*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Ιουνίου

See Through Απίστευτοι! "Έκοψαν" τουις φοβερούς Coda Project! Ντροπή σου Μαζωνάκη, ντροπή σου Τάμτα

24 Ιουνίου


ΑΚΟΥΣΟΝ!ΑΚΟΥΣΟΝ!
Οργή στους Ξανθιώτες για τον άδικο «αποκλεισμό» των φοβερών Coda Project από το X-Factor του ΣΚΑΙ με αιχμές όλων κατά της παραγωγής βέβαια…αλλά και του Μαζωνάκη και της Τάμτα που δεν ψήφισαν καλλιτεχνικά αλλά....ανάλογα το πως έκλαψανμ όπως είπαν οι ίδιοι...!! Ντροπή τους...
Ο διαγωνισμός πάντως με την αναξιοπιστία που κινείται, τείνει να γίνει στο τέλος της… πλάκας και να μην τον υπολογίζει κανείς.
……
*Μπροστά στην κατακραυγή πάντως που ακολούθησε από το fb και όχι μόνο, ο σκηνοθέτης της Θρακικής Σκηνής και εκδότης του «Μαχητή» Πάνος Παπαδόπουλος κατέθεσε την παρακάτω πρόταση στον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού που είχε ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση από τους Ξανθιώτες:
«…κάνω μια πρόταση στον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλη Λύρατζη. Να φέρει στη ΚΕΝΤΡΙΚΗ Σκηνή των Γιορτών Π. Πόλης 2017 για μια μεγάλη συναυλία τους CODA PROJECT – τον Σάββα και τη Γιώτα... το καλύτερο συγκρότημα που ακούσαμε όλοι την τελευταία 10ετία και "έκοψε" με τέτοιο άθλιο τρόπο η παραγωγή του ΣΚΑΙ σήμερα απο το X-FACTOR... Έχει ηθική υποχρέωση να το κάνει, όχι μόνο γιατί είναι Ξανθιωτάκια, όχι μόνο γιατί άξιζαν για την πρωτιά, αλλά γιατί είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ και θα αποκαταστήσει κάπως την σε βάρος τους αδικία. Λύρατζη στήριξε τους CODA PROJECT... Δώσε ακόμη πιο δυνατά φτερά στα μουσικά ατέρμονα "φτερά" τους! Η Ξάνθη τους περιμένει πως και πως για να τους αποθεώσει...».
……
*Η είδηση; Χθες ο Πασχάλης Λύρατζης έκανε μια πρώτη επαφή με τους φοβερούς CODA PROJECT οπότε και σε αναμονή, μολονότι το Ξανθιώτικο συγκρότημα αρέσει ιδιαίτερα στον Μπάμπη Στόκα που τους θέλει μαζί του στην περιοδεία του.
*Και κλείνω με κάτι διαφορετικό. Από το Δ΄ Σ. Στρατού ανακοινώνεται ότι, την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017 θα πραγματοποιηθεί διάθεση ιατρού (ΑΕ), από 10:00 έως 13:00Ω στο Κέντρο Στήριξης ΡΟΜΑ και ευπαθών ομάδων Δροσερού, για δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις των κατοίκων.
Εκπρόσωπος Τύπου Σ. Στρατού: Ανχης (ΠΖ) Δημήτριος Ρίζος.

Μηνυτήρια αναφορά Μαρινάκη στον Άρειο Πάγο, η εναντίον μου σκευωρία, θα γίνει μπούμερανγκ στους σκευωρούς!
Σε δημόσια δήλωση και μηνυτήρια αναφορά προέβη το απόγευμα της Παρασκευής ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης αναφερόμενος σε όσα λέγονται και γράφονται για την υπόθεση του Noor 1. Την αναφορά παρέλαβε ο αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου Ευ. Ζαχαρής, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να χρεωθεί σε αρμόδιο εισαγγελικό λειτουργό για να ξεκινήσει άμεσα η διερεύνηση της  υπόθεσης, που έχει προκαλέσει και πολιτική θύελλα.
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
«Τα όρια της υπομονής εξαντλήθηκαν. Οι διαστάσεις της εις βάρος μου μεθοδευμένης, κατά τρόπο κυνικά ωμό, σκευωρίας, καθημερινά μεγεθύνονται από όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Αποκαλύπτονται οι συντελεστές και η ευτέλεια των μεθόδων τους. Η μικρότητα που τις χαρακτηρίζει και η σκοπιμότητα την οποία υπηρετούν.
Ποτέ δεν αναζήτησα την εύνοια κυβερνητικών ή άλλων παραγόντων και για κανέναν λόγο. Δραστηριοποιούμαι διεθνώς στον τομέα της Ναυτιλίας και ουδέποτε συνδέθηκα με αναθέσεις έργων που καλύπτονται από τις δημόσιες επενδύσεις, ούτε ωφελήθηκα από την παραχώρηση οποιασδήποτε πλουτοπαραγωγικής πηγής της χώρας.
Η εναντίον μου σκευωρία μεθοδεύτηκε συστηματικά για να αξιοποιηθεί δημόσια την κατάλληλη στιγμή προς τον σκοπό να εκβιαστώ και να παραμερίσω, για να αλωθεί ο ευαίσθητος χώρος του Τύπου και της Ενημέρωσης.
Εκ των βασικών οργανωτών, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. Πρόθυμο όργανο ένας επίορκος λιμενικός, που καταχράται της εξουσίας του και συμπαραστάτες οι συνήθεις ύποπτοι του δημοσιογραφικού "κιτρινισμού" και όσοι άλλοι μετέρχονται τη συκοφαντία ως τρόπο ζωής.
Τους διαβεβαιώνω ότι δεν εκβιάζομαι, όπως δεν εκβιάζω. Δεν απειλούμαι, όπως δεν απειλώ κανέναν.
Διεκδικώ στο πλαίσιο των καθορισμένων κανόνων και δεν απαιτώ τίποτα.
Με την καθαρότητα αυτή προσέφυγα, ως όφειλα, υποβάλλοντας μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για τον προσδιορισμό της ευθύνης καθενός εκ των σκευωρών. Αυτή είναι η δική μου απάντηση».

Διανομή Νεκταρίνιων  σε Κοινωνικά 
Ευπαθείς Ομάδες απο την ΠΕ Δράμας
Η Περιφερειακή Ενότητα Δράμας  δια της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας υλοποιεί το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα στήριξης των παραγωγών που επλήγησαν από το εμπάργκο της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη χώρα μας, διανέμοντας ποιοτικά οπωροκηπευτικά είδη σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες.
Την Πέμπτη   22-06-2017 διανεμήθηκαν συνολικά είκοσι (20) τόνοι νεκταρίναια, στα μέλη των συλλόγων πολυτέκνων και τριτέκνων, οι οποίοι είναι δικαιούχοι του προγράμματος. Η διαδικασία της διανομής πραγματοποιήθηκε υπό τον συντονισμό της Εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου κα. Χειράκη Γεωργίας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Δράμας Ανάργυρος Πατακάκης τόνισε στις δηλώσεις του πως «Συνεχίζουμε την στήριξη των δραμινών συμπολιτών μας, με σεβασμό και κατανόηση στα προβλήματα και στις δυσκολίες των ημερών που διανύουμε».

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ 
ΤΟΥ 2ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017, οι καθηγητές και οι απόφοιτοι μαθητές και μαθήτριες της Γ’ τάξης του 2ου ΓΕΛ συμμετείχαν σε μια ιδιαίτερα συγκινητική τελετή αποφοίτησης  που διοργάνωσε το λύκειό μας. Η τελετή πραγματοποιήθηκε μέσα στο σχολείο όπου για τρία χρόνια οι μαθητές μοιράστηκαν τις αγωνίες, τα χαμόγελα και τα όνειρά τους.
Τώρα που η σχολική τους ζωή ολοκληρώθηκε ο διευθυντής και οι καθηγητές του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης εύχονται στους απόφοιτους μαθητές τους ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στη νέα ζωή που ξεκινούν μακριά από τις σχολικές αίθουσες.

ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΕΚΕΡ ΜΠΑΙΡΑΜ
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, με ευκαιρία της γιορτή του Σεκέρ Μπαϊραμ, εύχεται σε όλους τους εορτάζοντες Μουσουλμάνους συμπολίτες μας Χρόνια Πολλά, γεμάτα πνευματική φώτιση, χαρά, υγεία, ευτυχία και τα βέλτιστα για την προκοπή του νομού μας.
Το φετινό Σεκέρ Μπαιράμ, ως γιορτή των γλυκισμάτων, ας βάλει τις βάσεις να φέρει πίσω όλους του οικονομικούς μετανάστες που είναι στα ναυπηγεία σε Ολλανδία, Γερμάνια και σε κατασκευαστικές στο Κατάρ και δεν μπορούν να είναι μαζί με τις οικογένειες τους για άλλη μια χρονιά. Ας δημιουργηθούν επιτέλους οι συνθήκες για ανάπτυξη και ευημερία στον τόπο μας, με την συνιστάμενη προσπάθεια όλων.
Χρόνια Πολλά
Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΞΑΝΘΗΣ
Γ. Γραμματέας
Ανέστης Αντωνιάδης
ΔΗΜΟΣ ΞΑΝΘΗΣ: Περιορίστε όσο το δυνατό την εναπόθεση απορριμμάτων στους κάδους.
Τη συνέχιση των κινητοποιήσεων για τους εργαζομένους στην καθαριότητα σε όλους τους Δήμους της χώρας αποφάσισε η ΠΟΕ-ΟΤΑ έως και την Πέμπτη 29 Ιουνίου2017.
Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου Ξάνθης, παρά το γεγονός ότι συμμετέχουν στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την προστασία της δημόσιας υγείας, προχωρώντας στην περιοδική αποκομιδή των απορριμμάτων από ευαίσθητους κοινωνικά χώρους. Παρακαλούνται οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις του Δήμου Ξάνθης να περιορίσουν όσο το δυνατό την εναπόθεση απορριμμάτων στους κάδους.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.


Συνελήφθη στον Έβρο 40χρονος Ιρακινός κατηγορούμενος για απόπειρα παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών και πλαστογραφία
Συνελήφθη την (23-6-2017) το μεσημέρι, σε δασική περιοχή των Λαγυνών Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, κατηγορούμενος για απόπειρα παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών και πλαστογραφία. 
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 40χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταβαίνει σε δασική περιοχή στον Έβρο, προκειμένου να παραλάβει έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.
Σημειώνεται ότι ο δράστης κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς ένα πλαστό δελτίο αιτήσαντος διεθνή προστασία.
Κατασχέθηκαν ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ένα (1) πλαστό έγγραφο και δύο (2) κινητά τηλέφωνα.  
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.   
Σύλληψη 32χρονου ημεδαπού για κλοπή από Ιερό Ναό της Δράμας
Συνελήφθη την Παρασκευή (23-2-2017) το βράδυ, στη Δράμα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, 32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και κατοχή ναρκωτικών. 
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί κατέλαβαν τον δράστη να έχει διαρρήξει Ιερό  Ναό στη Δράμα και να έχει αφαιρέσει από το εσωτερικό του ένα εκκλησιαστικό αντικείμενο, ενώ επιχειρούσε να αφαιρέσει επίσης διάφορα αφιερώματα πιστών και άλλα εκκλησιαστικά αντικείμενα.
Στη κατοχή του βρέθηκαν ένα εκκλησιαστικό αντικείμενο, το οποίο αποδόθηκε στον εφημέριο του ναού, καθώς επίσης δύο (2) διαρρηκτικά εργαλεία, ένας (1) φακός, ένα (1) ζευγάρι γάντια και τρία (3) ναρκωτικά δισκία, τα οποία και κατασχέθηκαν.
Κατασχέθηκε επίσης μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, με την οποία ο 32χρονος μετέβη στον Ιερό Ναό για τη διάπραξη της κλοπής.  
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »