*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Ιουλίου

Οι Coda Project ξανά σήμερα Πέμπτη 6/7 στο Xfactor του ΣΚΑΙ. Ψηφίστε τους!

06 Ιουλίου
-ΨΗΦΙΣΤΕ όλοι σήμερα στις 9 το βράδυ τους XFactor στο ΣΚΑΙ γιατί απλά…είναι οι καλύτεροι!
ΔΙΚΑΙΩΣΗ του «Μαχητή»! Μετά την οργή των Ξανθιωτών και χιλιάδων τηλεθεατών αλλά και τα καυτά πρωτοσέλιδα του «Μ» που στείλαμε στον ίδιο τον Αλαφούζο, οι Ξανθιώτες Coda Project ξανά στο Xfactor!!!
Ιδού και η σχετική ανάρτηση των δυο δημοφιλών τραγουδιστών που την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017 θα δώσουν συναυλία στην πλατεία Μητροπόλεως για το Ξανθιώτικο κοινό στα πλαίσια των Γιορτών Π. Πόλης!
Coda Project - Σάββας & Γιώτα
Χθες το βράδυ (Τρίτη 4/7) ενημερωθήκαμε από την παραγωγή του Xfactor ότι στο επεισόδιο της Πέμπτης 6/7 θα έχουμε την ευκαιρία εμείς σαν Coda Project και 2 ακόμα διαγωνιζόμενοι, να συνεχίσουμε την πορεία μας στο παιχνίδι αν και εφόσον μας επιλέξει ο κόσμος ανάμεσα στους τρεις μέσω ψηφοφορίας. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς να συνεχίσουμε να δίνουμε την μουσική μας και αυτό που είμαστε δικαιώνοντας όλη την υποστήριξη, την αγάπη και την κατανόηση που έχουμε λάβει από εσάς. Η μεγαλύτερη επιβεβαίωση για εμάς Είναι ο καταιγισμός μηνυμάτων σε κάθε ισότοπο και ηλεκτρονικό λογαριασμό μας. H μεγαλύτερη χαρά όμως Είναι η προσμονή η ενθάρρυνση και η αγωνία σας για λίγη ακόμα μουσική μας. Σας ευχαριστούμε όλους ξεχωριστά για την στήριξη και την αγάπη σας σε όλη την μέχρι τώρα πορεία μας!
-ΨΗΦΙΣΤΕ όλοι σήμερα Πέμπτη τους Coda Project στις 9 το βράδυ στο XFactor του ΣΚΑΙ γιατί απλά…είναι οι καλύτεροι! Είναι αστέρια!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »