*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

11 Ιουλίου

ΒΟΛΙΔΕΣ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥΛΗ ΣΤΗ ΞΑΝΘΗ

11 Ιουλίου
ΤΙ ΕΝΟΙΚΙΟ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ 
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΟΞ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΙΔΕΡΗ
Συμπαθής ο Χαρούλης, τραγουδισταράς και της μόδας, αλλά ρωτάω εδώ και μέρες ποιος τον φέρνει, ποιος διοργανώνει, που θα κοπούν τα εισιτήρια και το βασικότερο τι λεφτά θα πάρει ο Πρόεδρος του ΑΟΞ Παναγιώτης Σιδέρης και απάντηση δεν παίρνω…
Ρώτησα και στο f.b: Kυριε Λύρατζη, εσείς διοργανώνετε την εκδήλωση, ο κύριος Μπουζούρης, o κύριος Μιχάλης Τσέπελης με τους Βατράχους,  ή ο κύριος Μπάμπης Χατζημεστής ως Ορφέας Ξάνθης; Ποιος δηλαδή θα σφραγίσει τα εισιτήρια, προκειμένου να μην πληρώσει ο τραγουδιστής τον ΦΠΑ ή Εφορία; Ρώτησα επίσης, «Μπορείτε επίσης να μας πείτε τι θα εισπράξει ο Δήμος Ξάνθης ή ο κύριος Παναγιώτης Σιδέρης απο τον κύριο Χαρούλη για το γήπεδο του ΑΟΞ; Ποσοστά επί των εισιτηρίων ή ενοίκιο; Μυστήριο… Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση…!
ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ 
ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΤΡΑΤΟΥ
Φιλοξενώ την καταγγελία του συμπολίτη μας Στάθη Παπαδόπουλου για το αυτοκίνητο που βλέπετε παρκαρισμένο με τον τρόπο αυτό στη λεωφόρο Στρατού.
Σχολιάζει λοιπόν ο Στάθης Παπαδόπουλος:
«ΒΡΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ... ΠΟΥ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ;; ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΟΣΜΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΕΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΤΡΑΤΟΥ...!!! ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΡΙΣΚΟ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ...»
-Συμπολίτη, μπορείς να μην ξανα-παρκάρεις έτσι;
ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ 
ΑΝΔΡΕΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Σχολιάζει με νόημα στο fb και στη στήλη «Στραβά & Ανάποδα» ο συμπολίτης μας Kostas Sitsanis:
«Επι της οδού ανδρεου Δημητρίου δεν υπάρχει ορατότητα λόγω τη κάδων και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ατυχήματος... προσοχή»!
Διαβάστε όμως και την συνέχεια στην ίδια στήλη:
«Christoforos Sofianos Νεο ειναι αυτό χρονια ειναι εκεί και κανείς δεν νοιάζετε και νατανε μονον εκει
George Triantafyllou Ντροπή και αίσχος προς τον δήμο Ξάνθης. Αυτό το λέω γιατί περίπου πριν ένα χρόνο, κάποιος συμπολίτης μας παραπονέθηκε για την επικινδυνότητα και κακή ορατότητα, στο site του δήμου και η επίσημη απάντηση τους ήταν: οι κάδοι βρίσκονται στην προβλεπόμενη απόσταση και δεν ενοχλούν...».
-Κύριε Αντιδήμαρχε καθαριότητας Δ ήμου Ξάνθης Ιορδάνη Χατζηευφραιμίδη, τι θα γίνει με τους συγκεκριμένους κάδους; Πριν έχουμε κάποιο ατύχημα θα φροντίσετε για την μετακίνησή τους ώστε να μην εμποδίζουν την ορατότητα των οδηγών; Δεν πρέπει κάποια στιγμή να βρεθεί λύση;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »