*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Ιουνίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Οι στάβλοι της Αγριανής, το υπόγειο πάρκινγκ και ο Ανταμπούφης...

17 Ιουνίου
*Εδώ και μήνες ζητάμε από το Υγειονομικό της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης να μας πει αν έχει βγάλει άδεια η Αγριανή του Απόστολου  Αγκόρτσα για την φάρμα με τα άλογα και τους στάβλους που διατηρεί δίπλα στο ποτάμι και στο ξενοδοχείο και κάνουν μάλιστα μέχρι και… βόλτες επί πληρωμή πολλοί επισκέπτες με τα παιδάκια τους…
-Όμως… ούτε φωνή, ούτε ακρόαση…!
…..
*Μπορεί τουλάχιστον να μας απαντήσει ν ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Κώστας Ζαγναφέρης;
-Ο οποίος μέχρι σήμερα άλλωστε έχει «καλύψει» ουκ ολίγες φορές την Αγριανή και ιδίως την περίοδο που λειτουργούσε το πρατήριο ΠΑΡΑΝΟΜΑ χωρίς κόμβο;
-Εμείς βέβαια θα περιμένουμε ακόμη λίγες μέρες την απάντηση.
-Αλλά και την άδεια από το Υγειονομικό!!! (σ.σ. Στάβλοι δίπλα σε ποτάμι και ξενοδοχείο… Και τα άλογα μάλιστα να κυκλοφορούν…δίπλα στην πισίνα!).
……
*Υγειονομικό της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης που είναι υπεύθυνο και για την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων στη πόλη και θα πρέπει να απαιτεί όπως ορίζει ο Νόμος και συμβαίνει σε άλλες πόλεις, οι άδειες για τα τραπεζοκαθίσματα σε κοινόχρηστους χώρους, να αναρτώνται σε εμφανή θέση για να μπορεί να ελέγχεται από την αστυνομία και ο αριθμός τους…
-Έτσι ώστε μαγαζιά με άδεια για 4-5 τραπέζια να μην βγάζουν τα… τριπλάσια στους πεζόδρομους και να μας προκαλούν κι από πάνω!
……
*Πάντως για να είμαι ειλικρινής, τον θαυμάζω από τη μια τον κύριο Δημαρχόπουλο, αφού εκτός από το θράσος του να μας… καθυβρίζει κι από πάνω, επειδή τον βγάλαμε προφανώς Δήμαρχο Ξάνθης, έχει και το θράσος να λέει δεξιά κι αριστερά ότι «δεν φοβάται κανέναν, ότι αυτός είναι ο Δήμαρχος και ότι θέλει κάνει και τα τοιαύτα…».
-Αν αρχίσουν όμως οι διώξεις από τους Εισαγγελείς θέλω να δω που θα πάει η… μαγκιά  του…
……
*Τέτοια σύμπτωση; Την ώρα λοιπόν που ο «Μαχητής» κυκλοφορούσε με πρώτο θέμα το υπόγειο πάρκινγκ και με καυτά ερωτηματικά για πρώην και νυν δημοτική αρχή (Δημάρχους - αντ’ αυτού αντιδημάρχους), ο Νίκος Ανταμπούφης με δηλώσεις στο Κανάλι 6 –ευτυχώς, γιατί θα τον κατηγορούσανε ότι εγώ τον έβαλα- μιλούσε για… «Οσμή σκανδάλου»!!!
……
*Για την ακρίβεια -κι αν πιστέψω το ρεπορτάζ του Γ. Σιδηρόπουλου γιατί εγώ δεν τις άκουσα τις δηλώσεις του, «για πολιτικό σκάνδαλο κάνει λόγο ο επικεφαλής της παράταξης Πολίτες για την Ξάνθη Νίκος Ανταμπούφης σε δήλωσή του στο Κανάλι 6 για το δημοτικό πάρκινγκ επισημαίνοντας ότι τρεις μήνες μετά το αρχικό του αίτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο ακόμη περιμένει την έγγραφη απάντηση των αρμόδιων υπηρεσιών γύρω από την υπόθεση αυτή».
….
*Ερώτηση κρίσεως…
-Κύριε Ανταμπούφη με τον όρο «πολιτικό σκάνδαλο» τι ακριβώς εννοείτε και σε ποιους αναφέρεστε; Στους πρώην, στους νυν ή και στους…δυο; Γιατί ένα «σκάνδαλο» είναι… σκάνδαλο!
……
*Η τραγική σύμπτωση των δηλώσεων Ανταμπούφη; Ή είναι τόσο φανατικός αναγνώστης και τηλεθεατής μου, ή με… τρομάζει γιατί ρωτάει αυτά που και χθες ρωτούσε με το πρωτοσέλιδό του ο «Μ».
…….

*Πόσα δηλαδή είναι τα χρήματα που έχει πληρώσει ο Δήμος Ξάνθης ή συνεχίζει να πληρώνει για το πάρκινγκ, από την ημέρα που το δίδυμο Λάκης Στυλιανίδης και Δημήτρης Μπένης αποφάσισε να το βγάλει σε δημοπρασία (σ.σ. τέλη του 2013) για να το παραλάβει ο μισθωτής μετά από… 16 μήνες;!!! (σ.σ. Δηλαδή τον Μάιο του 2015).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »