*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

14 Ιουνίου

ΒΟΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ «ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ» ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ LIKES ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ;

14 Ιουνίου
Είναι δυνατόν;… Έμαθα λοιπόν από υπάλληλο του Δήμου Ξάνθης ότι ακόμη κι όταν οι δημοτικοί υπάλληλοι συμφωνούν με πολλά σχόλια του «Μαχητή» και της στήλης που αφορούν τον Δήμαρχο ή τον Δήμο, φοβούνται να κάνουν… like διότι ακόμη κι αυτά… «παρακολουθούνται» από κάποιους με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να φοβούνται να εκδηλωθούν…
-Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; 
-Γιατί αν αποδεχτεί ότι όντως έτσι λειτουργεί ο Δήμαρχος Ξάνθης με την παρέα του, τότε μάλλον πάμε για μια ακόμη τουλάχιστον πανελλήνια…. Πρότυπο πρακτική!

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ
 ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΛΛΑ
Θα μπορούσε πράγματι να αξιοποιηθεί από τον Δήμο Ξάνθης το οικόπεδο της Βενιζέλου-γωνία Μεραρχίας, αλλά το πρόβλημα που ήδη υπάρχει, δεν λύνεται με μια απλή περίφραξη. Χρειάζεται ο εσωτερικός χώρος να φτιαχτεί και να πατηθεί, χρειάζεται μια μικρή υποδομή και το βασικότερο… θέληση από τον Δήμο αλλά και υποχωρήσεις από την ιδιοκτήτρια.
Αν δεν υπάρχουν αυτά… τότε απλά έγινε η επιστολή της Αν-Μαρί Κ. Μυκονιάτη για να ξεχαστεί γρήγορα…
Και βέβαια αυτά που ζητάει η πόλη; Οτι για να λύνονται τέτοια μικροπροβλήματα, η πόλη χρειάζεται και ΔΗΜΑΡΧΟ που και να θέλει αλλά και να μπορεί κι όχι απλά να υπόσχεται το πρωϊ και το βράδυ να ξεχνάει τι υποσχέθηκε….!
ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΧΜΗΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟ
Ενδιαφέρον ωστόσο έχει και ο αιχμηρός επίλογος της Αν-Μαρί Κ. Μυκονιάτη για τον Δήμαρχο Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλο σε σχέση με την πρότασή της να αφεθούν ελεύθερα τα πεζοδρόμια:
«Υ.Γ.2: Προς Δήμαρχο Ξάνθης: Βιάστηκα να σας ευχαριστήσω δημοσίως και γραπτώς πριν 2 χρόνια με δεύτερη επιστολή μου στα ΜΜΕ, αμέσως μόλις μιλήσαμε στο τηλέφωνο για το συγκεκριμένο θέμα. Θυμηθείτε ότι τα ίδια τα ΜΜΕ εξέλαβαν εκείνη την επιστολή σαν σταγόνα εξαίρετων λόγων προς το πρόσωπό σας, στον ωκεανό των επιθέσεων που δέχεστε για πολλά ζητήματα της πόλης μας. Στη χειρότερη περίπτωση, μπορούσατε να εκμεταλλευτείτε τη θετική μου διάθεση για το Δήμο Ξάνθης και να μην αγνοήσετε την υπόσχεσή σας, της οποίας η τήρηση μόνο καλό θα έκανε στους πολίτες. Εκτός αν περιμένουμε να γίνει πρώτα κάποιο ατύχημα και μετά να φροντιστεί αυτός ο χώρος».
-Συμπέρασμα…; Τελικά όποιος πάει στο γραφείο του Δημάρχου εκτός από μια. υπόσχεση, τι εισπράττει; Το απόλυτο…τίποτα μήπως; ! Τελικά αναρωτιέμαι αφού δεν μπορεί, γιατί δεν φεύγει για…ψαράκια στη Σαμοθράκη να αναλάβει κάποιος με όρεξη και όραμα τον Δήμο.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »