*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Ιουνίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Big Bang την Παρασκευή 9/6/2017

08 Ιουνίου
*Όπως σας είχαμε ενημερώσει, από την Τετάρτη 14 Ιουνίου ξεκινάνε για φέτος οι καθιερωμένες Ελληνικές βραδιές στο αγαπημένο club της πόλης μας το… My Club!
-Κάθε Τετάρτη στο My ένας διάσημος DJ θα παίζει Ελληνική μουσική, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε όπως και πέρυσι δημοφιλείς τραγουδιστές ή συγκροτήματα, ιδιαίτερα αγαπητοί στη νεολαία, να ομορφαίνουν με Live εμφανίσεις τους τις βραδιές για τη διασκέδασή μας!
-Λεπτομέρειες πολύ σύντομα!
……
*Εντωμεταξύ αύριο Παρασκευή 9 Ιουνίου το No.1 mainstream party «BIG BANG» σε συνεργασία με το My Club υποδέχονται τον γνωστό και επιτυχημένο remixer, dj και παραγωγό Dee Jay Za !!!
ΙNFO & RSV: 6982854688 & 2541073536
Ώρα άφιξης κρατήσεων 00:30.
……
*Συνεχίζοντας και φέτος την παράδοση των events το Beach Bar Porto Molo στην παραλία των Αβδήρων υποδέχεται αύριο Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 10 το βράδυ την πρώτη πανσέληνο του καλοκαιριού με το πλέον καθιερωμένο Full Moon πάρτι της πόλης. Για να ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις η νέα καλοκαιρινή σεζόν, πρέπει να απολαύστε το ποτό ή το φαγητό σας με θέα τη θάλασσα και μουσική από τον DJ Mike!
……
*Επιτέλους ήρθε με μετάθεση στην Ξάνθη και συγκεκριμένα στο στρατόπεδο του Πετροχωρίου ο στρατευμένος ραδιοφωνικός παραγωγός, ηθοποιός και τηλεπαρουσιαστής, Χαράλαμπος Κυρκούσης!
-Ο Χαράλαμπος αφίχθη το Σάββατο στην Ξάνθη και ενώ όλες οι θαυμάστριές του τον περίμεναν το ίδιο βράδυ στο My Club για να διασκεδάσουν τον ερχομό του με την Ειρήνη Παπαδοπούλου όπως τις υποσχέθηκε, εκείνος όχι μόνο τις έστησε αλλά δεν τις ενημέρωσε καν ότι δεν θα πάει αφού επέλεξε να περάσει τις πρώτες ώρες της επιστροφής του με τους συγγενείς του στα Μάγγανα!
-Και από την Τρίτη νωρίς - νωρίς το πρωί, ανέλαβε… μάγειρας στο στρατόπεδο του Πετροχωρίου!
……
*Συνεχίζω με το… κουίζ της ημέρας το οποίο θα πολυσυζητηθεί τόσο στον «αθλητικό» όσο και στον «καλλιτεχνικό» χώρο της περιοχής μας!!!
-Ποια Ξανθιώτισσα που κάνει καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, παντρεύεται μέσα στον Ιούλιο τον αγαπημένο της που είναι μπασκετμπολίστας σε ομάδα καλαθοσφαίρισης της Ξάνθης;;;
-Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η ίδια στο Facebook «ποστάρωντας» μάλιστα και την «έξυπνη» φωτογραφία που δημοσιεύω και «πήρε» δεκάδες ευχές και likes, ακόμα και από την φίλη της την Δέσποινα Ουζγούρογλου!!!
……
*Μετά την αποχώρησή του από το μουσικό σχήμα «Ντιριντάχτα» ο Αντώνης Χειμωνίδης ετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο… «survivor 2»;;;
-Το ρωτάω αυτό διότι τον εντόπισα στο Facebook να προσπαθεί να… «σπάσει» μια καρύδα με τσεκούρι γράφοντας μάλιστα χαρακτηριστικά: «Άγιος Δομίνικος… Καλήμερα ελλαδα...Ο σφάχτης της Καρύδας είναι ζωντανός η καρύδα όχι»…
……
*Πίνοντας μπίρες με τα ξαδέρφια του σε pub του Ρότερνταμ της Ολλανδίας, περνάει τον ελεύθερο χρόνο του ο Ξανθιώτης πρώην DJ του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ, Κώστας Σπυριάδης, αναπολώντας και νοσταλγώντας την Ξάνθη και τους δικούς του, φίλους, συγγενείς αλλά και θαυμαστές στην Ξάνθη!

-Ο Κώτας και η Λία ετοιμάζονται και σχεδιάζουν πλέον τις καλοκαιρινές διακοπές τους που σίγουρα θα είναι στην Ξάνθη και τις παραλίες της!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »