*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Ιουνίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Εμάς μπορείς Κίρατζη να μας εμπαίζεις, οχι όμως τους Εισαγγελείς με βάση την Κανονιστική απόφαση...!

24 Ιουνίου
 ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ… ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Τίποτα δεν άλλαξε με τις καραμπινάτες παρανομίες των καταστημάτων που αναπτύσσουν τουλάχιστον τριπλάσια τραπεζοκαθίσματα αυτά που θα έπρεπε και το κυριότερο, δεν έχουν καν άδεια από το Υγειονομικό και το Δήμο Ξάνθης…
Ερώτημα ωστόσο αποτελεί και η στάση του αρμόδιου αντιδήμαρχου Δόμησης Κίρατζη Ερκάν που μάλλον κλείνει στα μάτια στους παράνομους… Μάλλον, γιατί εγώ δεν βλέπω να έχει αλλάξει κάτι, ούτε μετά από την σύσκεψη του Δημάρχου !
Και επειδή εμείς μιλάμε με συγκεκριμένα στοιχεία θα υπενθυμίσουμε στον Ερκάν Κίρατζη που ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ συνειδητά τα παρακάτω.
Η Κανονιστική απόφαση του Δήμου Ξάνθης που ψηφίστηκε κύριε Κίρατζη αναφέρει επί λέξη τα παρακάτω:


Σε ουδεμία περίπτωση ο κατά χρήση παραχωρούμενος χώρος επιτρέπεται να επεκτείνεται και σε πεζοδρόμιο παρακειμένου καταστήματος ή κατοικίας, παρά μόνο με την έγγραφη συγκατάθεση του χρησιμοποιούντος ή κατέχοντος τα ακίνητα ταύτα.
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος υποχρεούται να αναρτά σε εμφανές σημείο την άδεια λειτουργίας του καταστήματος και την άδεια χρήσης κοινόχρηστου χώρου με συνημμένη κάτοψη του παραχωρημένου κοινόχρηστου χώρου ώστε να διευκολύνει τον έλεγχο που διενεργείται από τους αρμόδιους υπαλλήλους.
-Εμείς στην κεντρική πλατεία έχουμε συγκεκριμένη επέκταση καταστήματος στο πεζοδρόμιό του!!! Όπου πίνει συχνά πυκνά τον καφέ του και ο Δήμαρχος, ενώ ΚΑΝΕΙΣ ιδιοκτήτηες δεν αναρτά σε εμφανές  σημείο την λειτουργία λειτουργίας του καταστήματος και την άδεια χρήσης για να διευκολύνει τον έλεγχο στην αστυνομία!
-Κύριε Αντιδήμαρχε, εμάς και την Υπηρεσία Νεώτερων Μνημείων μπορείτε να μας εμπαίζετε...Τους Εισαγγελείς όμως οχι, γιατί την ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του Δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, εσείς την ψηφίσατε! Διάβασέ την λίγο..
                           ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΕΛΙΚΑ 
Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ;
Από μέρα σε μέρα μας το πάει ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης στο θέμα των επενδυτών…
Αν κανείς τον άκουγε για παράδειγμα πριν 2-3 μέρες και τον άκουγε και την Τρίτη στην Ανοιχτή γραμμή, θα διαπίστωνε ότι για το θέμα του Κάμπινγκ όλο πέφτουν οι υπογραφές σε 2-3 μέρες και αναμένεται και ο Βούλγαρος επενδυτής μαζί με τον εκπρόσωπό του στη Ξάνθη κι όλο… αργούν και είμαστε στην αναμονή.
Μάλιστα την Πέμπτη ο Δήμαρχος Αβδήρων πέταξε και μια βόμβα…
-Κι αν δεν ενδιαφέρεται και κάνει πίσω ο πρώτος, θα φωνάξουμε να υπογράψει τον δεύτερο… ο οποίος θέλει να επενδύσει στο κάμπινγκ.
(σ.σ. Αυτές οι αναβολές πάντως Δήμαρχε σπάζουν νεύρα και μόνο εσύ δεν το καταλαβαίνεις… Για να δούμε λοιπόν πότε και εάν υπογράψει τελικά ο Βούλγαρος επενδυτής, γιατί στη περίπτωση αυτή, θα μπει και το πρώτο ζεστό χρήμα στα ταμεία του Δήμου Αβδήρων…).
...
ΛΙΓΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗΝ 
6η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Μπορεί να πολυδιαφημίστηκε  η 6η Ευρωπαϊκή γιορτή της μουσικής στην Ξάνθη, ωστόσο στο ξεκίνημα τουλάχιστον δεν εντυπωσίασε ιδιαίτερα…
Όπως είναι γνωστό την Γιορτή διοργανώνουν οι Βάτραχοι, αλλά θα το ξαναπώ… ουκ εν τω πολλώ και το ευ…
Και μπορεί στο 3ήμερο να γίνονται εκδηλώσεις σε 20 σημεία μέσα στη πόλη, ωστόσο στις 7 σκηνές τουλάχιστον την 1η και 2η μέρα της Γιορτής (Τετάρτη και Πέμπτη) η παρουσία του κόσμου ήταν μηδαμινή…
Διερχόμενοι και λίγοι γνωστοί… Και λογικό είναι, αφού 40 είναι τα μουσικά σχήματα και ποια να δείς ή να μη δεις…
(Σ.Σ.Και αμέσως μετά την Ευρωπαϊκή Γιορτή μουσικής, έχουμε και τον Μουσικό Ιούλη του Δημήτρη Πετρούπολη… Πολύ μουσική μαζί, που θα προλάβουμε να πάμε;).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »