*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Ιουλίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Οφειλε να είχε παραιτηθεί εδώ και πολύ καιρό ο Μπένης...

19 Ιουλίου
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ 
ΤΟΥ 2016 ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ 
ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!
Για μας ήταν απολύτως αναμενόμενη η παραίτηση του Δημήτρη Μπένη, παρά τις προσπάθειές του να μας διαψεύδει… συνέχεια τον τελευταίο καιρό.
Το είχα πει ευθύς αμέσως μετά την παραίτηση του Θανάση Ξυνίδη, ότι αυτή θα είχε αντίκτυπο πρωτίστως στον Δημήτρη Μπένη και δικαιώθηκα πλήρως…
-Αν και κατά την ταπεινή μου άποψη, ο Δημήτρης Μπένης όφειλε να παραιτηθεί από τον Γενάρη 2016 όταν τιμωρήθηκε με την ποινή αργίας των 6 μηνών από την Αποκεντρωμένη… Θα ήταν μια γενναία πράξη.
-Αλλά αυτός προτίμησε να κάνει δηλώσεις εμπάθειας εναντίον μας και μηνύσεις, ζητώντας και τα… ρέστα από πάνω!
ΜΟΝΟ Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΔΕΝ… ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! «ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ» ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ… ΜΕΓΑΛΕΙΑ!
Και φυσικά μετά τις παραιτήσεις Ξυνίδη και  Δημήτρη Μπένη, ποιος έμεινε πλέον, «κολλημένος» με τα… παλιά του… μεγαλεία; Ο επί 27 συνεχή χρόνια επαγγελματίας δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Τσέπελης, αρχιβαρίδιο των πρώην Δημάρχων Φ. Αμοιρίδη και Μιχάλη Αμοιρίδη…!!!
Κι ας ήταν ο πλέον ωφελημένος από την ενασχόλησή του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αφού από οδηγός στο λεωφορείο της πρώην Φωνής της Αμερικής, έγινε ένας από τους πιο πλούσιους της Ξάνθης… Με μαγαζιά και ακίνητα που θα τον ζήλευαν και οι πιο «πετυχημένοι» στο είδος του…!

ΕΞΕΤΕΘΗ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ…
Ποιος εξετέθη περισσότερο από όλους από την παραίτηση του Δημήτρη Μπένη που στην μεν επιστολή του επικαλείται… επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους, ενώ ο φίλος του Αλέξανδρος Παυλικιάνος σχολιάζει ότι… «βαρέθηκε»…;!
Μα ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης… που διαδίδει μάλιστα ότι «θα πάρει και το χρίσμα του υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης από το κόμμα, γιατί ο Δημαρχόπουλος το παίζει… ανεξάρτητος» κι αυτός… κομματικός!
-Κομματικός ο Ζαγναφέρης που τα έχει δώσει όλα στη ΦΕΞ!
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ 
Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΠΥΡΝΑΡΗ..;
Κι ένα ερώτημα στην εκπρόσωπο τύπου του κ. Θεολόγου Καλαϊτζή και δικηγόρο Ειρήνη Πυρνάρη που ανήκει λέει στην ομάδα Τσέπελη…
Θα είχε ενδιαφέρον να μας πει τι και ποιόν εκπροσωπεί, αφού στις εκλογές του 2014 δεν εκλέχθηκε καν δημοτική σύμβουλος και μπήκε ως… αναπληρωματική στο Δήμο Ξάνθης.
Διότι μπορεί να ξαναδώσει υποψηφιότητα στις επόμενες δημοτικές εκλογές, το θέμα όμως είναι πως θα εκλεγεί με το σύστημα της απλής αναλογικής, όταν δεν μπόρεσε να εκλεγεί με το νυν εκλογικό σύστημα συμμετέχοντας στις εκλογές με τον συνδυασμό που πήρε το Δήμο Ξάνθης…

-Εκτός αν περιμένει να την «βοηθήσει» ο… Τσέπελης που χωρίς τους μηχανισμούς στα χέρια του, είναι τελείως αποδυναμωμένος! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »