*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Ιουλίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. ΑΜΙΓΩΣ...«ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ» Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΙΑΜΠΑΝ ΜΠΑΝΤΑΚ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 25/7 ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ!

23 Ιουλίου
 *Γιάννης Τσεγγελίδης: Αν σε  κάτι απο την αρχή δεν υπάρχει το όραμα, είναι περιττό να το συνεχίζεις! Άστο, μείνε μόνος σου καλύτερα και συνέχισε το ταξίδι σου....
ΑΜΙΓΩΣ "Τουρκικός" γίνεται πλέον ο συνδυασμός "Συμμετέχω" μετά την "λευκή" θέση που πήρε ο πρώην Δήμαρχος Σταυρούπολης Γιάννης Τσεγγελίδης βλέποντας οτι δεν οδηγείται πουθενά ο διάλογος μεταξύ των δυο υποψηφίων, μετά την ανοιχτή παρέμβαση και αλλαγή πλεύσης του ιδρυτή της Δημήτρη Μπένη, υπέρ του Σιαμπάν Μπαντάκ!
"Αν σε κάτι απο τηνα αρχή δεν υπάρχει το όραμα, είναι περιττό να το συνεχίζεις...Άστο, μείνε μόνος σου και συνέχισε το ταξίδι σου....", τόνισε χαρακτηριστικά μην επιθυμώντας να μπει ούτε στη διαδικασία της κλήρωσης σε περίπτωση που το αποτέλεσμα θα έβγαζε 2-2.
Μετά λοιπόν τις σημερινές εξελίξεις και το «λευκό» του Γιάννη Τσεγγελίδη που δεν ήταν διατεθειμένος ούτε καν να μπει σε μια τέτοια λογική εκλογικής διαδικασίας, αναμένεται από την ερχόμενη Τρίτη 25 Ιουλίου 2019 επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμετέχω» να τεθεί ο Σιαμπάν Μπαντάκ με την στήριξη τόσο του ιδρυτή της παράταξης Δημήτρη Μπένη, όσο και του νέου δημοτικού συμβούλου Μπεκήρ Ογλού Σουά (σ.σ. Έχει καφενείο στο παζάρι...), και να εξελιχθεί σε καθαρά "Τουρκική" παράταξη, στ΄ αχνάρια που άλλωστε είχε χαράξει ως δημοτικός σύμβουλος και ο πατέρας του Μπαντάκ Χουσεϊν...
Μάλιστα κύκλοι του Μπαντάκ ισχυρίζονταν χθες ότι τις επόμενες μέρες θα ανεξαρτοποιηθούν από την παράταξη Δημαρχόπουλου τόσο ο δημοτικός σύμβουλος Μπογιάρ Αχμέτ Σελαϊντήν (σ.σ. Το πρωϊ έπινε μαζί του καφέ ενώ απουσίαζε απο την παραταξιακή του Δημάρχου...)αλλά και ο ανεψιός του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης Κάρα Οσμάν Λεβέντ."Θα είμαστε τουλάχιστον 4..", καυχιόταν στο στενό κύκλο του και παράλληλα διέρρεε οτι "στις επόμενες εκλογές, όποτε και να γίνουν αυτές, θα τους στηρίξει ο Μπένης που στην ουσία τον έχρισε υποψήφιο, δεν θα είναι όμως υποψήφιος με το συνδυασμό..."
Παράλληλα η πλευρά Μπαντάκ ελπίζει να παραιτηθεί και ο Γιάννης Τσεγγελίδης απο δημοτικός σύμβουλος, οπότε στη περίπτωση αυτή στη παράταξη "Συμμετέχω" θα προσχωρήσει και ο αναπληρωματικός Χουσεΐν Ογλού Σαλή, ωστόσο ο τελευταίος δεν είναι καθόλου πιθανό να τον «ακολουθήσει» και διαψεύδει κάτι τέτοιο...
Προφανώς ο κ.Σιαμπάν Μπαντάκ έχει πάρει "φόρα" και ονειρεύεται όπως και ο πατέρας του να γίνει...ηγέτης στη μειονότητα! 
Το πιο πιθανό πάντως σενάριο από την Τρίτη 25/7 και μετά είναι να προσχωρήσουν στην παράταξη «Συμμετέχω» οι Λεβέντ και Μπογιάρ με επικεφαλής τον Σιαμπάν Μπαντάκ.
Έτσι ευελπιστούν οτι σύντομα η νέα σύνθεση του συνδυασμού «Συμμετέχω» θα αποτελείται από τους:
1.Σιαμπάν Μπαντάκ
Επικεφαλής
2.Μπεκήρ Ογλού Σουά.
3.Καρά Οσμάν Λεβέντ
4.Μπογιάρ Αχμέτ Σελαϊντήν
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ, ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΕΓΓΕΛΙΔΗΣ
Μετά τις παραπάνω εξελίξεις, είναι σίγουρη η ανεξαρτοποίηση του Στέλιου Γουναρίδη που δεν αποκλείεται να προσχωρήσει μάλιστα και στην παράταξη Δημαρχόπουλου, ενώ ο Γιάννης Τσεγγελίδης όσο παραμείνει ακόμη στο δημοτικό συμβούλιο, θα επιλέξει το δρόμο του Λούκυ Λουκ. Ανεξάρτητος και μόνος...
Την ίδια ώρα πάντως κύκλοι του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου, απέκλειαν το ενδεχόμενο να προσχωρήσουν στην παράταξη Σιαμπάν Μπαντάκ τόσο ο Καρά Οσμάν Λεβέντ, όσο και ο Μπογιάρ Αχμέτ Σελαϊντίν.Για τον τελευταίο μάλιστα έλεγαν οτι "επιχειρεί με τον τρόπο να αναλάβει κι αυτός αντιδήμαρχος...όλα όμως έχουν μια σειρά".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »