*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

01 Αυγούστου

ΟΡΙΣΤΙΚΟ. Την Παρασκευή 18 Αυγούστου οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην ΕΠΟ!

01 Αυγούστου
Την Παρασκευή, 18 Αυγούστου θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη διοικητικού συμβουλίου που θα διαδεχθεί την Διοικούσα Επιτροπή στην ΕΠΟ, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία.
Οι εκλογές της ΕΠΟ θα διεξαχθούν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ένα 24ωρο πριν την έναρξη της Super League για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.
Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Την Παρασκευή 18 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η Ειδική Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μελών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και ειδικότερα οι αρχαιρεσίες για την εκλογή προέδρου, ένδεκα τακτικών μελών και μέχρι ένδεκα αναπληρωματικών μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Η Ειδική Έκτακτη Γενική Συνέλευση θα αρχίσει στις 10:00 σε αίθουσα του ξενοδοχείου Intercontinental».
Στις εκλογές σίγουρη θεωρείται η υποψηφιότητα του Βαγγέλη Γραμμένου, από την ΕΠΣ Μακεδονίας που υποστηρίζεται από τους Ιβάν Σαββίδη και Μελισσανίδη, ωστόσο δεν θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιό του ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης που απέσυρε την υποψηφιότητά του για λόγους υγείας. 
Η ημερομηνία των εκλογών είχε κλειδώσει μετά την επίσκεψη του απεσταλμένου της FIFA, Μπιόρν Βασάλο στην Αθήνα και την συνάντηση με την ΠΔΕ της ΕΠΟ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »