*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Ιουνίου

See Through Το γέλιο και το κλάμα του "διαμορφωτή" κοινής γνώμης...

14 Ιουνίου
ΑΚΟΥΣΟΝ! ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Το νέο Δερματολογικό της Ιατρείο εγκαινιάζει την Πέμπτη 15 Ιουνίου και ώρα 20.30 στην οδό Γ. Σταύρου 14-16 ( Business center Στο πεζόδρομο της Εθνικής), η γνωστή γιατρός Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Νατάσα Ξανθοπούλου. Προσκεκλημένοι όλοι οι φίλοι της. Υπενθυμίζω και τα τηλέφωνά της.
Τηλέφωνο:2541064460 κιν.6947885271
……
*Τον έχουν πάρει χαμπάρι τον διαμορφωτή κοινής γνώμης Σταύρο Καρυπίδη αυτοί που διαβάζουν τα περίφημα «ρεπορτάζ» του και κάθε φορά που γράφει κάποια «αρλούμπα» ή υπερβολή, γίνεται πάρτι στο διαδίκτυο…
……
*Το τελευταίο; Πήγε να υπερασπιστεί τον επιχειρηματία που για να κάνει την βάπτιση του παιδιού του, έκλεισε την…είσοδο του πεζόδρομου της Δαγκλή γωνία Τσιμισκή με τραπεζοκαθίσματα, επειδή του έβαλαν πρόστιμο οι υπηρεσίες του Δήμου Ξάνθης 24.000!!!
-Είδες δημοσιογραφία Καρυπίδη; Για να υποστηρίξει τον κολλητό του, τάχηκε υπέρ της καραμπινάτης παρανομίες του που έγινε…viral!
……
*Έγραψε λοιπόν ο «διαμορφωτής γνώμης» και πρώην ηλεκτρολόγος της ΣΕΒΑΘ:
«Ο Άτυχος επιχειρηματίας θα κληθεί τώρα να πληρώσει 12.000 x 2 = 24.000 ευρώ και ο Δήμος Ξάνθης που έχει λύσει και όλαααα τα άλλα προβλήματα της πόλης τον παραπέμπει λέει και στην επιτροπή ποιότητας ζωής για να του πάρουν και την άδεια από το μαγαζί!!!!!!!!!!!!!!!».
-Το δικό σου πάντως Σταύρε το πρόβλημα, το «έλυσαν» Μπάμπης, Αρναούτογλου και Λομβαρδέας και δεν πρέπει να έχεις παράπονα… Ξέρεις τι εννοώ….
Και καταλήγει ο κολλητός του Λύρατζη:
«Να γελάσω με αυτήν την πόλη ή να κλάψω φίλε Ξανθιώτη;;;; Ή να πάρω τα πράγματά μου και να φύγω;».
-Δεν ξέρω τι θα κάνεις τελικά Σταύρε, στο fb πάντως με αυτά που γράφεις γίνεται… πάρτι κάθε φορά! Οπότε συνέχισε εδώ…! Τι θα κάνει τόσος κόσμος χωρίς εσένα;

Στρατιωτικοί γιατροί την Πέμπτη 15/6 στο Κέντρο Υγείας Σταυρούπολης για δωρεάν εξετάσεις
Από το Δ.Σ.Σ., ανακοινώνεται ότι, την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 από 10:00Ω έως 13:00Ω, στρατιωτικό ιατρικό κλιμάκιο αποτελούμενο από  Χειρουργό, Ωτορινολαρυγγολόγο και Ορθοπεδικό, με  ανάλογο νοσηλευτικό προσωπικό και μέσα, θα βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, για δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις των κατοίκων. 
ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Ν. Παναγιωτόπουλος: «Καθυστερήσεις που εγείρουν υπόνοιες συγκάλυψης, στην υπόθεση λαθρεμπορίας τσιγάρων»
«Αναμένουμε, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τις απαντήσεις των αρμοδίων Υπουργών της Κυβέρνησης, στα εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν σχετικά με τους χειρισμούς της υπόθεσης λαθρεμπορίας τσιγάρων του ουκρανικού αλιευτικού πλοίου, που βρίσκεται ακινητοποιημένο στο λιμάνι της Παλαιοχώρας Χανίων», δήλωσε ο Τομεάρχης Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.
Και υπογράμμισε: «Οι αρμόδιες Αρχές οφείλουν να ενεργήσουν άμεσα και να διερευνήσουν σε βάθος την υπόθεση. Είναι αυτονόητη υποχρέωση όλα τα στοιχεία της υπόθεσης να δουν το φως της δημοσιότητας άμεσα. Ήδη, έχει παρατηρηθεί ανεξήγητη καθυστέρηση επτά ολόκληρων μηνών, που εγείρει υπόνοιες συγκάλυψης» κατέληξε στη δήλωσή του, ο κ. Παναγιωτόπουλος.
(σ.σ. Κύριε Παναγιωτόπουλε, κράτα μικρό καλάθι γιατί υπάρχει φόβος στο τέλος να εκτεθείς εσύ με αυτήν την υπόθεση…!)

Συντήρηση & αποκατάσταση του Βυζαντινού Κάστρου Κομοτηνής μέσω του Ε.Π. της Περιφέρειας 2014-2020
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ.   Χρήστου   Μέτιου,   η   πράξη   με   τον   τίτλο  «Ολοκληρωμένες   δράσεις ανάδειξης και προσβασιμότητας του Βυζαντινού Κάστρου Κομοτηνής»,προϋπολογισμού 700.000 ευρώ, εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμματης Περιφέρειας 2014-2020.Το έργο περιλαμβάνει τη συντήρηση και αποκατάσταση τμημάτων του   Βυζαντινού   Κάστρου   Κομοτηνής   στη   νοτιοανατολική,   δυτική   και βόρεια   πλευρά   του   τείχους,   εργασίες   ανάδειξης   και   προβολής   του μνημείου   καθώς   και   παραγωγή   πληροφοριακού   υλικού   σε   έντυπη   και ηλεκτρονική μορφή.

ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ: Παράταση έως 14 Ιουνίου για τις αιτήσεις στους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ
Παράταση δόθηκε στη προθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» (ΕΣΠΑ Παιδικών Σταθμών) έτους 2017-2018 έως 14 Ιουνίου 2017 προκειμένου να μπορέσουν οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τα κριτήρια, να ενταχθούν στο πρόγραμμα.
Οι   ενδιαφερόμενοι   μπορούν   να   υποβάλλουν   αίτηση   συμμετοχής   στο πρόγραμμα, ακόμα και αν δεν έχουν υποβάλλει φορολογική δήλωση ή δεν έχει γίνει η εκκαθάριση   του   εισοδήματός   τους   για   το   2016   (δηλαδή   για   εισοδήματα   που αποκτήθηκαν από 01/01/2016 έως 31/12/2016).
Για  περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στηνιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. A.E. www.eetaa.gr

Συνελήφθησαν 2 ανήλικοι 15 &16 ετών στην Ξάνθη
για απόπειρα κλοπής μοτοσικλέτας
Συνελήφθησαν την Τρίτη (13-6-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Ξάνθη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 16 και 15 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής.
Αναλυτικότερα, την Δευτέρα (12-6-2017) το βράδυ, οι δράστες επιχείρησαν να αφαιρέσουν από την πόλη της Ξάνθης, μία (1) δίκυκλη μοτοσικλέτα, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθόσον έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.
Μετά την καταγγελία του περιστατικού οι αστυνομικοί προέβησαν σε σχετικές έρευνες με αποτέλεσμα, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες.
Στην κατοχή τους βρέθηκε ένα διαρρηκτικό εργαλείο, το οποίο και κατασχέθηκε.
Σημειώνεται ότι ο 15χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.
«500.000 € για αποκαταστάσεις οδικού 
δικτύου από την Π.Ε. Έβρου»
Με δυο εργολαβίες, στο βόρειο και στο νότιο τμήμα του βασικού εθνικού οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου, συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, συνεχίζονται οι παρεμβάσεις αποκατάστασης των φθορών του οδοστρώματος.
Είχαν προηγηθεί μεμονωμένες παρεμβάσεις από συνεργεία της Περιφέρειας σε περισσότερα από χίλια σημεία, για να επουλωθούν λακκούβες που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία του χειμώνα.
«Ζητούμε την κατανόηση και την προσοχή των οδηγών, στα σημεία του εθνικού οδικού δικτύου όπου εκτελούνται οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος», ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς και πρόσθεσε: «Στόχος μας είναι, αφού εξασφαλίσουμε τα ανάλογα κονδύλια, να υπάρξει και μια νέα εργολαβία για να αποκατασταθούν ακόμη περισσότερες φθορές στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο. Ως Έβρος, έχουμε στην ευθύνη μας το μεγαλύτερο σε μέγεθος και προβλήματα οδικό δίκτυο της περιφέρειας, που διαρκώς χρήζει παρεμβάσεων. Η ασφαλής βατότητα του δικτύου, παρά τις οικονομικές δυσκολίες, είναι για εμάς προτεραιότητα.
Ταυτόχρονα πιέζουμε την Εγνατία Οδό Α.Ε. για την ταχύτερη εκτέλεση των εργασιών στο τμήμα Αρδανίου – Ψαθάδων του κάθετου άξονα. Η νεώτερη πληροφόρηση που έχουμε από την Εγνατία, αναφέρει πως το τμήμα Μάνδρα – Ψαθάδες θα παραδοθεί μέσα στο φθινόπωρο. Το παρακολουθούμε και πιστεύουμε πως δεν θα υπάρξει άλλη αναβολή. Η υπομονή της κοινωνίας και όλων μας έχει εξαντληθεί».
                                ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ...
Στην πρώτη σειρά στην ομιλία του Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα την Παρασκευή το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης, ο Γιώργος Κολλάρος!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »