*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

03 Ιουλίου

Το Baiser στη Ξάνθη, το πιο ντιζαϊνάτο καφέ μπαρ στην Ευρώπη!

03 Ιουλίου


Παίρνοντας το βραβείο «Restaurant and Bar Design Award», το Baiser είναι σίγουρα ένα από τα πιο ωραία μπαρ της Βόρειας Ελλάδας.
Ως ένα από τα καλύτερα μπαρ στην Ευρώπη βραβεύτηκε το μαγαζί Baiser στην Ξάνθη, εκπλήσσοντας τους πάντες με την ιδιαίτερη αισθητική του.
Παίρνοντας το βραβείο "Restaurant and Bar Design Award", το Baiser είναι σίγουρα ένα από τα πιο ωραία μπαρ της Βόρειας Ελλάδας.
Προσκαλώντας όλους όσους γνωρίζουν από... γαλλικά φιλιά (μιας και αυτό σημαίνει στα Γαλλικά) να απολαύσουν ένα κοκτέιλ στο εσωτερικό του, το Baiser άνοιξε το 2007, αλλά ανακαινίστηκε το 2016 από το στούντιο του Minas Kosmidis [Architecture in Concept].
Με την έμφαση να δίνεται στην μπάρα με τα ποτά, ο χώρος άλλαξε θυμίζοντας περισσότερο μπαρ, παρά καφετέρια ή εστιατόριο.

Τα μεγάλα, ψηλά τραπέζια από μάρμαρο, τα βελούδινα ροζ καθίσματα, το παιχνίδι με τους καθρέφτες στον χώρο, τα κομψά και βολικά σκαμπό, καθώς και οι πολυθρόνες που κάνουν μία ευχάριστη αντίθεση με τις ταπετσαρίες... σε κάνουν να νομίζεις πως βρίσκεσαι σε κάποιο μπαρ της δεκαετίας του '40 στην Αμερική.




















 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »