*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Ιουλίου

See Through Το εθνικιστικό Τουρκικό κόμμα DEB μαζί με τον Δήμαρχο Μύκης Καπζά Τζεμήλ στη Δεξίωση των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη!

11 Ιουλίου

ΑΚΟΥΣΟΝ!ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Παρουσία συγγενών και φίλων, έγιναν το πρωϊ της Κυριακής στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ξάνθης το μνημόσυνο για τα 40 του αξέχαστου Συμπολίτη μας Χαράλαμπου Σπυριδόπουλου, πατέρα του πρώην Προέδρου της ΕΠΣ Ξάνθης Νίκου Σπυριδόπουλου.
……
*Στο μνημόσυνο παραβρέθηκαν ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός, ο πρώην βουλευτής Γιώργος Παυλακάκης, συγγενείς και φίλοι του Αξέχαστου Μπάμπη. Ο καφές δόθηκε στο Fresco του Μπάμπη Χατζημεστή.
….
*Την περασμένη Παρασκευή 7 Ιουλίου, οι εφημερίδες Μαχητής και Αδέσμευτη, αποκάλυψαν ότι με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, τέθηκε σε αργία ο Πρύτανης του ΔΠΘ κ.Καραμπίνη. Δηλαδή δεν είναι πλέον Πρύτανης. Μέχρι εδώ όλα καλά... Το θέμα αντέγραψαν όλα τα Πανελλήνια, τοπικά και Περιφερειακά μέσα, χωρίς να αναφέρουν καν την ΠΗΓΗ. Και πάλι κανένα πρόβλημα.... Αλλά τουλάχιστον όταν μας αντιγράφουν, να το κάνουν σωστά. Κι όχι δια δηλώσεων του κυρίου Καραμπίνη που εξακολουθεί δυστυχώς να μην απαντάει για την ταμπακέρα και τα ερωτήματά μου για το πόθεν έσχες του ιδίου και της οικογενείας του...! Και να μας το παίζει και "τιμητής" της Θράκης.. .Σάκη, αρκετά πήρες από το Πανεπιστήμιο και τη Θράκη. Άσε επιτέλους το Δημοκρίτειο να αναπνεύσει και να βρει το δρόμο του με ΝΕΟ και ΚΑΘΑΡΟ ΟΞΥΓΟΝΟ...
…….
*Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής στον οικισμό του Δροσερού, κοντά στα νεκροταφεία της Ξάνθης. Επί τόπου κατέφτασαν αμέσως επανδρωμένα πυροσβεστικά οχήματα που σε χρόνο ρεκόρ έσβησαν τη φωτιά και την έθεσα υπό έλεγχο. Στη συγκεκριμένη πάντως περιοχή, συχνά πυκνά το φαινόμενο επαναλαμβάνεται τέτοιες περιόδους με τις περισσότερες φορές η πυρκαγιά να ξεσπάσει στον σκουπιδότοπο.
……
*Από το Δ΄ Σ. Στρατού ανακοινώνεται ότι, σήμερα Τρίτη 11 Ιουλίου 2017
θα πραγματοποιηθεί διάθεση ιατρού (ΑΕ), από 10:00 έως 13:00Ω στο χωρίο Νεοχώρι, για δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις των κατοίκων των χωριών Νεοχωρίου, Άνω Ιωνικού, Σταυροχωρίου, Πασχαλιάς και Δρυμιάς.
Τροχαίο ατύχημα με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο να πέφτει πάνω σε κολώνα της ΔΕΗ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Ξάνθη, όταν ο οδηγός υπό την επήρεια οινοπνεύματος δεν άφησε τίποτα όρθιο στη διάβατα του…
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο επί της οδού Λεωφόρου Στρατού, στο ύψος της οδού Κλεμανσώ  και έπεσε μάλιστα με σφοδρότητα επάνω σε κολώνα της ΔΕΗ, κόβοντας την στη μέση.
Η περιοχή μάλιστα εξ’ αιτίας του ατυχήματος έμεινε χωρίς ρεύμα μέχρι να επιδιορθωθεί και αποκατασταθεί η βλάβη ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές και σένα ένα κουτί του ΟΤΕ.
30χρονος από το Δροσερό Ξάνθης, βίαζε 
επί έναν χρόνο την 20χρονη ανεψιά του, που τον 
κατήγγειλε στην αστυνομία! Τι ισχυρίζεται ο δράστης
Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη βρίσκεται ένας 30χρονος στην Ξάνθη ο οποίος κατηγορείται ότι επί έναν χρόνο βίαζε την 20χρονη νεαρή ανεψιά του.
Πρόκειται για κάτοικο του Δροσερού ο οποίος και συνελήφθη μετά από την καταγγελία που έκανε στην αστυνομία το 20χρονο θύμα. Ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που του προσάπτουν, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Ωστόσο ο δράστης  αρνείται την κατηγορία και ισχυρίζεται ότι όλα έγιναν με την θέληση του θύματος που τον κατήγγειλε από ζήλεια για μια άλλη γυναίκα.
Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτόμερειες γύρω από την υπόθεση και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η άτυχη νεαρή έπεφτε θύμα βιασμού από τον ίδιο της τον θείο, ωστόσο οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται, διότι το θύμα δεν είναι ανήλικη και ερευνάται προσεχτικά η περίπτωσή της.
Εξιχνιάστηκε υπόθεση φθορών σε μνημείο στην Καβάλα
-4  Έλληνες 40, 29, 22 και 20 ετών οι δράστες
Εξιχνιάστηκε ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, υπόθεση φθορών σε μνημείο, στην πόλη της Καβάλας.
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τεσσάρων (4) ημεδαπών, ηλικίας 40, 29, 22 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς.
Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες της 30-3-2017, άγνωστοι δράστες έθραυσαν την μαρμάρινη πρόσοψη μνημείου, στην πόλη της Καβάλας.
Από τις αστυνομικές έρευνες που ακολούθησαν προέκυψε η εμπλοκή των τεσσάρων ημεδαπών στην συγκεκριμένη υπόθεση.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.
Καταργούνται οι κυρώσεις για όσους 
δεν πληρώνουν πνευματικά δικαιώματα
Καταργείται η ποινή για όσους δεν πληρώνουν πνευματικά δικαιώματα! Την καταγγελία έκανε η ΕΣΠΕΚ (Ένωση Σκηνοθετών – Παραγωγών Ελληνικού Κινηματογράφου), η οποία σημειώνει πως η κυβέρνηση με μία ακόμη ενέργειά της αποδομεί την προστασία και την ενίσχυση της τέχνης.
Όπως καταγγέλλει, με το νομοσχέδιο «Μέτρα Θεραπείας ατόμων που απαλλάσσονται από την ποινή λόγω ψυχικής ή διανοητικής διαταραχής και λοιπές διατάξεις», «καταργείται και η ποινή που προβλέπεται για όσους δεν καταβάλλουν σε οργανισμό συλλογικής διαχείρισης την αμοιβή πνευματικών δικαιωμάτων που προβλέπεται στον νόμο 2121/1993 άρθρο 18 παρ. 3».
(σ.σ. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά η ΕΣΠΕΚ (Ένωση Σκηνοθετών – Παραγωγών Ελληνικού Κινηματογράφου) θέλει να βάλει ΦΥΛΑΚΗ τους πολίτες συνεχίζοντας το έργο της αμαρτωλής ΑΕΠΙ;)
ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΧΟΓΛΟΥ;
Το εθνικιστικό Τουρκικό κόμμα DEB μαζί με τον 
Δήμαρχο Μύκης Καπζά Τζεμήλ στη Δεξίωση 
των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη!
H ηγεσία του εθνικιστικού Τουρκικού κόμματος DEB που «απειλεί» να κατέβει στις επόμενες Εθνικές εκλογές συνεργαζόμενη με μικρό ελληνικό κόμμα μετείχε μαζί με τον Δήμαρχο Μύκης Καπζά Τζεμήλ (σ.σ. Τον οποίο χαρακτηρίζει…αδελφό του ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου), στην δεξίωση για την Ημέρα ανεξαρτησίας των ΗΠΑ που έγινε στην Θεσσαλονίκη
Σύμφωνα με δελτίο του κόμματος, Επιτροπή του DEB αποτελούμενη από τον Γενικό Πρόεδρο Μουσταφά Αλή Τσαβούς και από τους αντιπροέδρους Οζάν Αχμέτογλου και Λεϊλά Σαλίχογλου και τον Δήμαρχο Μύκης Καπζά Τζεμήλ, μετά από πρόσκληση μετείχαν στις 29/6 σε δεξίωση του αμερικανικού προξενείου των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη
Στην δεξίωση για την Ημέρα Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ που έγινε στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή, τους καλεσμένους υποδέχτηκαν ο Αμερικανός πρέσβης Αθήνας Τζέφρεϋ Πύατ και η πρόξενος Θεσσαλονίκης Ρεμπέκα Φόγκ.
Ο Γενικός πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς στην δεξίωση μετέφερε εξ ονόματος του κόμματος τις ευχές προς τον Αμερικανό πρέσβη Τζέφρεϋ Πύατ και τον ευχαρίστησε για την πρόσκληση.
Κόμμα DEB
(Σ.Σ. Απορώ…Πως δεν πήρε μαζί του ο  Δήμαρχος Μύκης Καπζά Τζεμήλ και τον… «αδελφό» του τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου;).
Οι δεκαεννιά νέες άδειες φύτευσης αμπελιών στην Ξάνθη
Τις τελικές βαθμολογίες των αιτήσεων για νέες άδειες φύτευσης οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου βάσει των κοινοτικών κανονισμών 1308/13, 560/15 και 561/15 εξέδωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με τη διαδικασία των ενστάσεων να έχει ήδη ανοίξει και να τρέχει ως τις 14 Ιουλίου.
Όσοι από τους αιτούντες επιθυμούν να υποβάλλουν ένσταση επί της βαθμολογίας, μπορούν να το κάνουν ως τις 14 Ιουλίου στη Δ.Α.Ο.Κ. της Περιφερειακής Ενότητάς τους.
Για την Ξάνθη οι νέες άδειες είναι οι ακόλουθες:
Ρόιδος Κωνσταντίνος Τοπείρου
Μπάτζιος Νικόλαος Τοπείρου
Κατσίκας Ευθύμιος Αβδήρων
Παπαδόπουλος Κυριάκος Σταυρούπολης
Παπαδόπουλος Κυριάκος Σταυρούπολης
Παπαδόπουλος Κυριάκος Σταυρούπολης
Παπαδόπουλος Κυριακος Σταυρούπολης
Ασημίδης Απόστολος Αβδήρων
Χελιδώνης Αντώνιος Ξάνθης
Χελιδώνης Αντώνιος Ξάνθης
Χουρζεμάνογλου Ελισάβετ Αβδήρων
Μπαρδακίδης Δημήτριος Αβδήρων
Χουρζεμάνογλου Ελισάβετ Αβδήρων
Σαχινίδης Ανέστης Αβδήρων
Τσάκαλος Αναστάσιος Τοπειρου
Γκοντόλιας Κωνσταντίνος Αβδήρων
Αλμπανίδης Αναστάσιος Βιστωνίδος
Αρβανιτίδης Αφεντούλης Βιστωνίδος
Αλμπανίδης Αναστάσιος Βιστωνίδος

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »