*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Αυγούστου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Σε τι γλώσσα χαιρετούσε τους Έλληνες στρατιώτες ο Καπζά Τζεμήλ κύριε Σέμπα;

18 Αυγούστου
Στα…Τουρκικά ή στα Ελληνικά χαιρέτισε τους Έλληνες στρατιώτες ο Δήμαρχος Μύκης 
Καπζά Τζεμήλ; Γιατί στα Πομάκικα μόνο με τον… Σέμπα μιλάει πλέον!
…………
Είμαστε μπροστά στην οικονομική εξαθλίωση. Μπορεί κάποιοι από μας να μην την έχουν αισθανθεί ακόμα αλλά ένα είναι σίγουρο ότι θα την αισθανθούν τις αμέσως επόμενες μέρες ή μήνες, εάν τώρα δεν είμαστε όλοι εμείς ενωμένοι και δεν πάρουμε ή δεν είμαστε συνεπείς με αποφάσεις που θα προστατεύουν «εν μέρει τουλάχιστον» τη βιωσιμότητα των εταιρειών μας αλλά και του επαγγελματικού ποδοσφαίρου γενικότερα. 
(Ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης Χρήστος Πανόπουλος στην ανοιχτή επιστολή του στους 12 μικρομεσαίους της Σούπερ Λίγκα)
-Κι ακόμη πιο απλά… Ανοίξτε κύριοι τα μάτια σας!
…………
Ευθέως θα ρωτήσουμε λοιπόν σήμερα τον Τσέπελη…
-Γιατί εσύ, ως αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ξάνθης (επί Δημαρχόπουλου πάντα), ενώ άλλα έλεγες στον Αλέξανδρο Κοντό, δεν υπέγραφες και δεν έδωσες τη λύση που υποσχόσουν στο συγκεκριμένο θέμα;
-Τι έκανες εσύ ο Νο 2…Δήμαρχος επί Στυλιανίδη όταν έμπαιναν τα διάφορα πρόστιμα στην παιδότοπο;
-Τι έκανε την ίδια περίοδο ο επίσης πανίσχυρος αντ’ αυτού αντιδήμαρχος  Οικονομικών ο κύριος Μένεις
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στο «Πολιτικό Καφενείο»)
-Μα… πανηγύριζαν!!! Θέλει κι ερώτημα;

ΣΕΜΝΑ & ΤΑΠΕΙΝΑ
*Από χορηγός επικοινωνίας στο Δήμο Αβδήρων λοιπόν ο Σταύρος Καρυπίδης, τα κατάφερε πάλι!
Καθότι έγινε το… αντίστροφο ακριβώς! Απόκτησε… χορηγό ο ίδιος τον Δήμαρχο Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη!
-Το χρήμα άλλωστε ρέει στο Δήμο Αβδήρων…
……
*Και γιατί κύριε Δήμαρχε των Αβδήρων τελικώς μόνον 992 ευρώ χορηγία στον «διαμορφωτή κοινής γνώμης»; Ούτε δηλαδή… 1000 ευρώ;!
-Εμείς τον ξέρουμε τον λόγο… εσύ θα μας τον πείς;
……
*Για να δείτε βέβαια περί τίνος… διαμορφωτή κοινής γνώμης πρόκειται, θα αναφέρω αυτούσιο τον  τίτλο του, για την πυρκαγιά στα Αρχαία Άβδηρα. «Σίγουρος ο εμπρισμός…»!
Ευτυχώς δηλαδή που… δεν καήκαμε! Ακόμη… με τον… «εμπρισμό»!
……
*Συμμετέχει λέει στις Γιορτές Π. Πόλης 2017 φέτος και ο… Λεύκιππος! Δηλαδή πως… συμμετέχει Πασχάλη Λύρατζη; Έκανε μήπως παρέλαση στο Καρναβάλι; Ή σου έφερε κάποια… νομική γνωμάτευση επ’ αυτού ο Θωμάς οπότε και σηκώνω τα χέρια;
……
*Κι όταν λες θα συμμετέχουν, τι εννοείς επακριβώς; Θα…ψήνουν σουβλάκια σε κάποιο στέκι, σκοπεύει ο Λεύκιππος να δημιουργήσει και μουσικό συγκρότημα…;
-Ή θα ρίχνουν… τρίποντα στο στέκι των «Απαράδεκτων»;

Υπέρ της αξιολόγησης ο Αναστάσιος Τσορλίδης!
Υπέρ της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων τάχθηκε ο υποψήφιος για τον Δήμο Ξάνθης Αναστάσιος Τσορλίδης, σχολιάζοντας τα παρακάτω στο fb:
«Κάπου διάβασα ή πολιτεία θα δώσει bonus 300€ σε όποιον Δ.Υ. αξιολογηθεί.
Εγώ από το 2013 δηλώνω δημόσια πως είμαι υπέρ της αξιολόγησης με τα όποια θετικά η αρνητικά έχει μία αξιολόγηση σε έναν εργαζόμενο σαν εμένα που προσφέρω υπηρεσίες πάνω σε τρεις ειδικότητες λόγω έλλειψης προσωπικού (νεκροτομείο, πλυντήρια και τραυματιοφορέας στο Ε.Σ.Υ.)
Αυτά τα 300€ (αν και τα έχω ανάγκη) δεν τα θέλω γιατί έμαθα να ζω και με λίγα, αλλά, προτείνω σε όλους τους συναδέλφους στα Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας να παραιτηθούν απ αυτό το bonus και όλα τα χρήματα να πάνε στο Πυροσβεστικό Σώμα για την αγορά κάποιου πυροσβεστικού οχήματος ή οτιδήποτε άλλο για να μην ζήσουμε στο άμεσο μέλλον αυτά που ζησαμε πρόσφατα με τις πυρκαγιές.
Φιλικά
Αναστάσιος Τσολίδης».

Γιατί δεν δίνει την άδεια του κάμπινγκ Μυρωδάτου η Περιφέρεια αφού όλα είναι… νόμιμα κατά τον Γ. Τσιτιρίδη;
«Επί δύο εβδομάδες προσπαθούσαμε να έρθουμε σε επαφή με τον Δήμαρχο Αβδήρων η κάποιος υπεύθυνο για να μας δώσει μια απλή πληροφορία. Φαίνεται όμως πως οι καλοκαιρινές διακοπές αποδεκάτισαν την διοίκηση και μόλις σήμερα (Πέμπτη) και πάλι από δική μας επιμονή πήραμε την απάντηση στην ερώτηση μας.», αναφέρει σε σχόλιό του στο XanthiPress ο κολλητός του Ανέστη Αντωνιάδη, Πέτρος Ούτσης…
Ο λόγος; Οι άδειες του TAP από το χώρο διέλευσης στο Δήμο Αβδήρων,.
Στην ερώτηση του Ούτση λοιπόν προς τον Δήμο Αβδήρων, ο Δήμαρχος Αβδήρων απάντησε ότι τις άδειες τις έδωσε η Περιφέρεια!!!
-Και το δικό μας ερώτημα…
-Γιατί δεν ζητάει ο Δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη από την Περιφέρεια την οικοδομική άδεια του Κάμπινγκ Μυρωδάτου, αφού θεωρεί ότι λειτούργησε νομίμως ο Δήμος Αβδήρων; Γιατί δεν έδωσε ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων στη δημοσιότητα την επιστολή του Βούλγαρου Επενδυτή στο δημοτικό συμβούλιο;
………….
*Τελικά η χορηγία του Δημάρχου Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη στον «διαμορφωτή κοινής» γνώμης κ.Καρυπίδη ήταν 992 ευρώ (ούτε καν 1000), ποσόν στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και ο ΦΠΑ κι όχι 1.230 ευρώ, όπως θεωρήσαμε εμείς στην αρχή…
-Μόνον… 992 ευρώ προκειμένου ο χορηγός Σταύρος Καρυπίδης, τελικώς να εξελιχθεί σε… επιχορηγούμενο!

Ούτε καλημέρα δεν αντάλλαξαν Μίχογλου-Γκούρτσας!
Ούτε… καλημέρα ή μάλλον μια απλή ματιά δεν αντάλλαξαν στο πανηγύρι των Τοξοτών Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου και  Γιώργος Γκούρτσας…!
Ο λόγος; Ο Μίχογλου λοιπόν θεωρεί τον Γκούρτσα ως υπεύθυνο της αποχώρησης του Νίκου Κιατίπη από τον συνδυασμό του κι ότι τον… υποσκάπτει στο έργο του!
Από την πλευρά του ο Γ. Γκούρτσας «χτυπιέται» και «οδύρεται» γιατί σαν Εράσμιο στήριξαν τον… Μίχογλου για Δήμαρχο…

Κι άντε βγάλτε εσείς συμπέρασμα…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »