*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Ιουλίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Έκλεισε ο αστυνομικός Σταθμός Σελέρου! Τι κάνουν βουλευτές, Ζαγναφέρης και Δήμαρχος Αβδήρων;

07 Ιουλίου
Την είδηση δυστυχώς την πληροφορηθήκαμε από το fb καθώς δεν μας ενημέρωσε ούτε η Συνδικαλιστική Κίνηση αστυνομικών Ξάνθης.
Έγραψε λοιπόν σε ανάρτησή της η κ.Μαρία Θεοδωρίδου:
«Μετά λύπης πληροφορήθηκα σήμερα ότι εδώ και 1 μήνα έκλεισε οριστικά το Αστυνομικό Τμήμα Σελέρου Ξάνθης. Κρίμα διότι προσέφερε υπηρεσίες εδώ και δεκαετίες. Η περιοχή και όλοι οι οικισμοί έχουν ανάγκη την παρουσία τοπικής αστυνομικής δύναμης. Κάποτε εκεί βγάζαμε ταυτότητες. Οι υπηρεσίες συνεχώς αποψιλώνονται τελικά αντί να έχουμε ανάπτυξη κλείνουμε τα πάντα».
-Χθες πήγαμε κι εμείς στο Σέλερο κιαι συναντήσαμε εικόνα εγκατάλειψης, με μια πρόχειρη πινακίδα απλά για ταυτότητες να παραπέμπει για την έκδοση νέων ταυτοτήτων, στο Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης!
-Αλήθεια οι 3 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης τι έκαναν για να μην κλείσει το Αστυνομικός Σταθμός Σελέρου; Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης; Και φυσικά ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης.
-Περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε τις ενέργειές τους.
ΑΝ ΔΕΝ «ΦΩΝΑΖΕ» ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΕΡΓΚΟΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ;
Το θέμα με την ΠΑΡΑΝΟΜΗ πέργκολα του γνωστού καφέ FAVELA αποκαλύφθηκε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο μετά τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης όταν πήγε να ζητήσει έγκριση ενώ ήδη… είχε τοποθετηθεί!
Πριν αλέκτωρ λαλήσει ωστόσο, η επιχειρηματίας μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, αφαίρεσε την πέργκολα από το κατάστημά της, το ερώτημα ωστόσο είναι τι έκανε ο Δήμος μέχρι εκείνη την ώρα και συγκεκριμένα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δόμησης Κίρατζη Ερκάν…
Αν μάλιστα δεν αντιδρούσε η αντιπολίτευση τι θα έκανε το δημοτικό συμβούλιο; Θα ενέκρινε το «παράνομο»;
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΘΕΙ Η ΗΦΑΙΣΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ή ΘΑ «ΠΕΡΑΣΕΙ» ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΗΛΙΑΔΗ;
Επειδή φίλτατε Δήμαρχε Μπάμπη δεν μπορούμε να περιμένουμε 40 χρόνια, θα ήθελα ευθέως να σε ρωτήσω…
Τελικά θα ασφαλτοστρωθεί η οδός Ηφαίστου που έχει το μαύρο της το χάλι ή θα συνεχίσει να είναι γεμάτη λακκούβες;
Περιμένουμε να μας απαντήσεις ευθέως, για να σε τιμωρήσουν αναλόγως και οι δημότες…
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΞΑΝΘΗΣ
Μπράβο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης και στον διοικητή της Πύραρχο κ. Γεώργιο Ρούτσια  που με υπεράνθρωπες και ταχύτατες ενέργειες παρενέβησαν και έσβησαν την φωτιά στο Παλιό Ζυγό πριν επεκταθεί και στα σπίτια, περιορίζοντας την ζημιά στο κάψιμο του αντλιοστασίου και κάποιων στρεμμάτων με καπνά και δενδρύλλια στην περιοχή…
Όπως γράψαμε και χθες, η Πυροσβεστική παρενέβη με 3 οχήματα και 7 άνδρες με επικεφαλής τον διοικητής της και η ταχύτητα επέμβασή της είχε ως αποτέλεσμα μέσα σε 1.5 ώρα η φωτιά να τεθεί υπό έλεγχο…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »