*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Ιουλίου

See Through Οι "σκέψεις" του Μανώλη Φανουράκη...! Ωχ....Έπιασε "δουλειά" ο Π. Ταρενίδης...!

08 Ιουλίου
Ωχ! Από τώρα ανέλαβε δουλειά ο Ταρενίδης! Βλέπω και τον Στέλιο Γουναρίδη… ν’ αλλάζει μεριά και να πηγαίνει με τον Δημαρχόπουλο… σε λίγο θα με πείσει κι εμένα!
(σ.σ. Σκέψεις Φανουράκη....)
ΑΚΟΥΣΟΝ!ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Σε χρόνο ρεκόρ πέρασαν και τα τρία θέματα στην προχθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης υπό την  Προεδρία της Αλεξίας Γκιρτζίκη.
Παρόν στη συνεδρίαση και ο Παναγιώτης Ταρενίδης που κάθισε μάλιστα στα πίσω έδρανα και φυσικά και ο Μανώλης Φανουράκης, που ίσως είναι ο πιο συνεπής δημοτικός σύμβουλος… Σπάνια απουσιάζει από όλες τις συνεδριάσεις.
……
*Καταλαβαίνω κύριε Δημήτρη Πετρόπουλε την αγωνία σου να έχετε κόσμο στις εκδηλώσεις του Μουσικού Ιούλη, αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί ενώ μίλησες περί «σφραγίσματος» του αύλειου χώρου στις Παλιές καπναποθήκες, δεν είπες ότι κατόπιν εντολής της Διευθύντριας Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μανά;
Και φυσικά πως μια απλή «περίφραξη» την χαρακτήρισες… «σφράγισμα»; Μια απλή περίφραξη έκανε η Κατερίνα γιατί υπάρχει φόβος να «γκρεμιστεί» το κτίριο ώστε να κατοχυρωθεί, γιατί δεν υπέγραφε για την ασφάλεια του κόσμου ο Δήμαρχος Μπάμπης!
-Δεν ήξερες (που ήξερες…), δεν ρώταγες;
……
*Έφυγε για διακοπές στη Κέρκυρα η Ρούλα Βουγιουκλή, απουσιάζει σήμερα και ο Μιχάλης Σπανίδης σε ποδηλατικούς αγώνες στα Μέγαρα Αθηνών, επιστρέφοντας το βράδυ της Κυριακής… τι να σχολιάσω;
-Κι εσύ Τέκνο μου Βρούτε να πουλήσεις έτσι τον Δημήτρη Πετρόπουλο;
……
*Τελικά τον Δήμαρχο Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλο δεν χρειάζεται να του κάνει κανείς αντιπολίτευση…
-Τα καταφέρνει και… μόνος του άριστα!
Κάθε μέρα που περνάει με τις γκάφες του, τόσο περισσότερο κόσμο στρέφει εναντίον του…
……
*Αλήθεια, ο Αντιδήμαρχος Δόμησης Κίρατζη Ερκάν έχει αντιληφθεί ακόμη σε τι δεινή και δύσκολη θέση βρίσκεται;
Δυο φορές τον κάλεσαν τον περασμένο Μήνα (Ιούνιο) να καταθέσει για τα μαγαζιά (πρόστιμα και τραπεζοκαθίσματα) κι ακόμη είναι η αρχή…

Σκοτώθηκε 54χρονος αγρότης στη Δράμα 
από ανατροπή του τρακτέρ του
Την Πέμπτη (6-7-2017) το πρωί, σε αγροτική οδό της Δράμας, γεωργικός ελκυστήρας μετά ρυμουλκούμενου (πλατφόρμα), τον οποίο οδηγούσε 54χρονος ημεδαπός, ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.
Ο 54χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας. 
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Δράμας.

Θρίαμβος! Οι  Ξανθιώτες Coda Project-Σάββας και  Γιώτα,  επέστρεψαν πανηγυρικά στο X-Factor!
Κυριολεκτικά θρίαμβος αργά το βράδυ της Πέμπτης για την Ξάνθη και τους Coda Project καθώς το κοινό αποκατέστησε μια μεγάλη αδικία.
Οι Coda Project, ο Σάββας και η Γιώτα που είχαν αποχωρήσει, επέστρεψαν πανηγυρικά στο X-factor και συνεχίζουν κανονικά με στόχο την κορυφή και την πρωτιά!
Αναλυτικότερα:  Η Μαριάννα Γεωργιάδου, οι Coda Project και ο Σάββας Σαββίδης τέθηκαν στη δικαιοδοσία του τηλεοπτικού κοινού ώστε ν’ αποφασίσει αυτό ποιος από τους τρεις θα συνεχίσει στο X-factor. Με χαρακτηριστική λοιπόν άνεση το εξαιρετικό «δίδυμο» της Ξάνθης επανήρθε στο μουσικό ταξίδι του X-factor καθώς η διαφορά με τους άλλους δυο διαγωνιζόμενους όπως ομολόγησε και ο Σάκης Ρουβάς, ήταν πολύ μεγάλη!
Μπράβο στα παιδιά, μπράβο σε όλους όσους τους ψήφισαν.
(σ.σ. Και μη ξεχνάτε… Την ΔΕΥΤΕΡΑ 10/7 Ιουλίου μετά τις 9 το βράδυ, όλοι βλέπουμε X-factor. Να στηρίξουμε τον Σάββα και τη Γιώτα)

Εξιχνιάστηκε κλοπή σκάφους από το Τύμπανο Ξάνθης -36χρονος Έλληνας ο δράστης
Εξιχνιάστηκε ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, κλοπή σκάφους, που διαπράχθηκε το χρονικό διάστημα 10 – 15/6/2016, σε χωριό της Ξάνθης.
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 36χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε, ο δράστης το παραπάνω χρονικό διάστημα, αφαίρεσε από το Τύμπανο Ξάνθης, ένα φουσκωτό σκάφος στο οποίο ήταν τοποθετημένη μία εξωλέμβια μηχανή. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του δράστη βρέθηκε η αφαιρεθείσα εξωλέμβια μηχανή, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Σημειώνεται ότι ο 36χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ!
Απίστευτη καταγγελία Σταθάκη κατά Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη
Πριν λίγες μέρες η νοσηλεύτρια κυρία….. Ψαθά και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θανάσης Ξυνίδης, εγκωμίαζαν το έργο του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη και έκαναν μάλιστα και συγκρίσεις μεταξύ των δυο Δήμων Αλεξανδρούπολης και Ξάνθης, θέλοντας να εμφανίσουν την πρωτεύουσα του Νομού Έβρου ως… Δήμο Πρότυπο.
Πριν ωστόσο αλέκτωρ λαλήσει, διαβάστε παρακάτω:
Μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, ΑΕΚ αλλά και της ΠΑΕ Θράκης, Σταύρος Σταθάκης , κατήγγειλε πως δεν του επιτράπηκε να τρέξει στο στάδιο “Φώτης Κοσμάς” της Αλεξανδρούπολης. Και όχι μόνο δεν τον άφησαν να τρέξει (όπως ήθελε) αλλά όταν αρνήθηκε να αποχωρήσει του… έφεραν την αστυνομία !
Ο 29χρονος αμυντικός φανερά αγανακτισμένος από το περιστατικό ανέφερε συγκεκριμένα πως το γήπεδο ανήκει στους δημότες της πόλης και όχι στον Δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη:
«Το έζησα και αυτό στην πόλη μου. Στο γήπεδο που ξεκίνησα την καριέρα μου σαν ποδοσφαιριστής όχι μόνο να μην με αφήνουν να τρέξω μέσα στο γήπεδο αλλά να καλούνε την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ να με βγάλει έξω. Το γήπεδο λέγεται δημοτικό γιατί νομίζω ανήκει στους δημότες και όχι στον Δήμαρχο κ.ΛΑΜΠΑΚΗ.
Υ.Γ. Μακάρι μια μέρα να πάει αυτή η πόλη μπροστά...».

Νέο μεγάλο κανόνι στον χώρο των τροφίμων
Ένα νέο μεγάλο κανόνι έσκασε κι αφήνει τρύπα 28 εκατομμυρίων τουλάχιστον.
Ο Όμιλος εταιρειών Credin της οικογένειας Μπερζελέτου κήρυξε πτώχευση, αφήνοντας απλήρωτους προμηθευτές, εργαζόμενους, Ταμεία και τράπεζες.
Η Credin Ηellas δραστηριοποιείται στον χώρο της αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής και μαγειρικής.
Παρήγαγε είδη catering, delicatessen και ύλες για την παρασκευή Ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων. Το εργοστάσιο παραγωγής της Credin Hellas βρίσκεται στα Οινόφυτα Βοιωτίας, σε ιδιόκτητη μεγάλη έκταση 75 στρεμμάτων με τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις να καλύπτουν ούτε λίγο ούτε πολύ 10.000 τετραγωνικά μέτρα.
Η πιο γνωστή εταιρεία του Ομίλου είναι η ΜΟΡΦΑΤ που παράγει είδη Ζαχαροπλαστικής για Super Market αλλά και η ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΑΛΑΣ που παράγει και διανέμει υψηλής ποιότητας θαλασσινό αλάτι.
Στον όμιλο Μπερτζελέτου ανήκουν επίσης οι εταιρείες ΙΝΤΕΡΕΞΠΟΡΤ (Παραγωγή & πώληση υψηλής ποιότητος ελιών & προϊόντων ελιάς) και SULPHUR HELLAS (Παραγωγή και πώληση υψηλής ποιότητος λιπασμάτων και γεωργικών ειδών).
Ο όμιλος Μπερτζελέτου εμφάνιζε από καιρό προβλήματα ρευστότητας και εξυπηρέτησης των υποχρεώσεών του ενώ υπάρχουν φήμες ότι το τελευταίο διάστημα είχε φροντίσει να αποσχίσει δραστηριότητες από την εταιρεία κέλυφος και να τις μεταφέρει εκτός Ελλάδος.

Γνωστός δικηγόρος «έφαγε» 9 χρόνια φυλακή. 
Του αφαίρεσαν και την δικηγορική άδεια…
Ποινή κάθειρξης (κατά συγχώνευση) εννέα ετών επιβλήθηκε κατά πλειοψηφία από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας στον δικηγόρο Ασ. Αασημακόπουλο.
Ο δικηγόρος κατηγορείται ότι κράτησε για τον εαυτό του εγγύηση ύψους 500.000 ευρώ που είχε επιβληθεί ως περιοριστικός όρος στον Αλέξανδρο Αβατάγγελο, προκειμένου να μην προφυλακιστεί για το γνωστό σκάνδαλο των γερμανικών υποβρυχίων.
Το δικαστήριο του επέβαλλε ομόφωνα κάθειρξη 8 ετών για την υπεξαίρεση των 5.000.000 ευρώ και φυλάκιση 2 ετών για απιστία δικηγόρου. Η ποινή συγχωνεύθηκε στα 9 χρόνια (δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό) και ανεστάλη μέχρι το εφετείο με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης 2 φορές το μήνα στο ΑΤ της περιοχής του και εγγύηση 10.000 ευρώ.
Ο δικηγόρος είπε το δικαστήριο ότι κράτησε τα χρήματα για οικογενειακές του ανάγκες, χωρίς όμως να πεί , ενώ ρωτήθηκε, ποιες είναι αυτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα την ημέρα που αναμενόταν η απόφαση κατέθεσε στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ποσό 21.500 ευρώ στο όνομα του μηνυτή του και ζητησε αναβολή για να καταβάλλει και τα υπόλοιπα. Το δικαστήριο όμως απέρριψε το αίτημα. Ήδη με δυο αποφάσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΔΣΑ του έχει αφαιρεθεί η άδεια δικηγόρου.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »