*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Ιουλίου

See Through Ο "χουβαρντάς" που έχει ψήσει στα χείλη τον δημοσιογράφο για...80 ευρώ! Έλεος...

22 Ιουλίου

Άκουσον!Άκουσον!
*Τι θα γίνει με στενό συνεργάτη Δημάρχου της περιοχής που οφείλει 80 ευρώ από διαφήμιση σε γνωστή ιστοσελίδα της Ξάνθης και εμπαίζει τον άνθρωπο που πρόβαλε την επιχείρησή του, κοροϊδεύοντάς τον στην κυριολεξία;
Να τα κάνει στους άλλους, να τα κάνει και στους δημοσιογράφους;
.……
*Κι αφού δεν πληρώνει ο ίδιος, ας πληρώσει τον τζερεμέ τουλάχιστον ο χουβαρντάς ο Δήμαρχός του…
Μπορεί γι’ αυτούς τέτοια ποσά των 80 ευρώ να μη λένε τίποτα, αλλά για κάποιους άλλους είναι θέμα επιβίωσης…
……
*Δίνω προθεσμία λοιπόν και στον συνεργάτη που αφήνει τις… «τόγκες» αλλά και στον Δήμαρχο που τον έχει «βολέψει» να πληρώσουν τον άνθρωπο… γιατί την επομένη φορά θα κατονομάσω και τους δύο δημόσια. Τουλάχιστον μην το «παίζουν» και τιμητές…
……
*Από το Δ΄ Σ. Στρατού ανακοινώνεται ότι, την Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017
ιατρικό κλιμάκιο, με ανάλογο νοσηλευτικό προσωπικό και μέσα, θα βρίσκεται από 10:00 έως 13:00Ω στο Κέντρο Στήριξης ΡΟΜΑ και Ευπαθών Ομάδων Δροσερού, για δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις των κατοίκων.
……
*Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης επέστρεψε στη Ξάνθη (για την ακρίβεια στη Σταυρούπολη), ο Γιάννης Τσεγγελίδης!
-Κι όταν φυσικά έμαθε τα νέα ανδραγαθήματα του Δημήτρη Μπένη, ήταν ο μόνος που… δεν παραξενεύτηκε!
-Μάλλον τον έμαθε και αυτός τον Δημήτρη από όλες τις…πλευρές του, αφού ευθύς εξ’ αρχής είχε ενημερώσει και τον Στέλιο Γουναρίδη να μην είναι τόσο ευκολόπιστος!
Απίστευτο! Εγκατέλειψαν 107 κιλά χασίς σε δύο Ι.Χ.
Συγκεκριμένα ασύλληπτος παραμένει οδηγός ο οποίος έπειτα από καταδίωξη αστυνομικών σε περιοχή του Δήμου Παιονίας Κιλκίς εγκατέλειψε σε αγροτοδασική έκταση 93 κιλά χασίς για να μη συλληφθεί.
Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο, μάρκας Volkswagen, που χρησιμοποιούσε ο δράστης, ενώ κοντά στο ίδιο σημείο βρέθηκε λίγο αργότερα και δεύτερο εγκαταλελειμμένο όχημα με 14 κιλά χασίς.
Συνολικά οι αστυνομικές αρχές κατέσχεσαν περισσότερα από 107 κιλά της συγκεκριμένης ναρκωτικής ουσίας. Πιθανολογείται, δε, ότι πίσω από τις παραπάνω περιπτώσεις βρίσκεται κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών.
Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης ο ΠΗΓΑΣΟΣ 
τίμησε την Τροχαία Ξάνθης και τον Αναπληρωτή
Διοικητή της Ευάγγελο Μπουρδούβαλη
Το πρωινό της Τετάρτης 19 του Ιούλη 2017 ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης ο ΠΗΓΑΣΟΣ, επίσημο Μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, Δια του Προέδρου του Αφεντούλη Τσακιρίδη και του Εφόρου του και Ειδικού Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Βασίλη Ποιμενίδη, εκπροσωπώντας την Ανώτατη Θεσμική Αρχή της Ελληνικής Ποδηλασίας, τίμησαν στο πρόσωπο του Αναπληρωτή Διοικητή Τμήματος Τροχαίας Ξάνθης Ευάγγελου Μπουρδούβαλη την Άξια Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης και το Τμήμα Τροχαίας της, οι οποίοι κινούμενοι έξω από τον κύκλο της φήμης τους, σταθήκανε ο κορυφαίος και ουσιαστικότερος παράγοντας για την δημιουργία ασφαλούς περιβάλλοντος συμμετοχής και τερματισμού των αθλητών ποδηλατών  και ποδηλατισσών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου, Αντοχής και Χρονομέτρου, Κατηγορίας ELITE Ανδρών και Γυναικών 2017 που πραγματοποιήθηκε στον Νομό Ξάνθης στις 23,24 και 25 Ιουνίου 2017.
Ο καταβληθείς χρόνος από μέρους των ικανών στελεχών και ο βαθμός της ψυχικής επένδυσης, δημιούργησαν προσδοκίες και εμπειρίες διαρκούς διασύνδεσης για το αύριο στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης.
Με εκτίμηση
Ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
Σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις η Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας και οι υφιστάμενες Υπηρεσίες της
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ενημερώνει τους πολίτες ότι από την Παρασκευή (21-7-2017) η Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας και οι υφιστάμενες Υπηρεσίες της, θα λειτουργούν στις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στη συμβολή των οδών 1ης Ιουλίου και Χρυσοβέργη, στη Δράμα.
Συγκεκριμένα, στις νέες εγκαταστάσεις στεγάζονται και λειτουργούν οι παρακάτω Υπηρεσίες, οι οποίες είναι πλήρως διαθέσιμες προς τους πολίτες:
-Η Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας
-Το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας
-Το Αστυνομικό Τμήμα Δράμας
-Το Τμήμα Τροχαίας Δράμας

Συντάξεις Αυγούστου 2017: Πότε θα καταβληθούν
Σε λίγες μέρες ξεκινά η καταβολή των συντάξεων του Αυγούστου στους δικαιούχους των ΙΚΑ, Δημοσίου, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ και ΝΑΤ.
Ειδικότερα, οι δικαιούχοι θα δουν τα χρήματα να καταβάλλονται στους λογαριασμούς τους από την Παρασκευή 28 Ιουλίου μέχρι την Τετάρτη 4 Αυγούστου.
Αναλυτικά:
Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 28 Ιουλίου 2017 ημέρα Παρασκευή.
Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 28 Ιουνίου 2017 ημέρα Παρασκευή.
Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την 1η Αυγούστου 2017 ημέρα Τρίτη.
Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις την 1η Αυγούστου 2017 ημέρα Τρίτη.
Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις στις 28 Ιουλίου 2017 ημέρα Παρασκευή.
Το ΕΤΕΑ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις στις 02 Αυγούστου 2017 ημέρα Τετάρτη.
Τα υπόλοιπα Ταμεία του Υπουργείου Εργασίας θα καταβάλλουν τις συντάξεις στις 28 Ιουλίου 2017 ημέρα Παρασκευή.
Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν στις 28 Ιουλίου 2017 ημέρα Παρασκευή.

Μειώθηκε κατά 1% τον Ιούνιο η ανεργία
Λιγότεροι κατά 8.109 είναι για τον μήνα Ιούνιο σε σχέση με τον Μάιο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι (αναζητούντες εργασία) στα μητρώα του ΟΑΕΔ, σύμφωνα με στοιχεία του Οργανισμού, αριθμός που μεταφράζεται σε ποσοστιαία μεταβολή 0,98%.
Συγκεκριμένα, τον Ιούνιο οι εγγεγραμμένοι άνεργοι είναι συνολικά 822.124, έναντι 830.233 τον Μάιο, εκ των οποίων το 58,96% είναι εγγεγραμμένο στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα ίσο ή και περισσότερο των 12 μηνών και το 41,04% λιγότερο από 12 μήνες. Τα πρωτεία και πάλι «κατέχουν» οι γυναίκες, που αποτελούν σχεδόν το 64% έναντι 36% των ανδρών. Επίσης, το 75% των εγγεγραμμένων ανέργων είναι μεταξύ 30 και 54 ετών, όσον αφορά στην εκπαίδευση σχεδόν το 78% είναι υποχρεωτικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ το 91,73% είναι Έλληνες υπήκοοι.
Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, αναφορικά με τους λοιπούς εγγραμμένους (μη αναζητούντες εργασία) υπήρξε μία αύξηση στο σύνολο σε ποσοστό 7,15% και όσον αφορά τους επιδοτούμενους ανέργους μειώθηκαν κατά 3,16% και ανέρχονται στο σύνολο στα 90.496 άτομα.

Απαγόρευση κολύμβησης… από την Π.Ε. Έβρου
«Απαγορεύουμε την κολύμβηση στα θαλάσσια νερά των περιοχών της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, στις οποίες δεν πληρούνται τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της κείμενης νομοθεσίας των νερών κολύμβησης, όπως αυτές αναφέρονται.
Σε όλα τα λιμάνια και μόνιμα αγκυροβόλια και ειδικότερα σε απόσταση 200 μέτρων εκατέρωθεν αυτών
Σε ζώνη 200 μέτρων εκατέρωθεν των στομίων εκβολής των αγωγών εγκαταστάσεων βιολογικού καθαρισμού λυμάτων
Συνιστάται επίσης η αποφυγή κολύμβησης, για προληπτικούς λόγους, στα θαλάσσια νερά των περιοχών της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου που βρίσκονται 50 μέτρα εκατέρωθεν των στομίων εκβολής όλων των αγωγών όμβριων υδάτων και χειμάρρων, ιδίως μετά από βροχή.
Κατά τα λοιπά συστήνεται η κολύμβηση στις ακτές που έχουν ενταχθεί στο Μητρώο Ταυτοτήτων Ακτών Κολύμβησης της Ειδικής Γραμματείας Υδάτων και παρακολουθούνται με τακτικούς ελέγχους».
…………………………………..

Αίσθηση στην τοπική κοινωνία από την παρουσία του ιδρυτή της παράταξης 
Κοινωνία Δημοτών Χρίστου Πούλιου στην ορκωμοσία των δυο νέων συμβούλων
της παράταξης, της Ειρήνης Χαριτωνίδου και του Μιχάλη  Ρεκάρη

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »