*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Ιουνίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Σάββας Μιχαηλίδης vs Βαγγέλη Τσομπανόπουλου για τους «νεκροθάφτες» της Γεωθερμίας…!

08 Ιουνίου
ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ

«Εγώ έχω μια διοικητική ποινή από την Αποκεντρωμένη, που σημαίνει ότι για έξι μήνες δεν θα ψηφίσω και δεν θα πάρω τον λόγο (σ.σ κατά την διεξαγωγή του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης). Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είμαι «παρών».
(Ο πρώην αντ’ αυτού Αντιδήμαρχος Ξάνθης Δημήτρης Μπένης στη «Θράκη»)
-Τι ωραία… και τι απλά είναι όλα αυτά…! Έχει μια διοικητική ποινή! Για ποιο λόγο; Μα γιατί υπέγραψε πάνω από 550.000 ευρώ χρηματικά εντάλματα για την εταιρεία Νάσκου Α.Ε. στην οποία ήταν μέλος στο Διοικητικό συμβούλιο…!
……………..
Για μας η «ιστορία» με τον Δημήτρη Μπένη, τώρα αρχίζει... Κι αυτό γιατί νοιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι σε όλα…! (σ.σ. Αληθεύει οτι έχει ασκηθεί και ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ κατά του κυρίου Μπένη για τα όσα κατηγορείται απο την Αποκεντρωμένη;;;)
(σ.σ. Αλήθεια, ξαναρωτάω… ο συγκεκριμένος κύριος από την 4ετία που ο Λάκης τον είχε έμμισθο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος και μετά, τι επαγγέλλεται;
 (Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα… μαύρα» του «Μ»)
-Μήπως μπορεί να μου απαντήσει ο κύριος Μάκης Τοπαλίδης ή ο κύριος Κώστας Μαλάκης ή ο κύριος Μανώλης Τσέπελης;

Σεμνά &Ταπεινά
*Κι άλλη φορά γράψαμε ότι ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης θα πρέπει να ευγνωμονεί τους πολιτικούς αντίπαλους που έχει, διότι είναι κατά πολύ… χειρότεροί του κι αυτό τον σώζει σε πολλά πράγματα…
……
*Από την άλλη εμείς ειδικά έχουμε γευτεί στο μέγιστο την αχαριστία του κυρίου Δημαρχόπουλου και έχουμε συνηθίσει οπότε τίποτα δεν μας παραξενεύει στην όλη λειτουργία του. Είναι γνωστό άλλωστε τοις πάση ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι ο εαυτός του, οπότε τα λόγια είναι περιττά…
-Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα πηγαίναμε ποτέ με τον Μπένη ή με τους υπόλοιπους, που δοκιμάστηκαν, απέτυχαν και ευτυχώς για την Ξάνθη Μας «έπαιξαν» κι… έχασαν!
…..
*Αυθόρμητο ερώτημα. Φαντάζεστε τον Δήμο και την Ξάνθη μας ΣΗΜΕΡΑ, αν στις εκλογές του 2014 εκλέγονταν η παράταξη Πούλιου - Ξυνίδη με δεύτερη την παράταξη Μπένη…;
(σ.σ. Πίσω μου σ’ έχω… Φανουράκη!).
……
*Τους τα είπε προεκλογικά ο Γιάννης Παπαμαρκάκης, τους τα είπε κι ο Δημήτρης Βορίδης (προσφάτως…), αλλά επιμένουν να μας… «σώσουν!».
-Ε, όχι κύριοι, δεν θέλουμε…ΔΕΝ σας θέλουμε! Είναι τόσο απλό….
Σάββας Μιχαηλίδης vs Βαγγέλη Τσομπανόπουλου 
για τους «νεκροθάφτες» της Γεωθερμίας…!
Με αφορμή τα τελευταία «πανηγύρια» και τις διθυραμβικές δηλώσεις κάποιων, ο πρώην Δήμαρχος Χρυσούπολης Σάββας Μιχαηλίδης μέσα από το fb αφήνει ευθείες αιχμές κατά του νυν Δημάρχου Χρυσούπολης Βαγγέλη Τσομπανόπουλου σχολιάζοντας με νόημα τα παρακάτω:
«Σάββας Μιχαηλίδης Ερίζουν οι "νεκροθάφτες" της Γεωθερμίας για το ποιός τα κατάφερε ποιό καλά και ήρθε η εταιρεία, δηλαδή ποιός είναι καλύτερος : Αυτοί που ήθελαν να την "θάψουν" το 2015 καλύτερα; ή αυτοί που την τέλειωσαν σήμερα; Καλύτερα να πάρουν την γνώμη του κοινού σε 23 μήνες.»
-Άλλος ένας πρώην Δήμαρχος που περιμένει πως και πως…νάρθουν οι δημοτικές εκλογές του 2019!

Το ξέσπασμα του… «ανύπαρκτου» Αναστάσιου Τσορλίδη
στο fb για τους συντρόφους του στο ΚΙΔΗΣΟ!
Αυτήν την φορά δεν το άντεξε και αντέδρασε πικρά και έντονα…Ο λόγος για τον συγγραφέα και αγωνιστή του ΠΑΣΟΚ και του ΓΑΠ Αναστάσιο Τσορλίδη που με θυελλώδη ανάρτηση στο fb ξέσπασε κατά κάποιων συντρόφων του:
«Για το ανύπαρκτο πρόσωπο που ακούει στο ονοματεπώνυμο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΟΡΛΙΔΗΣ και ακούστηκε από κάποιους άθλιους (χαμηλού μορφωτικού επιπέδου) στο Εθνικό Συμβούλιο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ, ας ρωτήσουν τους κολλητούς τους ποτέ πλήρωσε ο ανύπαρκτος ΤΣΟΡΛΙΔΗΣ 3.500€ για να μην καταλήξει στα σίδερα της φυλακής ένας πολύ αγαπημένος σύντροφός τους (δεν πήρα € πίσω!!!), και πόσοι σύντροφοι και συντρόφισσες εδώ μέσα ζήτησαν και πήραν την βοήθειά του ανύπαρκτου ΤΣΟΡΛΙΔΗ χωρίς να τους τα ζητήσει πίσω (στερήθηκα εγώ σε όλες τις περιπτώσεις και όχι γιατί μου περίσσευαν)
Τελος, αυτός ο παμπόνηρος ανθρωπάκος (2-3 είναι όλοι κι όλοι), ας κοιτάξει αν αυτός ο ανύπαρκτος ΤΣΟΡΛΙΔΗΣ πλήρωσε τις συνδρομές του στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών γιατί ο ίδιος του δεν έχει δώσει € για το Κίνημα.
Θα το σταματήσω εδώ...».

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΤΟ ΕΒΕ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΌ ΤΑΣΟ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ
Αναβλήθηκαν οι προγραμματισμένες ενημερωτικές εκδηλώσεις για το Ασφαλιστικό ζήτημα με ομιλητή τον υφυπουργό Τάσο Πετρόπουλο, Παρασκευή και Σάββατο.
Ιδού και η σχετική ενημέρωση που μας ήρθε:
Σας ενημερώνουμε σχετικά με τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις 9 & 10 Ιουνίου του 1ου ΠΤ Θράκης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Ξάνθης και Έβρου με θέμα «Το Νέο Ασφαλιστικό Σύστημα» με την παρουσία του Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης κου Πετρόπουλου Αναστάσιου αναβάλλεται λόγω έκτακτων κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων, με βάση επιστολής του Υφυπουργού.
Ο Πρόεδρος του ΟΕΕ ΠΤ Θράκης
Μενέλαος Μαλτέζος
.......
                                              ...ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ...ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ..

Μας ενώνει το όραμά μας…δεν μας χωρίζει τίποτα. Σας περιμένουμε στη νέα δημοτική μας παράταξη με τίτλο… «Συμμετέχω για μια αληθινή…Κοινωνία Δημοτών»

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »