*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Ιουνίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Έρχονται οι δημόσιοι ελεγκτές για το υπόγειο δημοτικό πάρκινγκ

17 Ιουνίου

Πρόσφατα και μετά την πληροφορία περί ενδεχόμενης υποψηφιότητας του γιατρού στον Δήμο Τοπείρου, είναι αλήθεια ότι κάποιοι ταρακουνήθηκαν, αλλά όπως μαθαίνω από το στενό περιβάλλον του και από άνθρωπο που βρίσκεται διαρκώς κοντά του, κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί και σε καμία περίπτωση δεν θα έμπαινε ο ίδιος σε μια τέτοια διαδικασία, να τεθεί δηλαδή επικεφαλής δημοτικού συνδυασμού για τον Τόπειρο… Οπότε μπορεί να κοιμάται ήσυχος ο… Θωμάς Μίχογλου απ’ αυτή την άποψη.
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
Κι εμένα ο Φανουράκης μου είπε τα ίδια πράγματα...αλλά στη προκειμένη περίπτωση ο ίδιος ο γιατρός να βγει και να τα πει όπως τα λέει και στα χωριά. Κι όχι το…στενό περιβάλλον! Γιατί δεν το κάνει;
……………
Λυπάμαι που η πρόθεση των βετεράνων DJ πάρτυ αναμνήσεων 8-7-17 στο «Π» Παλαιών Καπναποθηκών, έπεσε στο κενό. Δεν υπάρχει ομοιογένεια των εκδηλώσεων, ήταν η δικαιολογία από Πλευράς των διοργανωτών , οκ μας στεναχωρεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι δεν θα δώσουμε της πόλης την χαρά μιας ιδιαίτερης βραδιάς. Να μας συχωρήστε για την αναστάτωση.
Υ.Γ. Η μουσική αν είναι καλή, χωράει παντού
(Ο Βασίλης Μπουζούρης στο fb)
-Για ποιόν χτυπάνε Λύρατζη οι καμπάνες; Για σένα; Για τον Βαρβατσούλια; Για τον Δημήτρη Πετρόπουλο; Για τον Σπανίδη;

Σεμνά &Ταπεινά
*Τι είναι αυτό που ΔΕΝ ρωτάει ο Ανταμπούφης για το υπόγειο δημοτικό πάρκινγκ!; Αλλά το ρωτάει ο ίδιος ο μισθωτής και το ρωτάμε κι εμείς, γιατί πράγματι προκαλεί πολλές απορίες;
……
*Γιατί λοιπόν κύριε Ανταμπούφη και κύριε Στυλιαίδη, ο Δήμος Ξάνθης επί αντιδημαρχίας Μπένη έβγαλε ένα ακίνητο σε δημοπρασία, προκειμένου ο μισθωτής να το παραλάβει και να το λειτουργήσει μετά…15 μήνες; Που το έχετε δει αυτό;
*Αλλά και γιατί να μην προμηθευτεί ο μισθωτής-επιχειρηματίας τα μηχανήματα με τα οποία θα λειτουργούσε ο ίδιος το υπόγειο πάρκινγκ (αυτοματοποίηση εισιτηρίων κλπ) επιλέγοντας φυσικά και την εταιρεία με την οποία θα συνεργάζονταν κι έσπευσε ο Δήμος Ξάνθης, πλήρωσε αυτός τα μηχανήματα και υπέγραψε επιλέγοντας και την εταιρεία με την οποία θα συνεργάζονταν ο μισθωτής;
Why;;; Κύριε Ανταμπούφη…
….
*Και το σημερινό αποκλειστικό μου. Οι πληροφορίες μου λένε ότι την ερχόμενη Δευτέρα έρχονται οι δημόσιοι ελεγκτές στο Δήμο Ξάνθης, προκειμένου να ασχοληθούν με την υπόθεση του υπόγειου πάρκινγκ…
Αλήθεια ή ψέματα…
-Χθες πάντως πάλι «δουλειές» και επισκευές κάνανε μέσα κάποιοι…Κυριάκο θα μας πεις τι συμβαίνει ως ο πλέον ειδικός (και υπογράφων) επί του αντικειμένου;
ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
ΣΥΝΟΨΗ EUROGROUP &ΦΑΛΟΓΡΑΒΑΤΑΣ:
Οι βασικοί νόμοι της ανθρώπινης ηλιθιότητας:
Με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστης Αντωνιάδης, έσπευσε να σχολιάσει το κλείσιμο της συμφωνίας στο EUROGROUP στο fb. Απολαύστε τον:
«Πρώτος Θεμελιώδης Νόμος: Πάντοτε και αναπόφευκτα ο καθένας μας υποτιμά τον αριθμό των ηλίθιων ατόμων που κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
Δεύτερος βασικός νόμος: Η πιθανότητα ότι ένα συγκεκριμένο ηλίθιο πρόσωπο είναι ανεξάρτητο από οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό του.
Τρίτος (χρυσός κανόνας) Θεμελιώδης Νόμος: Ένα ηλίθιο άτομο είναι ένα πρόσωπο που προκαλεί ζημίες σε άλλο πρόσωπο ή ομάδα προσώπων, ενώ ο ίδιος δεν απολαμβάνει κανένα κέρδος ή ακόμα υφίσταται κάποια απώλεια.
Τέταρτος βασικός νόμος: Μη ηλίθια άτομα υποτιμούν πάντα την επιζήμια δύναμη του ηλίθιου ανθρώπου. Ειδικότερα, συνεχώς ξεχνάμε ότι σε κάθε τόπο και χρόνο, και σε κάθε περίσταση το να θεραπεύσει κανείς ή να αποσυνδεθεί ολότελα με ηλίθια άτομα αλάνθαστα αποδεικνύεται ότι είναι ένας μάταιος κόπος.
Πέμπτος βασικός νόμος: Το ηλίθιο άτομο είναι ο πιο επικίνδυνος τύπος προσώπου.
Συμπέρασμα: Ένα ηλίθιο άτομο είναι πιο επικίνδυνο από έναν ληστή.[1]»
……………
Γιατί έρχεται στην Ελλάδα ο Τούρκος πρωθυπουργός Μ.Γιλντιρίμ; Θα διαβάσουμε και θα ακούσουμε πολλά, αλλά νομίζουμε ότι τον Γιλντιρίμ ένα τον ενδιαφέρει: η επίσκεψη στη Θράκη! Σχολιάζει ο γνωστός δημοσιογράφος Π. Καρβουνόπουλος και καταλήγει με νόημα:
Το πρόγραμμα του τούρκου πρωθυπουργού περιλαμβάνει συναντήσεις με τον Α.Τσίπρα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και μετά επίσκεψη στη Θράκη. Εκεί που η Άγκυρα παίζει παιχνίδι αν κι έχει τώρα τελευταία προβλήματα.
Συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ 
με τον Νομάρχη του Κίρτζαλι
Συνάντηση είχε στην Κομοτηνή ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος με το νέο Νομάρχη του Κίρτζαλι κ. Nikola Chanev.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα τουριστικής συνεργασίας, επιχειρηματικής ανάπτυξης και αμοιβαίας συμμετοχής στις εμπορικές εκθέσεις των δύο περιοχών ενώ αποφασίστηκε η στενή, απευθείας επικοινωνία ανάμεσα στον κ. Μέτιο και τον κ. Chanev για θέματα κοινού ενδιαφέρoντος.
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ
Κατόπιν συνάντησης με εκπροσώπους εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» παρουσία του Αντιπροέδρου του Κινήματος κ. Παναγιώτη Σγουρίδη, ο Γραμματέας της Κ.Ο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Παπαχριστόπουλος κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Σκουρλέτη.
Στα πλαίσια της ερώτησης ο κ. Παπαχριστόπουλος καλεί τον Υπουργό να τοποθετηθεί για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο συγκεκριμένο πρόγραμμα οι οποίοι παρότι έχουν προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ κι εκτελούν τα καθήκοντά τους ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ από τα μέσα του 2002 μέχρι και σήμερα με συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, παραμένουν σε καθεστώς εργασιακής αβεβαιότητας.
Το πρόγραμμα είναι υψίστης σημασίας καθότι εξυπηρετεί δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας, ηλικιωμένους και ΑμεΑ. Η εύρυθμη λειτουργία των νευραλγικών κοινωνικών δομών καθώς και η εργασιακή δικαιοσύνη αποτελούν πάγιες θέσεις για τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Η ερώτηση έχει αριθμό 1030/15-06-2017 και θα συζητηθεί στις 22/06/2017
                                                  Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
Ποιος μπορεί μετά το σημερινό να ισχυριστεί ότι δεν έγινα… πολιτικός ηγέτης! Μέχρι τον Αλέξανδρο Κοντό έφερα στη σύσκεψη και… προεδρεύω εγώ!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »