*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Ιουλίου

See Through Γιατί έχει τόσο μεγάλο "πόνο" ο Δημαρχόπουλος να πάρει εργολάβος της Αθηνας τον Χυτά Ξάνθης;

27 Ιουλίου

ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Για να μην μπερδευόμαστε…Εγώ με τον Αλέξανδρο Κοντό ήμουν από πολύ πριν το 1990 που πρωτοανακατεύτηκε με την πολιτική…
Κι ήμουν πάντα με ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ, εκτός από ένα μικρό χρονικό διάστημα που πορώθηκα με τα πάθη μου και αδίκησα τον εαυτό μου…
-Τα υπόλοιπα λοιπόν δεν με αφορούν! (σ.σ. Αυτά γι’ αυτούς που έπαιζαν μια με τον Τσαλίδη, μια με τον Ξυνίδη και μια με τον Μπένη…)
….
*Τελικά μάλλον…«υπερτίμησα» τις ικανότητες και την μνήμη του φίλου του Γιάννη Τσεγγελίδη για να εξακολουθεί να «πιστεύει» στον Δημήτρη Μπένη και να κάνει τέτοια…στροφή 180 μοιρών!
-Για να πιστεύει ότι είναι δυνατόν να κατεβάσει η Νέα Δημοκρατία τον Μπένη υποψήφιο βουλευτή…!
-Εκτός αν μπερδεύτηκε με το….ΚΙΔΗΣΟ! Γιατί στο ΠΑΣΟΚ ο Ανέστης Αντωνιάδης ακούει Μπένης και βγάζει σπυράκια…!
…..
*Κι όσο για τις δηλώσεις του Τσεγγελίδη ότι ομόφωνα ψήφισαν και οι «4» του συνδυασμού «Συμμετέχω» ως…..αρχηγό τον Σιαμπάν Μπαντάκ!
-Αφού πρώτα ΓΕΛΑΣΩ και ξεκαρδιστώ, περιμένω έγγραφη την δήλωση και του …Στέλιου Γουναρίδη!
….
*Καθότι εσύ Γιάννη μου, μπορεί να θέλεις τον Μπαντάκ για αρχηγό μπας και σου φέρει κανένα…Τούρκικο πούλκαν στο ξενοδοχείο σου στα Κομνηνά, αλλά ο Στέλιος Γουναρίδης, μάλλον δεν…εμπνέεται από τα ίδια με σένα….ιδανικά!
Καθότι αν πρόσεξες, άλλα ψήφιζαν ο Μπαντάκ με το Σουά στη συνεδρίαση της περασμένης Δευτέρας κι άλλα εσύ με τον Γουναρίδη!
-Αν έτσι είναι οι…αρχηγοί, «βάψτα» από τώρα!
……
*Και μια διόρθωση και διευκρίνιση. Ο δημοτικός σύμβουλος κ.Νίκος Ανταμπούφης ψήφισε ΚΑΤΑ της παραχώρησης του χώρου πρασίνου απέναντι από το γήπεδο του ΑΟΞ και το ΝΑΙ ανήκει στον Γιώργο Κολλάρο κι όχι υπέρ….!
-Του ζητώ συγνώμη….
….
Συνελήφθησαν την 25-7-2017 το πρωί, στην τεχνητή λίμνη στο φράγμα του Θησαυρού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ένας 56χρονος και μία 54χρονη, διότι κατελήφθησαν να ψαρεύουν παράνομα, εντός της τεχνητής λίμνης, με τη χρήση βάρκας, διχτυών και άλλων αλιευτικών εργαλείων. Κατασχέθηκε η παραπάνω βάρκα, μία ηλεκτροκίνητη μηχανή και διάφορα αλιευτικά εργαλεία.    

Οι Γκρίζοι Λύκοι απειλούν: Η Ελλάδα έχει υπό κατοχή της παράνομα 15 νησιά στο Αιγαίο που είναι…Τουρκικά!

Σε παραληρηματικό τόνο, ο ηγέτης του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης («Γκρίζοι Λύκοι») της Τουρκίας Ντεβλέτ Μπαχτσελί εξαπέλυσε απειλές κατά της Ελλάδος. Χαρακτήρισε μάλιστα... προκλητική την πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου σε νησιά του Αιγαίου.
Οπως είπε ο Μπαχτσελί η Ελλάδα έχει «υπό κατοχή με παράνομο και άδικο τρόπο» 15 νησιά του Αιγαίου και παραβιάζει το δίκαιο της καλής γειτονίας «Η επίσκεψη του Προέδρου της Ελλάδας στα νησιά του Αιγαίου η οποία συμπίπτει με την επέτειο της Λωζάνης είναι προκλητική. Δεκαπέντε νησιά του Αιγαίου τέθηκαν υπό κατοχή με παράνομο και άδικο τρόπο. Κατακρίνω την στάση της Ελλάδας, η οποία δεν συμβαδίζει με το δίκαιο της καλής γειτονιάς» υποστήριξε. Για να προσθέσει απειλητικά: «Ας μην δοκιμάσουν την υπομονή μας. Σε περίπτωση που υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι επιθυμούν να πεταχτούν στην θάλασσα και να κυνηγηθούν, τότε θα τους εντοπίσουμε όπου και αν κρύβονται και θα τους πετάξουμε.
ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ «ΠΟΝΟ» Ο ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΞΑΝΘΗΣ Η ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ;
Θέμα της εβδομάδας το 2-1 του Δημάρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλου στη Τριμελή του ΣΔΑΝ Ν. Ξάνθης υπέρ της Αθηναϊκής εργολαβικής εταιρείας προκειμένου να πάρει αυτή το έργο του ΧΥΤΑ Ξάνθης αφού προηγουμένως βέβαια η έτερη επιτροπή με Πρόεδρο τον μηχανικό Σάββα Παυλίδη…»ακύρωνε» τις συμμετοχές και των 5 εργολαβικών εταιρειών της Ξάνθης.
-Κι αυτό γιατί όπως λένε οι εκπρόσωποι των 5 εταιρειών της Ξάνθης, ο «δίγλωσσος» Δημαρχόπουλος και πάλι…ξαναχτύπησε, αφού άλλα τους έλεγε από μπροστά, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι τώρα πλέον δεν είναι στο ΣΔΑΝ και αποφασίζει ο ….Μίχογλου και τελικά άλλα έκανε…από πίσω, αφού το θέμα πέρασε, αφού πρώτα ψήφισε ο ίδιος αλλά και «πίεσε» τον δικό του σύμβουλο Στέφανο Ιγιαννίδη να ψηφίσει υπέρ του Αθηναίου εργολάβου!
Αυτό που συζητούσε λοιπόν όλη η «πιάτσα» χθες ήταν γιατί είχε και έχει τόσο μεγάλο «πόνο» ο Δημαρχόπουλος να πάρει τον ΧΥΤΑ η συγκεκριμένη Αθηναϊκή εταιρεία; (σ.σ. Ιδιαίτερα γνωστή στους αυτοδιοικητικούς κύκλους);
Γιατί τόσος «πόνος» αλλά και γιατί ο Δημαρχόπουλος στο συγκεκριμένο θέμα, επίσης άλλα έλεγε στον Αλέξανδρο Κοντό που στήριξε τις Ξανθιώτικες εταιρείες για να μείνουν τα λεφτά στη Ξάνθη;
Μπορεί να μας απαντήσει ο Δήμαρχος; Περιμένουμε με αγωνία την απάντησή του…
(σ.σ. Σημειώνω οτι με το που αρρώστησε ο Μελέτης ενώ μέχρι τότε ο Δημαρχόπουλος δεν τολμούσε να κάνει αυτό που έκανε τελικά έστω και με 2-1, τελικά έβαλε στη θέση του τον Σάββα Παυλίδη....κι έδωσε το έργο στους Αθηναίους!!! Τυχαίο; Δεν νομίζω...)

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΣΜΙΝΘΗ

Εθελοντική αιμοδοσία στην Σμίνθη, την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/07/2017 και ωρα 17:30 έως 21:30. Καλούμε όλα τα μελή μας αλλά και όλους τους συμπολίτες μας (Σμίνθη και όλα τα γύρο χωριά) να συμβάλουμε όλοι μαζί σε αυτή την σημαντικότατη ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ που επιχειρούμε…. Μόνο λίγα λεπτά φτάνουν για να σώσουμε πολλές ζωές που μας έχουν ανάγκη. Εμπρός λοιπόν ας κάνουμε αυτό που θα θέλαμε να κάνουν οι άλλοι για εμάς αν εμείς οι ίδιοι βρισκόμασταν σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή της ζωής μας…
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΑΦΩΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΩΝ «ΞΥΠΝΙΩΝ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ ΠΟΥ…ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΚΑΝ!

Ούτε ένα, ούτε δυο, αλλά ποσόν 5 εκατ. ευρώ περίπου από οφειλές κάποιων επιχειρηματιών κυρίως (σ.σ. Κάποιοι εξ’ αυτών είναι και δημοτικοί σύμβουλοι…) παραγράφηκαν  λόγω…5ετίας!
Το θέμα ήδη αποκάλυψε ο «Μ» πριν 10 ημέρες καθώς Εισαγγελέας και Δημόσια Διοίκηση αναζητούν τους…υπεύθυνους οπότε και θα συμφωνήσω απόλυτα και με τα ερωτήματα που καταθέτει ο Γ. Διαφωνίδης του «Εμπρός» που ρωτάει
Πρώτον, το χρέος από πού προέρχεται και δεύτερον ποιοι είναι αυτοί που το χρωστούν και δεν θα το πληρώσουν. Δηλαδή, ο δήμος εμφανίζεται ως κάκιστος οικονομικός διαχειριστής και ως προς αυτό είναι εκ του νόμου υπόλογος διότι δεν φρόντισε ως όφειλε για την είσπραξη με κάθε τρόπο των οφειλών αυτών.
-Υπάρχει κι ένα τρίτο ερώτημα φίλτατε Γιάννη. Ποιοι ήταν αυτοί που συνειδητά οδήγησαν τις υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης στο να μην κάνουν αυτά που όφειλαν να κάνουν ως υπηρεσίες για την είσπραξη αυτών των οφειλών
(σ.σ. Η πρότασή μου….Να τα πληρώσουν από την τσέπη τους οι Δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και προϊστάμενοι των υπηρεσιών που ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ!!! Διότι ο δόλος είναι εμφανέστατος…)
Ο Μακάριος Λαζαρίδης… κάνει ζέσταμα για την υποψηφιότητά του στην Καβάλα
Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης θα είναι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, υποψήφιος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην Καβάλα, στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
Ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη φημολογείται ότι έχει λάβει το “πράσινο φως” από τον σημερινό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, και εκτιμάται ότι θα αποτελέσει ισχυρό δίδυμο με τον εν ενεργεία βουλευτή Καβάλας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, με τον οποίο οι σχέσεις του χαρακτηρίζονται αρμονικές.
Η επικείμενη επικράτηση της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές εκλογές άλλωστε, ανοίγει το δρόμο για περισσότερες έδρες στην Καβάλα, κάτι που σημαίνει ότι αναιρείται εκ των προτέρων το όποιο κλίμα ανταγωνισμού μεταξύ των βασικών υποψηφίων.
Με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καβάλα, ο Μακάριος Λαζαρίδης έκανε… ζέσταμα για την υποψηφιόητητά του. Πάντα στο πλευρό του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ανέβασε την παραπάνω φωτογραφία στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, σημειώνοντας χαρακτηριστικά τα εξής:
Στην Ιχθυόσκαλα Καβάλας με τον Kyriakos Mitsotakis.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Παρών στην θερμή υποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη και συνεχώς δίπλα στον Αρχηγό ο πρώην Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης. Τον Φανουράκη δεν βλέπω πουθενά....με τον γιατρό Σπύρο Τσιλιγγίρη! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »