*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Αυγούστου

ΒΟΛΙΔΕΣ Χωρίς άδεια και παράνομα με την πλήρη ΚΑΛΥΨΗ του Αντιδήμαρχου Δόμησης, κατέλαβαν τον πεζόδρομο του ΕΒΕ!!!

18 Αυγούστου
ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΙΡΑΤΖΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΠΑΜΠΗ, ΤΟΤΕ «ΠΑΡΑΙΤΗΣΕ ΤΟΝ»
ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!

Ισχυρίζεται ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος ότι δεν μπορεί να ελέγξει τον Αντιδήμαρχο Δόμησης Κίρατζη Ερκάν στο αν κάνει σωστά ή όχι τη δουλειά του και το αν καλύπτει ή όχι κάποιους επιχειρηματίες, διότι δεν μπορεί να τρέχει από πίσω του.
Και προσπαθεί να δικαιολογηθεί μάλιστα για το μπάχαλο της πλατείας και την «κατάληψη» με δεκάδες τραπεζοκαθίσματα επιχείρησης που δεν δικαιούται  περισσότερα από… 5-6 τραπέζια, παριστάνοντας τον… Πόντιο Πιλάτο!  Και μάλιστα χωρίς άδεια!!!
-Μα όταν ένας Αντιδήμαρχος δεν τηρεί τη νομιμότητα και ασχολείται κυρίως με το… συνεργείο αυτοκινήτων του, η λύση είναι μια κύριε Δημαρχόπουλε.
-Τον «παραιτείς» από Αντιδήμαρχο και ορίζεις κάποιον άλλον στη θέση του…! Είναι τόσο απλό…
Δεν είναι δυνατόν ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ άδεια και με την πλήρη κάλυψη του Αντιδήμαρχου Δόμησης να έχει καταλάβει όλη την πλατειούλα κάτω απο το ΕΒΕ Ξάνθης γνωστή ταβέρνα που δεν υπολογίζει τους Νόμους, διότι πίνει εκεί τα τσίπουρά του ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος!

992 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΒΔΗΡΩΝ Γ. ΤΣΙΤΙΡΙΔΗ ΣΤΟΝ… «ΧΟΡΗΓΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ!
Για μια ακόμη φορά θα υποκλιθώ στον πρώην ηλεκτρολόγο της ΣΕΒΑΘ και διαμορφωτής κοινής γνώμης Σταύρο Καρυπίδη,  που ενώ όποιον πολιτικό υποστηρίζει τον στέλνει στα…τάρταρα και δεν «ΞΑΝΑεκλέγεται» (π.χ. Γιαννακίδης, Καραλίδης, Τσολακίδης, Καραλευθέρη κλπ), κάποιοι Δήμαρχοι και μάλιστα από αυτούς που προεκλογικά ο ίδιος «πολέμησε» τον στηρίζουν…οικονομικά, σθεναρά και χωρίς να τηρούν έστω την στοιχειώδη τήρηση της νομιμότητας και δεοντολογίας!
Κι έχουμε λοιπόν και λέμε…
-Ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης λοιπόν, που αν δεν ήταν ο Αλέκος Κοντός, ο Σπύρος Γαλανόπουλος και εμείς φυσικά, θα ήταν ακόμη στην… αντιπολίτευση, επιχορήγησε με απευθείας ανάθεση τον… διαμορφωτή κοινής γνώμης κ.Σταύρο Καρυπίδη με το ποσόν των 992 ευρώ προκειμένου για 8 μέρες (από 11-19 Αυγούστου 2017) για να διαφημίσει και προβάλει από το ραδιόφωνο, το site του και το… face book το 4ο WAVE running!
Και ενώ  στην σχετική αφίσα εμφανίζεται ως… ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!!! Που σημαίνει ότι ΔΩΡΕΑΝ οφείλει να προβάλει τους συγκεκριμένους αγώνες!
-Αθλητική εκδήλωση στην οποία οι συμμετέχοντες πληρώνουν μάλιστα και 20 ευρώ για συμμετοχή!!!
-Μάλιστα ο Δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης βρήκε λέει την συγκεκριμένη τιμή και την… πιο συμφέρουσα , όταν για έναν μήνα στο ραδιόφωνο για παράδειγμα οι τιμές της τοπικής «πιάτσας» δεν ξεπερνάνε τα 100-130 ευρώ και 150 σποτ για παράδειγμα.
Μπράβο λοιπόν στον Σταύρο Καρυπίδη γιατί ήταν πρώτος στις αναθέσεις και με Τσολακίδη και Σίσκο επί παντοδυναμίας τους στο Δήμο Αβδήρων και συνεχίζει… ακάθεκτος και πρώτος και με τον νυν Δήμαρχο Αβδήρων Γιώργο Τσιτιρίδη!
-Την αχαριστία του οποίου «πληρώνουν» βέβαια όσοι τον βοήθησαν να εκλεγεί Δήμαρχος Αβδήρων!!! Με πρώτους και καλύτερους εμάς!!!
Κι όσο για την απόφασή του στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ, είναι παντελώς διάτρητη και παράνομη!
Οψόμεθα εις Φιλίππους… Υπάρχουν άλλωστε τόσο οι Επίτροποι και η Αποκεντρωμένη, όσο και οι Εισαγγελείς!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »