του «Αγώνα» Κοσμάς Γεωργιάδης με την σύζυγό του, η Νινή Γεωργανά, ο π. Στρατηγός και αντιδήμαρχος Ν. Φωτιάδης και πολύς κόσμος που χόρεψε και διασκέδασε με την ορχήστρα και την ζωντανή μουσική, ενώ δεν παρέλειψε φυσικά να γευτεί και τους πικάντικους μεζέδες και εδέσματα που είχαν ετοιμάσει το προσωπικό και φίλοι του Γηροκομείου.
Αποκλειστικές πληροφορίες του "Μ" αναφέρουν οτι ο Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος έκανε πρόταση στην Φιφή Χατζηστόϊκου να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιό του, ενώ την συνεχάρη ιδιαίτερα για την οργάνωση της Γιορτής, όπως επίσς και τον Πρόεδρο του Γηροκομείου Γιάννη Παπαχρόνη που στην ομιλία του δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλον το κόσμο για την συμμετοχή του, αλλά και να ζητήσει την στήριξη όλων στο έργο της διοίκησης, ενώ τόνισε για μια ακόμη φορά οτι "το ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ της Ξάνθης δεν είναι αποθήκη ψυχών...αλλά όλοι οι τρόφιμοι και το προσωπικό συμμετέχουν στο να έχουν μια καλύτερη ζωή"...!
Την Γιορτή κάλυψε και το Xanthi channe που θα έχει πλήρες τηλεοπτικό ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων των 21.00 της Πέμπτης 24/8.
Εντύπωση ωστόσο προκάλεσε η απουσία απο την γιορτή τόσο των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και του γραμματέα Γιώργου Χατζηθεοδώρου, όσο και του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη. Απόντες ήταν επίσης και τα στελέχη των ΑΝΕΛ Ξάνθης, ενώ την διοίκηση του Γηροκομείου συνεχάρη για την άψογη οργάνωση ο γραμματέας της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης Μιχάλης Πατεράκης με μήνυμά του στο fb "Εξαιρετική εκδήλωση. Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στους εθελοντές και σε όσους συνέφεραν αφιλοκερδως ηθικα και υλικά!"
7ος Αντιδήμαρχος του Δημαρχόπουλου όπως πάντα ο Γιώργος  Κολλάρος του ΚΚΕ....
Η Νινή Γεωργανά επί των επάλξεων...δυναμική και ωραία, όπως πάντα...





Η πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων Ξάνθης
 Η πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σούλα Ιακωβίδου με τον Γιώργο Σαρρή...



Ο οικονομολόγος Γιώργος Κομνηνός, δοκιμάζει τα εδέσματα...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »