*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Ιουλίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ O Χρήστος Χριστοφόρου φιλούσε....υπέροχα! (Ο ασπασμός του Σγουρίδη που πολυσυζητήθηκε...)

04 Ιουλίου
Ο… Χριστοφόρου «φιλούσε»… υπέροχα!
(Έκλεψε τις εντυπώσεις ο ασπασμός του Αντιπροέδρου των ΑΝΕΛ Παναγιώτη Σγουρίδη με τον πρώην διευθυντή της ΣΕΒΑΘ Χρήστο Χριστοφόρου)
………………….
Από τη μια η ζέστη, από την άλλη η αγωνία για τις περιοδείες του Δημάρχου Ξάνθης στις γειτονιές και η συνδημότισσα εχθές μας ενημέρωνε πως δεν μπορεί να κοιμηθεί τα βράδια…
(Ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος στο Thrakitoday)
-Δεν πειράζει Αλέξανδρε… Γράψτε ένα σχόλιο για τις… τρύπες που δεν έχουν καπάκια στη σπίτι σου στο Πούρναλικ… και σε χρόνο ρεκόρ θα σπεύσει με τον Ηλιάδη
……………….
«Δυστυχώς τα «Ζάππεια» και οι «Θεσσαλονίκες» μας  έκαναν προδότες και η σωτηρία της χώρας από την πτώχευση βαπτίστηκε «προδοσία»».
Όμως «δεν θέλω να είμαι ξανά υποψήφιος βουλευτής. Πρώτον γιατί μόχθησα πάρα πολύ για να με χαιρετούν οι συμπολίτες μου στη Ξάνθη στο δρόμο και να μην αλλάζουν πεζοδρόμιο. Δεν θέλω να ξαναβρεθώ σε τέτοια θέση ποτέ ξανά».
(Από συνέντευξη του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη)
-Δεν πειράζει… Ο Φώτης Καραλίδης και οι υπόλοιποι να ‘ναι καλά! Δεν έχουν πρόβλημα κανένα, αρκεί κάπου να τους βάλει η Δημοκρατική Συμπαράταξη… υποψήφιους!
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Ευτράπελο...! Με... κόκκινη γραβάτα εμφανίστηκε μετά τον γάμο του Γ. Σιδηρόπουλου στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος, όταν άρχισαν όμως να τον "κολλάνε" πέταξε τη... γραβάτα κι έμεινε με το… πουκάμισο!
-Φυσικά στο τέλος όλοι τον πήρανε όλοι χαμπάρι
……
*Ερώτημα κρίσεως. Πως δεν πήρε ο Δήμαρχος μαζί του στο γάμο της κόρης του Μάκη Δάγκα και τον αντιδήμαρχο Δόμησης Κίρατζη Ερκάν ή τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας Ιορδάνη Χατζηευφραιμίδη, ειλικρινά απορώ… γιατί είδα στη φωτογραφία μόνο τον Μιχάλη Λομβαρδέα!
……
*Φαντάζομαι επίσης ότι ο Μπάμπης πριν πάει μαζί με την σύζυγό του το βράδυ της Παρασκευής στην ταβέρνα του Κουμουλίδη και κάνει τις δημόσιες σχέσεις και τις γύρες Του στα τραπεζάκια κάνοντας χειραψίες στο κόσμο, θα έδωσε (ως Δήμος Ξάνθης) άδεια στο συγκεκριμένο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος κλπ… Διότι άλλως, πρόκειται για μια ακόμη υπόθεση καραμπινάτης παράβασης καθήκοντος.
(σ.σ. Το ίδιο ερώτημα ισχύει και για τον παρανομούντα συνεχώς αντιδήμαρχο Δόμησης Ερκάν Κίρατζη…Η Νομιμότητα θα πρέπει να ισχύει για όλους. Τελεία και παύλα…).
……
*Κι ένα τελευταίο. Ορισμένοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι «κακίες» μπορούμε να βγάλουμε κι εμείς…! «Κακίες» συνοδευόμενες όμως από κομπλεξισμό, είναι αποκλειστικό τους προνόμιο….
Δεν πάει κατηγορούμενος ο Ιορδάνης Χατζηευφραιμίδης
για τα περιβόητα CD του Σαββιδάκη!
Μου γράφει φίλος της στήλης αλλά και φίλος του Αντιδήμαρχου Καθαριότητας τα παρακάτω:
«Τον Ιορδάνη Χ"Ευφραιμίδη ο εισαγγελέας τον απάλλαξε για τα CD κι έχω την εντύπωση ότι τον αδικείς, γιατί είναι  καλό παιδί, εργασιομανής και  πάει στις 6 παρά κάθε πρωί στην καθαριότητα για να ανταποκριθεί όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται στα καθήκοντά του. Κι επειδή τον ξέρω καλά, ότι ώρα και να τον φωνάξει κάποιος δημότης τον Ιορδάνη, αμέσως ανταποκρίνεται, είτε για τα σκουπίδια είτε για τα αδέσποτα...».
-Προφανώς θα εννοείς ότι βγήκε βούλευμα που τον απαλλάσσει των ποινικών ευθυνών για τα περιβόητα C.D του Σαββιδάκη, οπότε μπορεί να το… ξανακάνει!
-Τα υπόλοιπα ότι πάει από τις 6 το πρωϊ στη καθαριότητα δεν μου λένε τίποτα… γιατί εγώ προσωπικά δεν είδα καμιά βελτίωση! Αντίθετα χειροτέρεψε η κατάσταση…
Μη σε δω Μπάμπη και δεν ανοίξεις το Δημαρχείο ημέρα Σάββατο και για τον λαουτζίκο…!
Καλά έκανε και άνοιξε το Δημαρχείο ο Δήμαρχος Μπάμπης το περασμένο Σάββατο και καλά έκανε και αγόρασε και καινούργια κόκκινη γραβάτα πηγαίνοντας πρωί πρωϊ στην αγορά για ψώνια, προκειμένου να παντρέψει τον Γιάννη Σιδηρόπουλο με μάρτυρα τον Ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου μπας και τον συμπαθήσουν περισσότερο οι ΣΥΡΙΖΑίοι και δει και καμιά ψήφο παραπάνω…
-Αλλά στη δημοκρατία είμαστε όλοι ίσοι!
-Από την ώρα λοιπόν που ο Δήμαρχος άνοιξε το Δημαρχείο ημέρα Σάββατο ενώ οι υπάλληλοι όταν πας εκεί σου λένε ημέρα Τετάρτη κι αν… θες, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να κάνει το ίδιο και για όποιον άλλον δημότη απαιτήσει να παντρευτεί με πολιτικό γάμο ημέρα Σάββατο…
-Μη σε δω λοιπόν Δήμαρχε Μπάμπη να αρνηθείς σε δημότη που θα στο ζητήσει ν’ ανοίξεις το Δημαρχείο της πόλης, είτε λέγεται Χασάν, είτε λέγεται Αλής, είτε Πάνος… ημέρα Σάββατο, εκείνη την ώρα θα πας με χειροπέδες στον Εισαγγελέα!
-Τόλμα λοιπόν να πεις όχι, τόλμα να μη τηρήσεις τη νομιμότητα, τόλμα να κάνεις διαχωρισμούς πολιτικών!
Τσακνής σε Ραχήλ Μακρή και Λαφαζάνη: 
«Θα σκάσετε επιτέλους;»
Τα αποκαλυπτήρια του μνημείου «Μνήμες και χρέος» κατά του «μαύρου» στην ΕΡΤ πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας, έξω από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, στελέχη της διοίκησης της ΕΡΤ, εργαζόμενοι καθώς και μέλη της Λαϊκής Ενότητας (Λαφαζάνης κλπ) και η Ραχήλ Μακρή.
Τα πνεύματα οξύνθηκαν, τόσο όταν προσπάθησε να μιλήσει ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος, όσο και κατά την διάρκεια της ομιλίας του  προέδρου της ΕΡΤ, Διονύση Τσακνή.
Τον πρόεδρο της ΕΡΤ διέκοψε η Ραχήλ Μακρή, φωνάζοντας παρατεταμένα: «είστε άνανδροι και ξετσίπωτοι που δεν δίνετε το λόγο σε αυτούς που αγωνίστηκαν για την ΕΡΤ»
-Μη αφήνοντάς τον λοιπόν να ολοκληρώσει ο κ. Τσακνής, φανερά εκνευρισμένος είπε στην Ραχήλ Μακρή: «Θα βγάλετε το σκασμό επιτέλους, βγάλτε το σκασμό. Σκάσε, σκάσε».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »