*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

09 Ιουνίου

Απίστευτος Καπζά Τζεμήλ! Έχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά την...καταγγέλλει με ψεύδη δια μέσω fb & Twitter!

09 Ιουνίου

*Να επεκταθεί η Εισαγγελική έρευνα και στους Έλληνες πολίτες που πήγαν  να καταθέσουν φακέλους στο Δήμο Μύκης, πιστεύοντας οτι στην Ελληνική Δημοκρατία, επικρατεί η διαφάνεια, η αξιοκρατία, η ισοπολιτεία και η κοινωνική δικαιοσύνη! 
Απίστευτος πραγματικά είναι ο Δήμαρχος Μύκης Καπζά Τζεμήλ, αφού έχει το θράσος απο τη μια να καταγγέλλει την δικαστική παρέμβαση σε βάρος του και να μιλάει δια μέσω φερεφώνων για...δίωξή του (σ.σ. Ενώ δεν έχει καν απαγγελθεί κατηγορία σε βάρος του....) μέσα απο το fb και το Twitter κι απο την άλλη κάνει υποκριτικές δηλώσεις στον Τουρκόφωνο τύπο, λέγοντας..."έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη"! 
-Τζάμπα...μάγκας δηλαδή!!! 
-Γιατί ή στηρίζεις τις ιδέες και τις θέσεις σου Καπζά Τζεμήλ ή δεν ρίχνεις λάσπη στον ανεμιστήρα κατά του Ελληνικού κράτους που σε μισθοδοτεί κανονικά για να κάνεις εσύ την φιλοΤΟΥΡΚΙΚΗ προπαγάνδα σου με τις αντιδημοκρατικές και ρατσιστικές συμπεριφορές σου ζητώντας πιστοποιητικά συγκεκριμένου Τουρκικού Πανεπιστημίου της Άγκυρας που απευθύνεται μόνο σε παιδιά της μπουρζουασίας και της πλουτοκρατίας απο τη μειονότητα! 
 Όπως αναφέρει τουρκόφωνη εφημερίδα, ο δήμαρχος Μύκης μετά από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν όταν μεταξύ των κριτηρίων για πρόσληψη προσωπικού στον δήμο προστέθηκε και η γνώση τουρκικής απο συγκεκριμένο τουρκικό Πανεπιστήμιο της Άγκυρας, κατέθεσε στην εισαγγελία στα πλαίσια της έρευνας που διεξάγεται.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Γκιουντέμ,  ο Καμπζά την Τρίτη 6/6 μετέβη στα δικαστήρια και εκεί μαζί με τους δικηγόρους του Μουζαφέρ Καμπζά και Γιάννη Μπάρκα υπέβαλαν γραπτή κατάθεση. Τα επίσημα έγγραφα του δήμου Μύκης σχετικά με την πρόσληψη προσωπικού παραδόθηκαν στην εισαγγελία. Ο εισαγγελέας της Ξάνθης θα διενεργήσει τις δέουσες διαδικασίες και είτε θα ασκηθεί δίωξη είτε η υπόθεση θα πάει το αρχείο.
Ο δήμαρχος Μύκης μιλώντας σχετικά με το θέμα αυτό στην εφημερίδα Γκιουντέμ είπε: Έμεις κάναμε όλες τις διαδικασίες νόμιμα. Η προκήρυξη για την πρόσληψη προσωπικού έγινε μετά από έγκριση από την Διοικητική Γενική Γραμματεία και από το ΑΣΕΠ. Όλα δηλαδή έγιναν σύμφωνα με την νομοθεσία. Εμπιστευόμαστε την δικαιοσύνη. Παρακολουθούμε την διαδικασία¨.
http://gundemgazetesi.com/haber/detay/3152
(σ.σ. Αλήθεια...Δεν θα πρέπει η Εισαγγελική έρευνα να επεκταθεί και στους Έλληνες πολίτες  που πήγαν στο Δήμο Μύκης και κατέθεσαν τα δικαιολογητικά που ζητούσε η προκήρυξη...; Πιστεύοντας οτι θα επικρατήσει η διαφάνεια, η ισοπολιτεία και η κοινωνική δικαιοσύνη; Που εμφανώς παραβιάζονται απο τους όρους που θέτει ο συγκεκριμένος Δήμαρχος;)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »