19 Ιουλίου

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΙΑΤΙΠΗ-ΔΗΜΑΡΧΕ ΘΩΜΑ ΜΙΧΟΓΛΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...ΟΡΑΜΑ!

19 Ιουλίου
 *Θα δώσω τη μάχη για έναν καλύτερο Τόπειρο ως Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος με πρώτο στόχο, τον άνθρωπο, τον δημότη και το καλύτερο μέλλον του Δήμου μας.
Αυτή είναι η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του πρώην Αντιδήμαρχου Τοπείρου και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ πλέον δημοτικού συμβούλου Νίκου Κιατίπη στην οποία ευθέως ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ μιλάει ευθέως για την ανυπαρξία οράματος, κατηγορώντας ευθέως τον νυν Δήμαρχο ότι «σε τίποτα δεν άλλαξε ο Δήμος Τοπείρου σε σχέση με το παρελθόν…δεν υπάρχει όραμα»
Όλη η επιστολή του Νίκου Κιατίπη:
Προς : Προεδρείο ΔΣ Δήμου Τοπείρου
Κοιν. κ. Μίχογλου Θωμά
Δήμαρχο Τοπείρου Πρόεδρο αυτοδιοικητικού συνδυασμού: «Δημοτική Αλλαγή».
Θέμα: «Ανεξαρτητοποίηση δημοτικού συμβούλου Δήμου Τοπείρου κ. Κιατίπη Νικολάου από τη δημοτική παράταξη «Δημοτική αλλαγή».
Με την επιστολή μου αυτή και σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 66 του Νόμου 3852/2010 και του άρθρου 94 παρ. 4 του ΚΔΚ, σας γνωστοποιώ την απόφαση μου να ανεξαρτητοποιηθώ από τη δημοτική παράταξη «Δημοτική αλλαγή», με την οποία εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2014.
Η πρόταση του Δημάρχου Τοπείρου, για κοινή κάθοδο στις εκλογές του 2010 με το συνδυασμό «Δημοτική αλλαγή», αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή για μένα, αφού αποδεχόμενος τις υποσχέσεις για ανατροπή του κατεστημένου, το οποίο αλλοίωνε τις προοπτικές του Δήμου μας, με κάλεσε σ’ έναν αγώνα μέχρι τέλους, μέχρι τη στιγμή στην οποία θα βλέπαμε τον Τόπειρο να παίρνει τη μορφή που του αξίζει. Έναν αγώνα, στον οποίο δέχτηκα να συμμετέχω αγνοώντας οποιοδήποτε προσωπικό κόστος, αφού πάντοτε πίστευα ότι ο Τόπειρος και οι πολίτες του δικαιούνται ένα καλύτερο αύριο.
Δυστυχώς, η απειρία και η ανεπαρκής προετοιμασία που οδήγησε στη μη εκλογή του συνδυασμού μας στις εκλογές του Νοεμβρίου του 2010, στέρησε από τους δημότες του τόπου μας, τη δυνατότητα απαλλαγμένοι από τα λάθη του παρελθόντος να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο.
Το 2014, με τίμησε ξανά με την πρόταση του να συμμετέχω στον συνδυασμό «Δημοτική αλλαγή», υπό την ηγεσία του, με σκοπό να μετατρέψουμε τον Τόπειρο στον τόπο στον οποίο θα επιλέξουν να μεγαλώσουν και να κάνουν οικογένειες τα παιδιά μας. Για ακόμη μια φορά, τον στήριξα απεριόριστα, αφού πίστεψα από τη δυναμική αντιπολίτευση που ασκήσαμε μαζί την περίοδο 2010-2014, ότι είχε πραγματικά σχέδιο για έναν νέο Τόπειρο.
Το 2016, μου πρότεινε να αναλάβω θέση άμισθου αντιδημάρχου στο Δήμο Τοπείρου, ώστε από τα νέα μου καθήκοντα να επιδιώξω να διορθώσω όσες αστοχίες του επεσήμανα μέχρι τότε, κατά την διοίκηση που ασκούσε στον Τόπειρο.
Δυστυχώς, όμως, η παραμονή μου στη θέση του αντιδημάρχου, η οποία λήγει με την κατάθεση της παρούσας, μου επιβεβαίωσε όσα μέχρι τότε είχα διαπιστώσει. Οι λόγοι της απόφασης μου του έχουν κατά καιρούς γίνει γνωστοί στις ιδιαίτερες συναντήσεις μας και μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν την στέρηση οράματος και πραγματικής βούλησης για την δημιουργία ενός νέου Τοπείρου.
Πολύτιμος χρόνος, ο οποίος επηρεάζει το μέλλον των παιδιών μας σπαταλήθηκε σε εσωστρέφεια και σε διαμάχες, οι οποίες καμία βελτίωση δεν θα φέρουν στον τόπο μας. Ευκαιρίες για την επίλυση ζωτικών προβλημάτων του Τοπείρου χάθηκαν, επειδή η «Δημοτική Αλλαγή», το μόνο που συνεχίζει να κάνει είναι αντιπολίτευση στην προηγούμενη διοίκηση. Ο τρόπος που ασκείται η Διοίκηση του Δήμου, μου στερεί τη δυνατότητα να προσφέρω όσα θέλω στον τόπο μου, αφού το όραμα για έναν νέο Τόπειρο, δεν μπορεί να θεμελιωθεί μόνο σε λόγια αλλά χρειάζεται πράξεις.
Μόνη εξαίρεση σε όσα αναφέρω, η άρτια συνεργασία μου με τους υπαλλήλους του Δήμου Τοπείρου, τους οποίους ευχαριστώ θερμά για την προσπάθεια τους και όσα προσπαθούν με θαυμαστό ζήλο να καταφέρουν για τον τόπο μας.
Αναλαμβάνω τη δέσμευση, ως ανεξάρτητος πλέον δημοτικός σύμβουλος, να προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου και με δημιουργική λογική να προσφέρω στον Τόπειρο αυτό που πραγματικά του αξίζει, ένα καλύτερο αύριο εκμεταλλευόμενος τις πραγματικές δυνάμεις των ανθρώπων του.
Με εκτίμηση,
Κιατίπης Νικόλαος
Ανεξάρτητος Δημοτικός σύμβουλος Τοπείρου

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »