*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Ιουνίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Σόου Γιλντιρίμ μετά συζύγου αλλά και….Μετέ στην Κομοτηνή! Ο "ψευτομουφτής" Ξάνθης έβγαλε φώτο στο fb για..αυτοδιαφήμιση!

20 Ιουνίου

0 Τούρκος Πρωθυπουργός επισκέφθηκε τζαμί στο κέντρο της Κομοτηνής, όπου τον υποδέχθηκαν στελέχη και μέλη της   μειονότητας - Παρακάθισε σε δείπνο με 5.000 μουσουλμάνους για το τέλος του Ραμαζανιού - Νωρίτερα είχε προκαλέσει, ενώπιον του Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι παραβιάσεις κάνουν και τα ελληνικά μαχητικά
Στο παραδοσιακό κοινό δείπνο «ιφτάρ» που σηματοδοτεί το τέλος του Ραμαζανιού, στο χωριό Λύκειο της Ροδόπης παρακάθισε μέχρι  πριν λίγη ώρα ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ, στο πλαίσιο της ιδιωτικής του επίσκεψης στη Θράκη. Ωστόσο, η «ιδιωτική επίσκεψη» έχει μετατραπεί σε σόου, αφού τα στελέχη της μειονότητας είχαν φροντίσει για τη θεαματική του υποδοχή, ενώ το πρόγραμμά του άλλαξε και αντί να πάει σε συσκευαστήριο αγροτικών προϊόντων που ανήκει στον Σαδίκ, ο κ.Γιλντιρίμ προσκύνησε σε τζαμί στο κέντρο της Κομοτηνής.
Ακολούθως, είχε επαφές στο τουρκικό προξενείο με τους βουλευτές και στελέχη της μειονότητας, ενώ στο δείπνο που έγινε στο γήπεδο του χωριού Λύκειο, είχαν στηθεί τέντες για τους επισήμους και τραπέζια για τους πιστούς και το παρών δίνουν περίπου 5.000 μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας, με πρώτους μειονοτικούς βουλευτές.




 Τον Τούρκο πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ,  υποδέχθηκε στην Κομοτηνή ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης. Ενώ αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι ο Τούρκος πρωθυπουργός θα επισκεπτόταν τη μονάδα τυποποίησης κερασιών, στην περιοχή Γιάκα, λίγο έξω από την πρωτεύουσα της Ροδόπης, ο ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο Λεβέντ Σαδίκ, γιος του Αχμέτ Σαδήκ, τελικά, ο κ.Γιλντιρίμ  επισκέφθηκε το τζαμί που βρίσκεται στην οδό Φιλιππουπόλεως στην Κομοτηνή και δεν πήγε στη μονάδα ελλείψει χρόνου. Ωστόσο, στο εργοστάσιο, μετέβη και ξεναγήθηκε από τον Λεβέντ Σαδήκ ο Τούρκος υπουργός Μεταφορών Αχμέτ Αρσλάν. Σημειώνεται, ότι εκεί περίμεναν τον κ.Γιλντιρίμ πάνω από 150 μέλη της μειονότητας.
Ο κ. Γιλντιρίμ έγινε δεκτός από τον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος έξω από το τζαμί, όπου μπήκε για περίπου 20 λεπτά, απευθύνθηκε στους πιστούς που βρίσκονταν μέσα και μετά εξήλθε για να συνεχίσει την επίσκεψή του, συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Εξωτερικών  κ. Γιάννη Αμανατίδη.
Η κ.Σεμιχά Γιλντιρίμ, ωστόσο, που  είχε φθάσει νωρίτερα στην Κομοτηνή με διαφορετική πτήση στο αεροδρόμιο της Καβάλας είχε ξεχωριστό πρόγραμμα. Στην Κομοτηνή, όπου έφτασε οδικώς, επισκέφθηκε πρώτα το Εσκί Τζαμί και στη συνέχεια την αποκαλούμενη «τουρκική νεολαία». Εκεί την υποδέχτηκαν γυναίκες και παιδιά του συλλόγου οι οποίοι και ετοίμασαν μια μικρή γιορτή προς τιμήν της.
 Σημειώνεται οτι ο "Ψευτομουφτής" Ξάνθης κ.Μετέ θέλοντας να διαψεύσει οτι βρίσκεται σε δυσμένεια απο την Τουρκία, ήταν αυτός που κοινοποίησε τις φωτογραφίες στη σκηνή, έχοντας δίπλα του τον Τούρκο Πρωθυπουργό....μαζί με τον Ψευτομουφτή Ροδόπης. Στο τραπέζι διακρίνεται και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσειν Ζεϊμπέκ!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »