*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Ιουλίου

Ο Ιούδας φιλούσε… υπέροχα! Survivor την Τετάρτη 5/6 (από τις 22.30) στην Ελληνική βραδιά από τις γιγαντιαίες οθόνες του My club

04 Ιουλίου

*Τρομερή κοσμοσυρροή σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο 1 Ιουλίου το βράδυ στην ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ», στην άκρως επιτυχημένη πρεμιέρα της πρώτης live βραδιάς του φετινού καλοκαιριού με τους Γιώργο Κουμουλίδη, Γεωργία Ταστσόγλου, Μάριο Κιοσσέ, Στέλιο Κολοβό και Δημοσθένη Μαρινίδη!
……
*Ο κόσμος κατέκλεισε στην κυριολεξία από νωρίς το βράδυ του Σαββάτου τον υπέροχο καλοκαιρινό χώρο της ταβέρνας «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» και διασκέδασε με την… ψυχή του με το υπέροχο καλλιτεχνικό σχήμα απολαμβάνοντας παράλληλα και το πλούσιο μενού από την κουζίνα της ταβέρνας!
-Οι ζωντανές μουσικές βραδιές συνεχίζονται κάθε Σάββατο καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού και λόγω της επιτυχίας της πρεμιέρας, ο Τάσος Κουμουλίδης σκέφτεται πολύ σοβαρά να τις διοργανώνει διήμερο κάθε Παρασκευή και Σάββατο!
……
*Μια βραδιά νωρίτερα και συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή 30 Ιουνίου το βράδυ, Γιώργος Κουμουλίδης, Γεωργία Ταστσόγλου και Μάριος Κιοσσές με το μουσικό σχήμα τους «Πάμε μπουζούκια», έκαναν μια Live εμφάνιση και στο καφέ του γνωστού πολιτευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ξάνθης, Ιρφάν Μεχμέτ Αλή, στη Μάνταινα Ξάνθης!
-Μάλιστα ο Ιρφάν, ικανοποιημένος και ενθουσιασμένος από την επιτυχία της βραδιάς, έγραψε στο Facebook το παρακάτω ευχαριστήριο μήνυμα με την ανάλογη φωτογραφία:
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου για την αποψινή όμορφη βραδιά που μας διασκεδάσατε και σας εύχομαι πάντα καλά να είστε να διασκεδάζετε τον κόσμο! Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στο αποψινό όμορφο γλέντι!».
……
*Άλλη μια Ελληνική βραδιά (την 3η κατά σειρά για φέτος), διοργανώνει και αύριο Τετάρτη το My Club!
DJ Fotis Itsakos θα παίξει όλες τις Ελληνικές καλοκαιρινές επιτυχίες και τα σουξέ της εποχής για άλλη μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά διασκέδασης!
-Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο 25410 73536 και σίγουρα θα περάσετε υπέροχα!
……
*Μάλλον την… βαρέθηκε τη Θάσο και άρχισε πλέον να συχνάζει για μπάνιο και στιγμές δροσιάς στα Μάγγανα ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και ερμηνευτής Αντώνης Χειμωνίδης!
-Την Κυριακή το μεσημέρι πήρε την αγαπημένη του Γιώτα και… βούρ για την παραλία Μαγγάνων για… μπάνιο!
……
*Στο σπίτι του στα Μάγγανα όμως περνάει τις… εξόδους του και ο στρατευμένος ραδιοφωνικός παραγωγός του Life 92.1, Χαράλαμπος Κυρκούσης!
-Ο Χαράλαμπος ως μάγειρας του στρατού πλέον τρέχει και δεν φτάνει αφού έχει υποχρέωση να μαγειρεύει για ένα ολόκληρο στρατόπεδο και προτιμάει να περνάει τις… εξόδους του στην ησυχία του σπιτιού, παρά να κάνει εκπομπές η να γυρνάει για ποτά στα μπαράκια ή το My Club που μάταια τον ψάχνουν οι θαυμάστριές του!
……
Ένα όμορφο κοινωνικό γεγονός έγινε το Σάββατο στη Ξάνθη. Ο ποδοσφαιριστής της Ασπίδας Ξάνθης Νίκος Χατζηπαρασκευάς και η γυμνάστρια - αθλήτρια του Ο.Φ.Κ.Α. Ξάνθης Πηνελόπη Δάγκα, το Σάββατο 1 Ιουλίου το απόγευμα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου!

Το μυστήριο τελέστηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Νεκταρίου στο αθλητικό κέντρο του ΑΟΞ που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο. Ήταν ένας γάμος με άρωμα αθλητικό μια και το ταιριαστό ζευγάρι εκπροσωπεί τον αθλητισμό.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »