01 Ιουνίου

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΥΛΑΚΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

01 Ιουνίου
Έφυγε ο Κωνσταντίνος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. Έφυγε ένας μεγάλος ηγέτης που και στα δύσκολα χρόνια και στα καλά, προσέφερε με όλες τις δυνάμεις και τις δυνατότητες του, με πίστη προς την δημοκρατία και την πατρίδα.
Ο πολιτικός του λόγος και η πολιτική του πρακτική διακρίθηκαν για την σύνεση, την ειλικρίνεια, την συνέπεια, τη διαλλακτικότητα, και για την στήριξη και συμπαράσταση του αδύναμου και αγωνιζόμενου πολίτη.
Με διορατικότητα και με τον πλούτο της πολύχρονης πολιτικής εμπειρίας αλλά και το θάρρος και την αντοχή του, την εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα, συνέβαλε προς σε θετικές εξελίξεις σε πολύ δύσκολες και κρίσιμες περιόδους της πατρίδας μας.
Ως πρωθυπουργός εργάστηκε για το καλό της Θράκης μας και των νησιών του Αιγαίου, με ιδιαίτερο πατριωτικό ενδιαφέρον και αγωνία για το παρόν αλλά και σχεδίαζε, πίστευε και εργαζόταν για το μέλλον.
Με την εν γένει πολιτική του συμπεριφορά ενέπνευσε και ενίσχυσε αυτούς που πίστευαν και εργαζόταν για ένα καλύτερο αύριο της πατρίδας μας και της κοινωνίας.
Άλλωστε έχει την αξία του και μόνο ο αγώνας και ηθική ικανοποίηση.
Αιωνία του η μνήμη
Γιώργος Παυλακάκης
πρώην βουλευτή Ν. Ξάνθης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »