*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

13 Ιουνίου

Αθωώθηκαν Τσιακίρογλου και Γ. Μπατζακίδης για τις καταγγελίες της Χρυσούλας Γρηγορίου-16 μάρτυρες κατέθεσαν κι απο τις δυο πλευρές!

13 Ιουνίου

Μια παλιά υπόθεση που απασχόλησε επί πολλά χρόνια την τοπική κοινωνία και κυρίως τον επαγγελματικό κόσμο, συζητήθηκε σήμερα στο Τριμελές Πλημ/κείο Ξάνθης με κατηγορούμενους τους πρώην Πρόεδρο της ΟΕΒΕ Σωτήρη Τσιακίρογλου και πρώην γραμματέα Γιώργο Μπατζακίδη ύστερα από μηνυτήρια αναφορά του μέλους του Δ.Σ. της ΟΕΒΕ Χρυσούλας Γρηγορίου που μιλούσε για οικονομικές ατασθαλίες, πλαστογραφίες κατά την διαδικασία των εκλογών της Ομοσπονδίας και κακοδιαχείριση σε προγράμματα επιμόρφωσης που πραγματοποιήθηκαν την περίοδο της διοίκησής τους.
Η δίκη ξεκίνησε στις 10 το πρωϊ και ολοκληρώθηκε στις 17.00 με το δικαστήριο να αθωώνει και τους δυο κατηγορουμένους μετά την κατάθεση 16 περίπου μαρτύρων που κατέθεσαν στο δικαστήριο και απο τις δύο πλευρές!!!
Αθωωτική ήταν και η πρόταση της Εισαγγελέα της έδρας κ.Καραντόλα.
Συνήγοροι των δύο κατηγορούμενων ήταν για τον μεν Σωτήρη Τσιακίρογλου ο Στέργιος Γιαλάογλου για τον δε Γιώργο Μπατζακίδη η Λίτσα Μιχαηλίδου, ενώ δεν υπήρξε πολιτική αγωγή αφού η δίωξη ασκήθηκε αυτεπάγγελτα μετά από τις καταγγελίες της κυρίας Γρηγορίου.Σημειώνεται πάντως οτι το ποσόν της υποτιθέμενης ατασθαλίας, απο το ποσόν των 12.000 ευρώ αρχικά, είχε "πέσει" στις 4.000 ευρώ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »