*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Ιουνίου

Τα αποτελέσματα των εκλογών στη Συνεταιριστική Τράπεζα Έβρου, πρώτος σε ψήφους ο Χριστόδουλος Τοψίδης!

26 Ιουνίου
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χρ. Τοψίδης αναδείχθηκε πρώτος στα μη εκτελεστικά μέλη και ο Β’ Αντιπρόεδρος της Τράπεζας και τέως Πρόεδρος του ΟΛΑ κ. Στ. Σταυράκογλου αναδείχθηκε πρώτος στα εκτελεστικά μέλη.
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της τράπεζας.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Χριστόδουλος Τοψίδης με 2.238 ψήφους (δικαιώματα) αναδείχθηκε πρώτος στα μη εκτελεστικά μέλη και ο Β’ Αντιπρόεδρος της Τράπεζας και τέως Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης κ. Σταύρος Σταυράκογλου αναδείχθηκε πρώτος στα εκτελεστικά μέλη με 2.548 ψήφους.
Να σημειωθεί ότι ο σημερινός Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου κ. Νικόλαος Ντουμανίδης δεν ήταν υποψήφιος.
Τα μέλη του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. θα συγκροτηθούν σε Σώμα τις επόμενες μέρες για να εκλέξουν το Προεδρείο της τράπεζας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου νέος Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Έβρου θα είναι ο κ. Σταύρος Σταυράκογλου.
Τα αποτελέσματα μετά την καταμέτρηση των δικαιωμάτων ψήφων έχουν ως εξής:
Υποψήφια Εκτελεστικά Μέλη Δ.Σ. (εκλέγονται 2)
ΣΤΑΥΡΑΚΟΓΛΟΥ Σταύρος 2.548
ΔΟΥΡΟΣ Αθανάσιος 378
ΑΔΑΜ Γεώργιος 132
ΒΟΥΛΟΤΑΚΗΣ Νικόλαος 106
Υποψήφια μη Εκτελεστικά Μέλη Δ.Σ. (εκλέγονται 7)
ΤΟΨΙΔΗΣ Χριστόδουλος 2.238
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος 1.664
ΒΑΤΑΜΙΔΗΣ Ιωάννης 1.193
ΤΟΥΡΑΤΖΗΣ Εμμανουήλ 927
ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ Ιωάννης 850
ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΥ Ευάγγελος 837
ΤΣΙΛΙΑΚΙΔΗΣ Κυριάκος 679
ΒΛΑΣΙΔΗΣ Γεώργιος 163
Το αποτέλεσμα των εκλογών της Συνεταιριστικής Τράπεζας ήταν και ένα θετικό «crash test» για τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Έβρου ενόψει των εκλογών των Επιμελητηρίων, που θα διεξαχθούν τον ερχόμενο Νοέμβριο και στις οποίες ο νυν Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Χριστόδουλος Τοψίδης θα διεκδικήσει την επανεκλογή του

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »