*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Ιουνίου

Και επίσημα: Παίκτης της Ξάνθης ο φοβερός διεθνής Σλοβάκος σέντερ φορ Έρικ Γέντρισεκ

26 Ιουνίου
Στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής, έφτασε η Ξάνθη καθώς η διοίκηση ανακοίνωσε την Δευτέρα την απόκτηση του διεθνή Σλοβάκου σέντερ φορ Έρικ Γέντρισεκ.
Ο διεθνής Σλοβάκος ποδοσφαιριστής βρέθηκε στην Ξάνθη, πέρασε από εξετάσεις και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τους ιθύνοντες της ομάδας, με μια λιτή ανακοίνωση όπως το συνηθίζουν να ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας των δυο πλευρών
Η ανακοίνωση της Ξάνθης ανέφερε:
"Η Xanthi FC ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία συνεργασίας με τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή Erik Jendrišek".
Ο Γέντρισεκ ξεκίνησε την καριέρα από την Ρουζόμπεροκ και το καλοκαίρι του 2006 πήγε στο Ανόβερο. Εκεί έκανε μόλις εννιά συμμετοχές για να πάρει μεταγραφή στην Καϊζερσλάουτερν. Εκεί είχε 2,5 γεμάτες σεζόν όπου μέτρησε 90 συμμετοχές με 34 γκολ. Τον Ιανουάριο του 2010 πήγε στη Σάλκε για να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2011 για χάρη της Φράιμπουργκ.
Σε μία διετία είχε 36 συμμετοχές με δύο γκολ, ενώ την επόμενη χρονιά την Κότμπους είχε 29 εμφανίσεις με ένα τέρμα. Το καλοκαίρι του 2015 πήγε στην Κρακοβία από την οποία μένει ελεύθερος σε λίγες ημέρες. Στα δύο χρόνια της παρουσίας του στην Πολωνία είχε 53 συμμετοχές με 17 γκολ.
Παράλληλα, ο Γέντρισεκ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σλοβακίας με την οποία έχει πραγματοποιήσει 37 συμμετοχές και έχει πετύχει τέσσερα τέρματα. Συνολικά στην καριέρα του ο 30χρονος επιθετικός έχει πραγματοποιήσει 348 συμμετοχές έχοντας 97 γκολ και 37 ασίστ.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »