*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Αυγούστου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Τα χρόνια μας πολλά στον αυθεντικό Λάκη Κοτόρνο..!

04 Αυγούστου
*Τα γενέθλιά του είχε χθες ο πιο αυθεντικός ροκάς και d.j Λάκης Κοτόρνος και φυσικά τον…«περιποιήθηκαν» δεόντως στο fb με τις πιο θερμές τους ευχές….
-Λάκη χρόνια σου πολλά και να μην αλλάξεις ποτέ. Η αυθεντικότητά σου άλλωστε, είναι το μεγαλείο σου.
……
*Επιφανής πολιτικός παράγοντας της περιοχής Ροδόπης (στα πέριξ Κομοτηνής αν καταλαβαίνω καλά…), έχει «καψουρευτεί» πιτσιρίκα την οποία μάλιστα συχνά πυκνά την φέρει και στη Ξάνθη….
Σχολιάζει λοιπόν με χιούμορ και γλαφυρότητα ο Λευτέρης Γλερίδης της «Φωνής της Ροδόπης»
«Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΗ
Επιφανής πολιτικός παράγοντας της περιοχής εκμεταλλευόμενος την θέση του την πέφτει σε νεαρή όμορφη δεσποινίς με την οποία συναλλάσσεται συχνά καθαρά και μόνο λόγω της ιδιότητας του.
Ο εξουσιολάγνος Ζεν Πρεμιέ δεν διστάζει μάλιστα να προτείνει μέχρι και βραδινά ραντεβουδάκια σε άλλες πόλεις μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των κουτσομπόληδων συμπολιτών του.
Το ότι είναι παντρεμένος δεν φαίνεται να τον ενοχλεί και ιδιαίτερα καθώς και η σύζυγος του μάλλον τα ίδια κάνει.
Όσο το φλερτ του παραμένει διακριτικό και σε πλατωνικό επίπεδο, άλλο τόσο διακριτικός θα είμαι κι εγώ. Μετά, έχει ο Θεός...»
……
*Θα την θυμάται χρόνια την χθεσινή Ανοιχτή γραμμή του ο Πάνος Παπαδόπουλος που έβγαλε στον αέρα τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο κι έκανε το λάθος να τον ρωτήσει αν ξεκίνησε από το δημοτικό τραγούδι με τον Σαλέα κι αν θυμάται πότε ήρθε στη Ξάνθη…υπενθυμίζοντάς του τον χορό της Γενισέας με τον Σάκη Χατζηϊωάννου στο Διόνυσο
-Εγώ δεν θυμάμαι τι έφαγα χθες, θα θυμάμαι τι έγινε πριν 20 χρόνια του είπε και τούκλεισε το…..τηλέφωνο!
….
*Τι ήταν αυτό που κυρίως έκανε έξαλλο τον Μάκη; Μα ότι ο Πάνος Παπαδόπουλος διάβασε ένα μικρό βιογραφικό του δημοφιλή λαϊκού τραγουδιστή που έλεγε είναι…γεννηθείς το 1948!
-Πάνο περαστικά σου!
…..

*Τα γενέθλιά του γιόρτασε χθες με την οικογένειά του και παρέα φίλων ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και μπασίστας Μάριος Κιοσσές…
Τις πιο θερμές μου ευχές και φυσικά πολλές καλλιτεχνικές επιτυχίες.
……
*Στο γήπεδο Καραϊσκάκη βρέθηκε ο Μάκης Αρίφογλου με τον κολλητό του Νίκο Χατζημιχάλη για να δει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν οπότε ως γνήσιος γαύρος ανήρτησε αμέσως και την σχετική φωτογραφία στο fb
-Μια ζωή γαύρος!
…..
*Αυτό δεν το περίμενα από τον Κώστα Παπαβραμίδη. Να φιλοξενεί στο σκάφος του την Θεά που ακούει στο όνομα Σκάρλετ Γιόχανσον, να την ξεναγεί επί μια βδομάδα περίπου στις πανέμορφες αμμουδιές της Μυκόνου και να μην μας προσκαλεί έστω για ένα…frendo εμένα ή τον Μιχάλη Αμοιρίδη…
-Κι άντε ξέχασε εμάς, τον Ευκλείδη τον Τσακαλώτο δεν έπρεπε τουλάχιστον να τον πάρει ένα…τηλέφωνο να συναντήσει το όνειρό του;!
.....
*Σημειώνω οτι ο Κώστας Παπαβραμίδης είναι απο χθες στην Κωνσταντινούπολη και μάλιστα οικογενειακώς και θα επιστρέψει το Σάββατο (σήμερα) το βράδυ... ενώ τη Δευτέρα αναχωρεί και πάλι για την Μύκονο. 
Ο ΓΥΦΤΟΣ

Ο ΓΥΦΤΟΣ 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »