*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Ιουλίου

Πανικόβλητος από την παραίτηση Κιατίπη και την οργή του Σουνάϊ, ο Μίχογλου κάνει αντιδήμαρχο του Λουκμακιά για να ηρεμήσει την ΝΟΔΕ!

19 Ιουλίου
Εξακολουθεί να «βράζει» ο Τόπειρος εξ’ αιτίας των αλλοπρόσαλλων συμπεριφορών του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου και της αλαζονικής συμπεριφοράς του κι ενώ έντονα φημολογείται οτι απο την Δευτέρα θα έχουμε νέες ανεξαρτοποιήσεις... 
 Έτσι μετά το «φάγωμα» που έκανε ο Δήμαρχος Τοπείρου στον Σουνάι,  τον οποίο «καθαίρεσε» για να ικανοποιήσει άλλο μειονοτικό απο την Ηλιόπετρα, προκειμένου να «ισορροπήσει» τις αντιδράσεις και στη Νέα Δημοκρατία μετά το πολιτικό «ξεγύμνωμα» που του έκανε ο παραιτηθείς Πρόεδρος της κομματικής οργάνωσης Νίκος Κιατίπης, ετοιμάζεται να κάνει αντιδήμαρχο τον Σάκη Λουκμακιά (ΛΟΥΚΥ ΦΑΡΜ), για να καταπραΰνει τη….ΝΟΔΕ Ν. Δ. Ν. Ξάνθης! Μάλιστα στήθηκε και "γλέντι" στο Όλβιο το βράδυ της Τετάρτης...παρουσία και του Βαχαρέλη, Προέδρου του Τοπικού συμβουλίου, ενώ ο Λουκμακιάς ισχυρίζονταν οτι θα τον έκανε νωρίτερα αντιδήμαρχο, αλλά τούφαγε τη σειρά ο...Κουτσομιχάλης!
-Σοφολογιότατε κ.Λουκμακιά καλορίζικος…! 
(σ.σ. Και απο την Δευτέρα σε αναμονή προκειμένου να δούμε την αντίδραση του κουμπάρου του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χουσειν Ζεϊμπέκ και πρώην αντιδήμαρχου Σουνάι...)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »