*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Αυγούστου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Ο Μακεδόνας ανέβαλε τον Δαφνώνα, εμφανίζεται όμως στον...Ξηροπόταμο!

02 Αυγούστου
*Ειλικρινά, «περίεργα» πράγματα συμβαίνουν με την αναβολή της συναυλίας του Μακεδόνα στις Αυγουστιάτικες εκδηλώσεις του Δαφνώνα και εξηγούμαι…!
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης λοιπόν μιλώντας στην εκπομπή «Ανοιχτή γραμμή» του Πάνου Παπαδόπουλου, είχε ισχυριστεί ότι…
-Ματαιώθηκε η συναυλία του Μακεδονία στο Δαφνώνα, διότι ο δημοφιλής καλλιτέχνης παράλληλα είναι και…πιλότος και είχε…αεροπορικά δρομολόγια να καλύψει!!!! Να γελάσω ή να...κάνω τον αεροπόρο;!
Εκεί λοιπόν που εγώ ο αφελής τον πίστεψα, διότι δεν μπορεί….κάτι θα ξέρει περισσότερο είπα στον εαυτό μου…
Διαβάζω ότι ο Μακεδόνας με όλο του επιτελείο του θα εμφανιστεί στις εκδηλώσεις «Ξηροπόταμος 2017» και ιδού και η αφίσα την οποία αφιερώνω στο δίδυμο Ζαγναφέρης-Νίκος Ευφραιμίδης!!!!!  (σ.σ. Κώστα λες να πάει με το αεροπλάνο του στον Ξηροπόταμο ο Μακεδόνας;)
 …'
*Και η αποκλειστικότητά μου. Μετά λοιπόν από όλα αυτά, ποιόν καλλιτέχνη έκλεισε για τις εκδηλώσεις του Δαφνώνα λέτε ο κύριος Νίκος Εφραιμίδης;
-Τον….Γιώργο Μαργαρίτη που είχε έρθει πέρσι στις Γιορτές Π. Πόλης!!!! Άργησε αλλά τα…κατάφερε!
(σ.σ. Σημειώνω βέβαια ότι τον Γιώργο Μαργαρίτη έφερε στο Εράσμιο για συναυλία ο Γιώργος Γκούρτσας του Γιώργου κι όχι του Δήμου…Έτσι για την ιστορία)
…..
*Αλλάζω θέμα. Ευτυχισμένος πατέρας για 3η φορά έγινε ο σπουδαίος ντράμερ Polis Polinos (ΜΩΒ ΟΝΕΙΡΑ) και ιδού πως το σχολίασε το συγκρότημα στο fib:
ΜΩΒ ΟΝΕΙΡΑ
Ευτυχισμένος πατέρας για 3η φόρα, ο ντραμερ μας Πόλυς Πολινός...
Μολις χθες, ενα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3,3kg ήρθε στον κόσμο για να τους γεμίσει χαρά και να απογειώσει τον πατέρα του...
Πόλυ και Ελίνα, να τον χαίρεστε, να ειναι καλότυχος και να τον καμαρώσετε όπως επιθυμείτε...
ΥΓ. 8 τέκνα αριθμούν συνολικά τα μέλη της μπάντας κι έτσι όπως πάμε θα γεμίζουμε τους χώρους που παίζουμε από μόνοι μας... :)
ΥΓ2. Τα επόμενα lives μας θα γίνονται σε παιδότοπους!!!
…..
*Ε λοιπόν…Αφού πέρασε τόσο όμορφα με τον δημοφιλή Τηλέμαχο Αρναούτογλου στην Ίμβρο η όμορφη σκηνοθέτης και ηθοποιός Πολυξένη Καρακατσάνη –καθότι μια φωτογραφία χίλιες λέξεις-τότε την συγχωρώ απόλυτα που δεν παρουσίασε τον Μουσικό Ιούλιο 2017.
-Ν’ αφήσει τον (μελλοντικό) γάμο, να πάει για….παρουσιάστρια; Έλεος…
……
*Πολύ ενθουσιώδες το μήνυμα του Γηροκομείου Ξάνθης ότι κάθε επίσκεψη εκεί είναι κι ένα….πάρτι και λατρεύω τον τρόπο δουλειάς του Προέδρου Γιάννη Πολυχρόνη…
Χωρίς…Κριστόφ και μετά Καρρά, πάρτι δεν γίνονται..οπότε….καλή επιτυχία στα επόμενα πάρτυ τους!
….
*Και κλείνω με μια μεγάλη αποκλειστικότητα!!! Στη Μύκονο κάνει διακοπές ο πρώην Ολυμπιονίκης στη πάλη και επιχειρηματίας στη ΠΥΛΗ ΑΞΙΟΥ Γιώργος Μποζίδης και μάλιστα τον φιλοξενεί στο σκάφος του ο Ξανθιώτης επιχειρηματίας Κώστας Παπαβραμίδης.
Ιδού και η φωτογραφία τους!
(Σ.Σ. Σημειώνω φυσικά οτι ο Κώστας Παπαβραμίδης βρίσκεται στη Ξάνθη μαζί με την αγαπημένη του Μελίνα και μάλιστα την Τρίτη το βράδυ έπιναν τσίπουρο μαζί με την Σοφία Γκούρτσα στου Κουμουλίδη στην Γεωργίου Κονδύλη...)

Ο ΓΥΦΤΟΣ 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »