*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Ιουλίου

Ο Καρά Αχμέτ νέος αντιπρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου, η Ειρήνη Χαριτωνίδου μέλος στην Ποιότητα Ζωής, κατακερματισμένη η αντιπολίτευση!

23 Ιουλίου

 
 




*Αμέσως μετά την συνδρίαση ο Δήμαρχος Ξάνθης είχε "παραταξιακή" για τα θέματα που θα συζητηθούν στη συνεδρίαση της Δευτέρας. 
Σε χρόνο ρεκόρ ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής το δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης. Με κατακερματισμένη πλέον την αντιπολίτευση, καθώς νωρίτερα ο πρώην Δήμαρχος Σταυρούπολης Γιάννης Τσεγγελίδης στην ουσία είχε «παραδώσει» την δημοτική παράταξη «Συμμετέχω» στον Σιαμπάν Μπαντάκ λέγοντάς ότι «δεν τον ενδιαφέρει ούτε η αρχηγία, ούτε και η συνέχεια του συνδυασμού, εγώ θα ψηφίσω λευκό», ωστόσο την ερχόμενη εβδομάδα μετά τη συνεδρίαση της Δευτέρας θα αποφασιστούν οι τελικές αποφάσεις. 
Νέος αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης εκλέχθηκε όπως ήδη είχαμε γράψει από το Σάββατο ο δικηγόρος Καρά Αχμέτ, ενώ στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εκλέχτηκε ως τακτικό μέλος η Ειρήνη Χαριτωνίδου με αναπληρωματικό τον Μιχάλη Ρεκάρη.
Να σημειωθεί ότι από τις άλλες παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου καμία δεν πρότεινε κάποιο μέλος της ως υποψήφιο. 
Μετά την συνεδρίαση η παράταξη του Δημάρχου Ξάνθης είχε παραταξιακή εν όψει της συνεδρίασης της Δευτέρας, ωστόσο αποχώρησαν και δεν συμμετείχαν σε αυτήν οι Κώστας Τριανταφυλλίδης, Μπογιάρ και Αλέκος Κυριακίδης: 
Μιλώντας στους συμβούλους του, ο Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλους προσπάθησε να τους καθησυχάσει για την μήνυση Δαργανάκη-Κυβερνείου λέγοντάς τους οτι "δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και για κανέναν σύμβουλο...ενώ χαρακτήρισε τυπική και την 3η ακύρωση της Κανονιστικής του Δήμου Ξάθης για τα τραπεζοκαθίσματα"


  




Share this

Related Posts

Previous
Next Post »