*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Ιουλίου

Ιβάν Σαββίδης: Πληρώνω όσα χρειαστούν για να καθαρίσει ο Θερμαϊκός από το φυτοπλαγκτόν!

03 Ιουλίου
 *Στα "λαμόγια" της Αθήνας και του κατεστημένου που τον "πολεμάνε", η καλύτερη απάντηση του Ιβάν Σαββίδη είναι η αγάπη του για την Βόρεια Ελλάδα, την Θεσσαλονίκη και την πατρίδα μας!
Σε ακόμη μία κίνηση που αποδεικνύει το ενδιαφέρον του για την πόλη της Θεσσαλονίκης προχώρησε ο ομογενής επιχειρηματίας, Ιβάν Σαββίδης και ιδιοκτήτης της ΣΕΚΑΠ.
Σύμφωνα με πληροφορίες απο την Θεσσαλονίκη, μόλις ο κ. Σαββίδης ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στον Θερμαϊκό με το φυτοπλαγκτόν, ζήτησε από τους συνεργάτες του να επικοινωνήσουν με τους αρμόδιους φορείς και να τους ενημερώσουν ότι ο ίδιος είναι διατεθειμένος να καλύψει τη δαπάνη για τον καθαρισμό της θάλασσας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι άνθρωποι του Ιβάν Σαββίδη ενημέρωσαν και την υφυπουργό Μακεδονίας & Θράκης, κ. Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, ότι ο Όμιλος Σαββίδη προτίθεται να καλύψει το κόστος της μίσθωσης οχημάτων ή σκαφών, τα εργατικά κόστη και τα καύσιμα που θα χρειαστούν για την αποκάθαρση του Θερμαϊκού.
-Παρά λοιπόν τον ανελέτητο πόλεμο που δέχεται ο Ιβάν Σαββίδης, όχι μόνο δεν τον "γονατίζει" η λάσπη και η συκοφαντία....
Σκέφτεται όμως και λατρεύει την Θεσσαλονίκη και τον Θερμαϊκό όσο κανείς άλλος απο τους επίδοξους "πολιτικούς" σωτήρες του τόπου μας...Και τα "λαμόγια" που τον πολεμάνε!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »